Προς το περιεχόμενο

man79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή man79

0

Φήμη

  1. man79

    Αρχαριος help!!

    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια.οντως το μηχανημα ειναι απο το vero και ειναι το πιο φθηνο που βρηκα.το pc το χρησιμοποιω μονο για μουσικη οποτε δεν θα το φορτωσω με πολλα προγραμματα.
  2. καλημερα!βασικα ειμαι απο λιγο εως πολυ ασχετος θελω να ασχοληθω με την συνθεση μουσικης μεσω pc και χρειαζομαι βοηθεια.σκεφτομαι να παρω ενα φθηνο ομως εξοπλισμο οπως: P/S HEROICHI 385WR-PT 24/20p SILENT M/B FOXCONN 760GXK8MB-RS,S754 SIS VGA128 CPU AMD SEMPRON2600 S754 64 RAM KINGSTON DDR400/512 VGA 128MB On Boar και για καρτα ηχου μια φθηνη m-audio delta audiophile 24/96 με τα παρακαπω θα δουλεψω ανετα στην συνθεση μουσικης με προγραμματα οπωw reason,cubase,και διαφορα αλλα σχετικα?
  3. ρε παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος θελω να ρωτησω το εξης αν μπορει να μου απαντησει καποιος : μπορεις να μεταφερεις ηχους απο το triton le σε pa-50?ειναι συμβατα?
  4. να σου πω ρε συ piterpiano δεν θελω να δωσω περισσοτερα φραγκα.και τα 1000 ευρω που δινω ειναι πολλα για μενα.σ αυτην την τιμη θελω να βρω κατι που να με καλυψει.οχι πανω απο 1000.
  5. Καλημερα!μετα απο 7 χρονια αποχης απο τον χωρο αποφασισα να κανω μια καινουργια αρχη!και η αρχη θα γινει φυσικα αγοραζοντας ενα καλο εργαλειο γιατι αυτα που ειχα πριν ηταν της πλακας.θα ηθελα την βοηθεια σας pleazzz!καταρχην τα χρηματα που θα διαθεσω ειναι 1000 ευρω.αυτο που θελω ειναι να μπορω να τα συνδυασω ολα πανω κατω σε ενα keyboard.να εχει καλα οργανα και πολλους ετοιμους ρυθμους.και φυσικα το θελω αποκλειστικα για το σπιτι για προσωπικη χρηση.μετα απο αρκετη ερευνα μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει αλλα για τα χρηματα που σκοπευω να δωσω εχω ψιλοκαταληξει οτι η καλυτερη επιλογη ειναι το korg pa50.ποια ειναι η γνωμη σας?ειναι καλη επιλογη?εχετε να προτεινετε κατι αλλο σ αυτη τη τιμη? (δευτερη επιλογη ειναι το LE ΤΡΙΤΟΝ το οποιο ομως δεν εχει ετοιμους ρυθμους).thanks προκαταβολικα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου