Προς το περιεχόμενο

karabolidas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή karabolidas

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Και εγώ για τον HT5HR έχω ακουσει τα καλυτερα! Ξεφεύγει ομως πολυ απο το budget μου :-\ ... Αντίθετα στον spider iv εχω δοκιμάσει την κιθάρα μου gibson les paul studio και μπορω να πω οτι εσκιζε! Ουτε εγω εχω μεγαλη εμπειρία απο λαμπάτους. Ο μόνος που εχω ασχοληθει ειναι ενας fender hot rod deluxe I που είχα δανειστει για ενα live και μπορω να πω πως σε συνδυασμο με την πεταλιέρα μου boss gt6 ηταν φανταστικός. Το μόνο θέμα ειναι πως με αυτον τον ενισχυτη δεν γινεται να παιξεις σιγα! Τον βαζεις στο 1 και τριζει το σπιτι. Τον ht-1 θα προσπαθησω να τον δοκιμασω σε ενα τριημερο που θα παω στην αθηνα. Μηπως ξερετε κανενα μουσικο οικο που προμηθευεται blackstar? Σας ευχαριστω και πάλι!!
  2. Χαιρεται παιδες! Φεύγω φέτος φοιτητής και ψάχνω έναν ενισχυτή με λίγα watts με αρκετό γκάζι! Αρκετοί μου εχουν προτύνει τον blackstar ht1. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτόν το μικρό! Υπάρχει κατι παρόμοιο με αυτόν για ένα budget μεχρι τα 200 ευρώ? Ευχαριστώ!
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Μια τελευταία ερώτηση μόνο... Ο bugera 6262 τι λέει?
  4. Χαιρεται! Μιας και περασαν τα χρονια και ξεκινησαν και τα live πρεπει πιστευω να αποκτησω δικο μου ηχο... Ετσι περα απο την πεταλιερα μου (boss gt6) ψαχνομαι και για ενισχυτη ετσι ωστε να εχω το ΟΛΟ δικο μου setup στα live!!! Δεν εχω την χρονια εμπειρια για να μπορω να επιλεξω μονος μου γι'αυτο ζηταω την βοηθεια σας!! :o :o Τι προτεινετε? Βασικα με ενδοιαφερει λαμπατος ενισχυτης ή και κεφαλη που θα εχει καταλληλο ηχο για hard rock μεχρι 600 αντε 700 ευρω... Ευχαριστω!!! :) :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου