Προς το περιεχόμενο

TRITONIUS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Musitian
  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή TRITONIUS

0

Φήμη

  1. φιλε συμφωνω για MO8. Και ειναι made in Japan
  2. εγω εχω triton studio μηπως μπορω να βοηθησω?
  3. Αγαπιτοι Φιλαρες μου Πληκτραδες Μου την εχει δωσει τωρα τελευταια με την εξωτερικη εμφανιση των πληκτρων μου! Πιο συγκεκριμενα, εχω ενα triton studio 88 και θελω να αφαιρεσω απο το μεταλικο σασι του πληκτρου την επιγραφη 'KORG' . Ξερει κανεις με ποιο τροπο γινεται ; το εχω δει σε πολλα live στο εξωτερικο (χωρις να καταστρεφεται το πληκτρο ενοειται)
  4. Μαγκες μου γεια σας, ειμαι καινουργιος στο νοιζ και παιρνω το θαρος να θεσω την καυτη σε εσας ερωτηση :twisted: ποια βαση keyboard προτιμαται για LIVE? Σκεφτομαι καποια στιγμη να επαιρνα την ULTIMATE APEX την ασιμη κολωνα αλλα Δεν γνωριζω αν μπορει να σηκωσει ενα 88αρι πληκτρο (εχω ενα Korg Triton Studio 88, 30Kg) χωρις να κουνιεται την ωρα που παιζεις ,και 2ον την εχουν παρει ολοι στα μπουζουκαδικα και ψηλοξενερονω. Ομως ειναι η μονη βαση που μ'αρεσει απο πλευρας design. Αυτη την ωρα κανω την δουλεια μου με μια ULTIMATE Q-3000 .Πολυ καλη δεν κουναει καθολου το πληκτρο αλλα μου θυμηζει σιδεροστρα οπως οι περισοτερες βασεις που κυκλοφορουν στην αγορα, θα την προτιμουσα για studio καταστασεις!! Για το live ομως που πρεπει να ειμαστε και πιο γκλαμουρατοι τι κανουμε? Αμα ξερει κανεις κανα site με τρελες κατασκευες βασης ασ'το καταθεσει στην μουσικη μας παρεα. Να θυμησω την βαση τρασα του πληκτρα των dream theater η οποια περιστρεφοταν και ηταν πολυ μουρατη . Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!!!!!!
  5. Φιλε μου γεια σου! Απ'οτι καταλαβα εισαι πιο πολυ να περνας καλα με την παρεα σου και οχι για ενα πιο high Home Studio Synth... Γενικα να ξερεις οτι τα Συνθια Μπορει να μην εχουν ετοιμους ρυθμους αλλα αν εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες του sequencer και των arpegiators μπορεις να φτιαξεις τρελα πραγματα... Προτεινω Triton Le αλλα αμα βαριεσαι και πηξεις με τα κουμπακια και τα pages παρε καλυτερα ενα pa80 καλουλι ειναι και καλη σου διασκεδαση !!!!! ΥΓ: περνα καμια βολτα απο βον στουδιο να τ'ακουσεις πριν επιλεξεις κατι :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου