Προς το περιεχόμενο

su zu

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή su zu

0

Φήμη

  1. Φίλε Janick θα σου φανεί περίεργο. ΄Παίζω όμως κιθάρα 10 χρόνια. Σε πληροφορώ όμως ότι ουδέποτε δεν είχα ασχοληθεί με τέτοια πράγματα όπως μαγνήτες ξύλα και τα λοιπά. Είμαι 22 χρονών πλέον και τόσο καιρό απλά γραντζούναγα γράφοντας τα δικά μου οκμμάτια. Έχω ψηθει κι εγώ με μπάντες και ιστορίες όμως ουδέποτε είχα ασχοληθεί με τα κατασκευαστικά σημεία της κιθάρας. Το ξέρω ότι είναι περίεργο όμως έτσι έγινε. ΄΄Ομως ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι ξεκίνησασ να ψευτοψάχνομαι τώρα. ΄Εχω βλέπεις και μία σχολή όπου τελειώνω και ψάχνω ήδη για το μετασπτυχιακό. Έχω στην πλάτη μου έρευνες που κάνω και αρκετά projects που τρέχω. Όμως τη μουσική δεν την άφησα ποτέ μου. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Προσωπικά, έχω ακούσματα απο Pink Floyd, Porcupine Tree (θεοί) και άλλους. Πάντως θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη ακόμη μία φορά για το ηλίθιο της ερώτησης που έθεσα αρχικά.
  2. Η συμβουλη μου? Παψε να ψαχνεις τον ηχο των Pink Floyd & Βρες τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ (ειναι πολυ πιο ενδιαφερον αλλωστε ) Απόλυτα σωστός SUPERFUNK. Συμφωνώ μαζί σου στο έπακρο :D
  3. Έχετε δίκιο. Λάθος διατύπωση. Λάθος μου. Ήθελα να πω, πως μπορώ να κάνω την κιθάρα να έχει πιο μελωδικό και όχι τόσο Fender ήχο. Το παλλικάρι στο οποίο αναφέρεστε δεν το ξέρω. Ζητώ και πάλι συγγνώμη.
  4. Καμιά ιδέα για να κάνω τη Fender strtat να ακούγεται πιο Pink Floyd; Από θέμα μαγνητών μιλάω
  5. Λοιπόν απο ενισχυτή έναν Fender 15 watt έχω. Τρανζιστοροκατάσταση. Χάλια δηλαδή. Το επόμενο που θα ρώταγα ήταν ο ενισχυτής αν και να σου πω την αλήθεια απο ενισχυτή δεν έχω πρόβλημα. Αυτό το λέω γιατι πηγαίνω και παίζω στο ηομε στθδιο ενός φιλου όπου έχει διόλου ευκαταφρόνητα πράματα. Οπότε η πεταλιέρα με καίει περισσότερο.
  6. Λοιπόν θα ήθελα τη συμβουλή σας πάνω στην αγορά πεταλιέρας. Θα ήθελα μία πεταλιέρα όπου να μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να συνδιάσω εφέ της. Είτε αυτά που έχω φτιάξει εγώ είτε ήδη προυπάρχοντα σε αυτή. Είμαι fan των Porcupine Tree και γενικά της Pink Floyd νοοτροπίας. Όμως μου αρέσουν στη μουσική που παίζω και η Hard rockiιες καθώς και μερικά μετταλικά περάσματα. Θα ήθελα λοιπόν αν γνωρίζεται να μου προτείνεται κάτι αλλά όσο το δυνατόν φτηνότερο. Έχω μία Epiphone les Paul Custom και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε και μαγνήτες να της βάλω. Έχει αυτούς από τη μάνα της. Τα είδη μουσικής που με ενδιαφέρουν τα αναφέρω παραπάνω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου