Προς το περιεχόμενο

santorope

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    99
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από santorope

  1. Με 4000 ευρώ αγόρασε το δεξί χέρι του petrucci. μπορεί να κοστίσουν και κατι παραπάνω τα εργατικά (πριονια, χειρουργίο κτλ) οποτε μάζεψε 6000. για τη μεταμόσχεση επειδή θα είναι custom δεν ξέρω ποσο μπορεί να πάει.
  2. santorope

    I was Bon Joving

    Μονο σ'εμενα θυμησε μπουζουκια η συναυλία?? Οκ για ποπ του στιλ ΄μεσημεριανο' καλή ήταν.
  3. Μήπως θες να μας πείς το σκοπο το λέω εγώ πάλι τώρα? (Mayones???? Agile??? Vigier??? Run ή Ran guitars????)
  4. Μήπως θες να μας πείς και το σκοπό των exit polls??
  5. Μα τοσες φορες το έχω πει, τι δεν καταλαβαίνεις, Οταν παίζω καθαρα, παρολο που ο τονος ειναι οκ, υπάρχει τρίξιμο, το οποιο ακουγεται και στα καθαρα του ενισχυτή,......μα φυσικό είναι να ακουγεταi αφου βρίσκει η χορδή.-ες..στα μεταλλα που χωρίζουν τα frets. Oσο για τις χορδές γενικοτερα, σε πάνω απο μηνες αλλαζω,..αλλα δεν εχει ξαναπροκυψει κατι τετοιο. Για το αλλο σωστο/ λαθος αυτά είπαν απο την αντιπροσωπία. (''είπαμε εισαγωγικά'') αλλα στο ξεχάσουμε για λίγο αυτό το θέμα.
  6. O Ibanez stin Athina to leei, kai o texnikos tou. Τι να σου πώ. Τελικά δεν καταλαβα τι να κάνω?? Αυτος ο θόρυβος δεν υπήρχε παλιά, ..Ειπαμε βρίσκει η E χορδή (kai kata akoloyuia A,D) σε χτυπήματα απο 3 τάστο και κάτω.
  7. Τον τόνο εννουσα, οταν ελεγα μια χαρά. Τα υπολοιπα ως έχουν. Αυτο με το καθε εβδομαδα πρώτη φορά το ακουω, με τεχνικό που έχω συζιτηση, ειδικά για τις Ibanez , λεγαμε πως δεν χρειάζονται ''καν άλλαγμα αν δεν σπασουν΄΄ (σε εισαγωγικά παντα)
  8. Πάνω απο μήνες...και γι'αυτο περιμενα λιγο καιρο να παιξω μηπως στρωσουν αλλα δε.. Το προβλημα είναι οτι ακουξεται και στον ενισχυτή,...βρίσκει κυριως η πάνω στασηδερακια απο 2,3, fret kai kato.
  9. Προσπαθησα ενα σωρο φορες και για καποιο λογο δεν ανεβαίνει η εικόνα τεσπα. Κατανοητά ολα αυτά, αλλα υποτίθεται πως όταν σεταρεις μια κιθαρα, και θέτεις και το floyd σε σωστή θεση με βαση την παραλληλια, (οπως ενδύκνειται γενικότερα) οι αποστασεις ε΄΄ιναι τετοιες που δεν ακουγονται ουτε τριξίματα ουτε τπτ,.. Ι κιθάρα είναι Ibanez rg, τις περισσότερες φορές την σεταρω μονος μου, ..και αν δεν με απατα οι μνημη μου (τοσο πολυ ) σε οσα κουρδισματα και αν έχω δοκιμάσει , δεν έχω ξαναντιμετωπισει κατι τετοιο ενοχλητικό, Αυτή τη φορά την έστειλα πακέτο μαζι με αλλες κιθάρες , για να ρυθμιστουν και καποια αλλα πραγματα με την ευκαιρία. (Αν θελετε δώστε μου ενα λινκ με τον οδηγό apo to noiz)
  10. Sorry αλλα μάλλον δεν κατάλαβα εγώ, εννοεις ότι¨ Το τριξιμο είναι φυσιολογικό (δλδ σε ολες τις κιθάρες τριζουν οι μπάσσες) -- και οταν κανω εξάσκηση να φοράω ακουστικά αν είναι πολύ ''εκνευριστικό?? Κάτι δεν μου κολλάει,... δλδ όταν παίζω ακουστικά δυνατά, το τρίξιμο πως διορθώνεται?
  11. Μια χαρα ακούγεται στον ενισχυτή, οταν παίζω καθαρά είναι σπαστικό στο αυτί. Γενικοτερα ο τόνος είναι πολύ καλος
  12. Παιδια σόρρυ για το μπέρδεμα αλλα κάποιο λόγο δεν ανεβαίνει η φωτό, τις 3 μπάσσες χορδές εννοώ , με έμφαση στην E όπου το προβλημα είναι μεγαλύτερο.
  13. santorope

    The number of the beast acoustic - Zwan

    Τι αναποδες κασετες και τραγουδια, αυτο είναι manipulation! Xampari den pairneis
  14. Διαπίστωσα μετά απο setup 35ευρω πως οι χορδές με τα χρώματα, τρίζουν, με το τρίξιμο να αυξάνεται όσο προχωράμε προς την κόκκινη. (τρίζουν σε βαθμό αρκετό να σου σπασουν ατα νεύρα και να μην παίξεις) Να την πάω πάλι, ή να κάνω κανα σφίξιμο στα ελατήρια μόνος μου? Τι προτείνετε?
  15. Ποιο απο αυτά είναι πιο ανθεκτικο και καλύτερο? lo pro trm > edge pro> edge zero
  16. Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει κάτι σαν καθαριστικο, για να φύγει απο τα κοκκινα σημεία, αυτο που πρέπει να είναι κατι μεταξύ σκουριάς και βρωμιάς, και αν υπάρχουν κάπου όμοιες αλλεν βίδες(γινεται να βάλω κανονικές περα απο Ibanez?) να τις αντικαταστήσω γιατι έχει φθαρεί το χρώμα τους (βλ.πρασινο) thnx.
  17. http://www.ibanez.co.jp/eu/news/f_products/2011/Xseries/index.html Δεν περίμενα να το πώ αυτο ποτε για την αγαπημένη μ εταρεία. Ρε τι π....ες είναι αυτες???
  18. Πως μπορρώ να αλλάξω μόνος μου μαγνήτες, (δεν το'χω ξανακάνει δεν έχω ιδέα) Ibanez rg470 japan, εχει v7..ktl, και έχω στα xeria moy liquidfire, d acrivator x.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου