Προς το περιεχόμενο

ZzLAZYzZ

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ZzLAZYzZ

0

Φήμη

  1. μπορεί κανείς να μου προτείνει modelling ενισχυτή που κοστίζει περίπου 100 ευρώ και υπάρχει στο σίτε παρακάτω ? http://www.musicorama.gr/eshop/ (όταν λέω 100 ευρώ εννοώ με τιμή thomann ;) ;) ;) )
  2. εκτός από τα links που έδωσα στην προηγούμενη σελίδα θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και για αυτόν (τον fender mustung δεν τον έχει το μουσικόραμα και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω πράγματα εντός Κρήτης (Κρήτη μένω) αυτό το μαγαζί, και άλλα 2-3 μου φαίνονται μονόδρομος) http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=12 σκέφτομαι να πάρω αυτόν και την epi les paul stanard ??? ??? ??? http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard.htm Ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν τον εξοπλισμό ??
  3. Σαν εμφάνιση πιστεύω ότι με καλύπτει και η les paul και η sg δεν έχω πάει ακόμα να τις δοκιμάσω αλλά από τις γνώμες σας θα πάρω κάποιες κριτικές από τις κιθάρες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι θα τις αγοράσω στα τυφλά. Εννοείται ότι ο,τι και αν μου προτείνετε θα το δοκιμάσω προτού το αγοράσω. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να μου πείτε τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες σας απο αυτές τις 3 κιθάρες και τους ενισχυτές παρακάτω ;) ;) ;) ΚΙΘΑΡΕΣ :o :o http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm?sid=670689dd5f8ffb1a70d9c17ee8b26786 http://www.thomann.de/gr/epiphone_gothic_lespaul_studio.htm ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ :o :o http://www.thomann.de/gr/fender_gdec_junior.htm http://www.thomann.de/gr/fender_mustang_i.htm http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_15.htm http://www.thomann.de/gr/roland_cube_20x.htm http://www.thomann.de/gr/vox_da5.htm http://www.thomann.de/gr/vox_vt15.htm ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΣΗΜΕΊΩΣΗ :o :o Αν αγοράσω την STANDARD θα χρειαστεί να αγοράσω φτηνότερο ενισχυτή (100 ευρώ περίπου) καθώς το ποσό που διαθέτω είναι 400 ευρώ :'( :'( Πείτε μου και τους συνδυασμούς που θα κάνατε ;D ;D
  4. Για αυτήν τι γνώμη έχετε ??? ??? http://www.thomann.de/gr/epiphone_gothic_lespaul_studio.htm Πείτε μου και την εμπειρία που έχετε αν ποτέ είχατε αποκτήσει τη συγκεκριμένη κιθάρα της epiphone 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
  5. Για την epi g-400 τι γνώμη έχετε ??? http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm από ότι είδα είναι από μαόνι και έχει set-in λαιμό Καλά χαρακτηριστικά για πρώτη κιθάρα ??? από τους μαγνήτες που έχει, έχει κανείς από εδώ εμπείρια ???
  6. για αυτήν εδώ τι λέτε ; http://www.dv247.com/guitars/vintage-v100-electric-guitar-flame-maple-cherry-sunburst--35390 έχω ακούσει καλά λόγια για τις vintage και για την συγκεκριμένη. Επίσης μου την πρότειναν και σε άλλο forum. για ενισχυτή μου πρότειναν αυτόν και πιστεύω ότι είναι αξιόλογος http://www.dv247.com/guitars/vox-valvetronixplus--vt20plus--guitar-amplifier-combo--78472
  7. Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλά σε 10 ημέρες θέλω να αγοράσω ηλ. κιθάρα. Κυρίως θα παίζω ροκ (gunz n roses μέχρι acdc) και διαθέτω ως 400 ευρώ για κιθάρα και ενισχυτή μαζί. Έχω καταλήξει σε les paul (μάλλον λόγω σχήματος και ήχου) : http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_100_eb.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mg15fxnew.htm Τι γνώμη έχετε για αυτά ??? Προτείνετε μου και άλλες κιθάρες (ακόμα και αν δεν είναι les paul ;D ;D )
  8. Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλά σε 10 ημέρες θέλω να αγοράσω ηλ. κιθάρα. Κυρίως θα παίζω ροκ (gunz n roses μέχρι acdc) και διαθέτω ως 400 ευρώ για κιθάρα και ενισχυτή μαζί. Έχω καταλήξει σε les paul (μάλλον λόγω σχήματος και ήχου) : http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_100_eb.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mg15fxnew.htm Τι γνώμη έχετε για αυτά ??? Προτείνετε μου και άλλες κιθάρες (ακόμα και αν δεν είναι les paul ;D ;D)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου