Προς το περιεχόμενο

pasxos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    Kom
  • Τόπος
    Thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pasxos

0

Φήμη

  1. Eργοστασιακη βαφη,αγοραστηκε τον Μαρτιο του 2011 απο Αγγλια ολοκαινουρια.
  2. Καλησπερα, Εχω ψιλοφρικαρει τις τελευταιες μερες καθως διαπιστωσα οτι στο finish της αγαπημενης μου λευκης les paul εχουν εμφανιστει καποια σημαδια σαν υγρασια κατω απο το στρωμα λακας.Φαινονται γκριζα στο λευκο της κιθαρας. Τα εχω επισημανει στην φωτογραφια που επισυναπτω. (Eχω αλλαξει το κοντραστ για να φανουν καλυτερα.) Εχει ιδεα κανεις αν ειναι υγρασια (αν και η κιθαρα βρισκεται σε χωρο με φυσιολογικη υγρασια) πως μπορω να την επαναφερω?Πρεπει να αφαιρεσω την στρωση της λακας? Να επισημανω οτι τα σημαδια εχουν εμφανιστει σε συγκεκριμενο μερος της κιθαρας,η υπολοιπη κιθαρα ειναι μια χαρα.
  3. Παιδια δεν προκειται για ελλειψη relief. Για να εξηγησω λιγο καλυτερα,σκεφτειτε οτι απο το πρωτο ταστο μεχρι το 14ο η ταστερα εχει μια ελαφρως ανηφορικη κλιση. Στο 15ο εχω την κορυφη μιας μικρης καμπουρας ,και στη συνεχεια η κλισης της ταστιερας γινεται ελαφρως κατηφορικη,δυσκολευοντας με στα bends. Η αληθεια ειναι οτι με το ματι δεν φαινεται αμεσως,καθως ακομη ειναι πολυ μικρη η καμπουρα,αλλα ανυσηχω μην γινει μεγαλυτερη. Παντως,αν και νομιζω οτι σηκωνει ακομη λιγο relief ,το αποτελεσμα θα ειναι να εχω upbow στην αρχη της ταστιερας λογω τασης των χορδων. Μηπως θα βοηθουσε εαν αφαιρουσα τις χορδες και αφηνα λιγο την ταστιερα μπας και συνελθει?
  4. Προφανως το φουσκωμα αρχιζει λιγο πριν και κορυφωνεται στο 15.Απο buzz μονο πριν το 8-9 ταστο.
  5. Για την ωρα ειναι αδυνατο να ανεβασω φωτο,τις επομενες μερες θα ανεβασω. Ενα προχειρο σκιτσο του προβληματος επισυναπτεται.(Les paul σε οριζοντια θεση) Στο σημειο που κυκλωνω,υπαρχει κατι σαν ''βουναλακι'' και αποκει και κατω η ταστιερα εχει κατηφορικη κλιση.
  6. Στο 15ο ταστο ,στην ενωση δηλαδη λαιμου-σωματος,υπαρχει μια μικρη αλλαγη στην κλιση της ταστιερας.Στο κομβικο σημειο,υπαρχει μια καμπουρα η οποια δημιουργει fret buzz στα ταστα πριν το 8ο. Το ερωτημα ειναι πως μπορει να διορθωθει κατι τετοιο. Η κιθαρα εννοειται οτι θα παει σε τεχνικο,απλα εχω ψιλοφρικαρει και θα ηθελα την γνωμη σας.
  7. Επειδη ειχα ενδιαφερφει για τοκαι ,faber κ.τ.λ ,η γνωμη μου ειναι να μαζεψεις μερικα χρηματα ακομη και να παρεις αυτην: http://www.richtonemusic.co.uk/products/tokai_lc85s_electric_guitar_vintage_white.asp Την εχω απο τον Φεβρουαριο και σου εγγυωμαι οτι αξιζει τον κοπο.Μακρια απο Faber guitars.Γνωμη μου. Υ.Γ:Ρε παιδες πως μπορω να επισυναψω εικονα απο τον υπολογιστη μου σε ποστ?(offtopic)
  8. Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για μια Grosmann (grosmann.ro),εχω ερθει ηδη σε επικοινωνια και απ'οτι καταλαβα μου ζητουν λεπτομερη τραπεζικα στοιχεια για να μου κανουν ενα invoice το οποιο θα μου στειλουν, και γω με τη σειρα μου πρεπει να παω στην τραπεζα μου και να πληρωσω το μισο ποσο. Το αλλο μισο του ποσου,θα το πληρωσω με την παραλαβη της κιθαρας(απαιτειται καποιος χρονος παραδοσης..) Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με invoice και τα λοιπα,εχει παραγγειλει κανεις αλλος απο Grosmann? Η πληρωμη εγινε με τον ιδιο τροπο ? Αν ναι πηγαν ολα καλα? Ευχαριστω
  9. Σευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου (Δοξα σοι ο Θεος!!1)
  10. Εννοειται. Ποιον αναστατωνω ακριβως?
  11. Οποιος θα μπορουσε να δωσει μερικες πληροφοριες σχετικα με μια συγκεκριμενη κατασταση στο Πειπαλ,ας διαβασει παρακατω. Θελω να αγορασω ενα προιον με πειπαλ. Εχω 3 ευρω στο paypal account και 12 στην prepaid και το προιον κοστιζει 13. Υποθετω οτι προφανως ο πωλητης πρεπει να ''βλεπει'' τα 13 ευρω που πρεπει να παρει,αλλα οπως εξηγω παραπανω,τα χρηματα ειναι σπασμενα αναμεσα στο paypal και την prepaid. Αυτο που ρωτω ειναι εαν με καποιο τροπο μπορω να επιστρεψω στην prepaid τα 3 ευρω,η αντιστοιχα να φορτωσω τα υπολοιπο prepaid στο paypal,για να μπορω να κανω επιτελους την αγορα.
  12. H τελευταια ερωτηση ειναι ρητορικη.
  13. Για Live ισως? Με εχω ηδη χαστουκισει.Παντως αμφιταλαντευομαι,μηπως να την παρω σε ασπρη απο Richtone?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου