Προς το περιεχόμενο

Yannis_Knopf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    218
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Yannis_Knopf

  1. Κοιταξε μηπως εχει προβλημα ο ανταπτορας. Και προσεχε γιατι μερικα ακουσικα κινητων μπορει να εχουνε 3,5 mm jack αλλα δεν παιρνεις ηχο παρα μονο απο κινητα. Το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις ακουστικα με μεγαλο τζακ η αλλο ανταπτορακι. Σκεψου να εκμεταλλευτεις την εγγυηση γιατι ισως τον πουλησεις τον ενισχυτη ...+
  2. Φοβερος δισκος. Μου φαινεται θα κανω στην ακρη το GAS για λιγο μεχρα να μαζεψω χρηματα για να τον δω. Για παρισι μαλλον.
  3. Mηπως Γνωριζει κανενας τι μαγνητες φοραει στην red strat? Γνωριζουμε τιποτα για ενισχυτη? Ευχαριστω!
  4. Αλιμονο αν παρεξηγηθουμε επειδη πινονας την μπυρα μας, μας διασκεδασουν τα φιλαρακια μας. Η ιδεα να γινει μαζωξη εκτος αθηνας ναυαγει αμεσως;
  5. πιστευω πως θα ηταν ομορφο να τζαμαρουμε. Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησεων μεγαλα παιδια ειμαστε.
  6. γραφω με πλκτρλγιο οθονης για αυτο θα ιμαι συντομος. η εισαγωγη δεν με ξετρελανε. στη συνεχεια ομως βρηκα πολυ καλη την ερμηνεια αλλα και τα οργανα. θα ηθελα 2ες φωνες και μια γεφυρα με ρεγγε ρυθμο. αλλα γουστα ειναι αυτα. επιμενω ομως οτι ειναι πολυ καλο το cover αλλα και η παραγωγη. Μπραβοοο!
  7. να κανω μια ερωτηση? την προηγούμενη φορα το γεγονος τι ωρα εληξε; ερωτω διοτι θα με βολευε να γυρισω πρωι αμεσως στη λαμια.!
  8. Yannis_Knopf

    ''Feels like''

    μολις γυρισα απο την δουλεια και αφου εχω βγαλει τον σκυλο βολτα ακουσα το κομματακι κι εντυπωσιαστηκα. Νομιζω ως την βρισκω πολυ με αυτη την μουσικη. Για μενα το κουπλε σκοτωνει!! ΥΓ: ακομα γραφω με πληκτρολογιο οθονης . Για αλλη μια φορα εξεπλάγην με την δουλεια σας!Αναμενω με αγωνια το δισκο.
  9. καλημερα,συγγνωμη σε περιπτωση που σας κουρασω αλλα γραφω με πληκτρ. οθονης. πιθανολογω πως ενεργοποιηθηκαν τα ασυχρωα πληκτρα και δεν δουλευει σωστα η καθολου το πληκτρολογιο. κολλανε, επαναλαμβανονται χαρακτηρες και μερικες φορες γραφει οτι να ναι. το ανοιξα κι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν φταει η συσκευη. απενεργοποιησα τα παντα απο τα ατομα με ειδικες αναγκες αλλα τιποτα. πριν εμφανιστει το προβλημα ειχε ανοιξει το παραθυρο με τα ασυγχρ. καθως επισης πιν 2 μερες εγκατεστησα ενα παιχνιδι. οι υποψιες μου ειναι αυτες. καθε βοηθεια θα την εκτιμουσα πολυ
  10. Στο βιντεο με την Gigliotti του Bob10lamia απο το 0:34 και μετα ειναι καποιο γνωστο τραγουδι?
  11. Μεγαλη λατρεια ισως και ο λογος που ασχολουμαι με την μουσικη ειναι o Mark Knopfler. Φοβερος κιθαριστας , φοβερες συνθεσεις, πολυ ιδιαιτερο στυλ , που ξεχωρισε σε μια πολυ δυσκολη εποχη για αυτο που πρέσβευε. Μαγικες μελωδιες. Πολυ ψαγμενος μουσικος και αλλα πολλα που θα μπορουσα να συζηταω αρκετες ωρες. Η κιθαρα ειναι απλα προεκταση του. Στην καρδια μου ισως θα μπορουσε να μοιραστει την θεση του με τον εξισου αψογο Gilmour.
  12. Δοκιμαζω τωρα βενζινοκολλα. Αν δεν πιασει θα δοκιμασω Tire up.
  13. Προφανως φταιει το τροφοδοτικο. Δοκιμασαι μηπως τυχον δουλευει τροφοδοτωντας αποκλειστικα ενα πεταλι. Μηπως εβαλες καπιο πεταλι με διαφορετικη ταση η ενταση?
  14. Καλημερα. Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα δεν καταφερα να βρω απαντηση. Λοιπον σημερα εφτιαξα ενα pedalboard και τωρα ηθρε η ωρα να τοποθετησω την ταινια. Εχω velcro χωρις αυτοκολλητο οποτε αρχικα επιχειρησα να κολλησω το αρσενικο στο πολυπριζο αλλα δεν εγινε τιποτα και με ισχυρη κολλα (παρολο που δεν νομιζω να το εκανα στα πεταλια μου). Δοκιμασα διπλης όψεως αλλα ειναι εντελως ανισχυρη να συγκρατησει το πεταλακι. Θα ηθελα να μου προτεινετε μια λυση για να κολλήσω τοσο το θηλυκο στο pedalboard οσο και το αρσενικο στα πεταλια. Να παρω dual lock η velcro με αυτοκολλητο αμεσα δυσκολο , οποτε θα προτιμουσα να μου προτεινετε κατι με βαση τα δεδομενα. Ισως μια κολλα. Θα προτιμουσα να ειναι αναστρεψιμα τα αποτελεσματα στα πεταλια. Ευχαριστω οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα!
  15. Yannis_Knopf

    atreu73 - Welcome to Greece

    Moυ αρεσε αν και νομιζω πως δεν εχεις κανει καλη μιξη. Η φωνες ειναι πολυ δυνατα (η ολα τα αλλα χαμηλα) και νομιζω οτι ειναι πολυ μπροστα η φωνες. Σας τραγουδι ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλο!
  16. ;D Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ε? Εγω προθυμοποιηθηκα παντως να συμβαλω . Ελπιζω ο σκοπος του να επετεύχθη.
  17. Προσωπικη αποψη: Εαν ειναι να γινει θα γινει. Τωρα η καλη μουσικη η ατμοσφαιρα και τα λελουδια που ειπανε ειναι νομιζω το κερασακι στην τουρτα που λεμε! Εκτος και αν μιλαμε για ρομαντικη κοπελα που επιβαλει τετοιες καταστασεις... ΥΓ: δεν το παιζω ιστορια. Στο θεμα μας λοιπον. Ενα ωραια αλλα δυνατο τραγουδακι για δυνατες εμπειριες ειναι αυτο. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me Απο τις δικα μου κολληματα θα προτεινα 3 κομματια η καλυτερα εναν δισκο. Making Movies- Dire Straits Για αρχη Για την μεγαλη στιγμη Για μετα Θα προσθεσω γενικα τωρα. Ριξε μια ματια στον Yanni εχει χαλαρωτικα κομματακια εχω ενα μερικα στο αμαξι για να χαλαρωνω. (μονο μην χαλαρωσεις πολυ) Καλη Επιτυχια αν τελικα ειναι αργα ελπιζω την επομενη φορα. ΥΓ2: Πες μας τελικα ποιος προτεινε το πιο πετυχημενο.
  18. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Το marshall drivemaster το βρηκα και στις αγγελιες και σε καλη τιμη και μου αρεσε. Το jackhammer oχι ιδιαιτερα.
  19. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Γενικα η boss δεν πολυπειθει τελευταια... βλοντυ σανδευ αυτα τα τοπικς εψαχνα αλλα δεν τα εβρισκα με τιποτα. Δεν βοηθησε και πολυ η αναζητηση. Ευχαριστω και παλι.
  20. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Δεν θελω να ξοδευψω πολλα και προτιμω μεταχειρισμενο. Το wampler το ειχα δει παλαιοτερα αλλα δεν το βρισκω εδω και πολυ καιρο σε αγγελιες.
  21. Αυτη που παιζει στο τραγουδι η αυτη που βλεπουμε γιατι αν εννοεις τη δευτερη μαλλον ειναι πολλες. Στο τραγουδι νομιζω παιζει με Les Paul.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου