Προς το περιεχόμενο

Quark

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Quark

0

Φήμη

  1. Υπαρχει ενα οπλοπωλειο στην αθηνας διπλα στο δημαρχειο που εχει τα παντα απο birchwood casey...ακομα και το wax
  2. Αλλη ερωτηση. Επειδη θα περασω και την ταστιερα με gunstock πειραζει το gunstock να ακουμπησει τα ταστα και μρτα ναψτα σκουπισω με πανι?
  3. Μου ηρθε ενα μανικι απο Musikraft το οποιο ειναι περασμενο με Shellac sealer. Θελω να αφαιρεσω το Shellac sealer και να το περασω με gunstock oil και συμφωνα με την musikraft, to shellac sealer πρεπει να το αφαιρεσω με denatured alcohol. Τι ειναι ακριβως το denatured alcohol και που μπορω να το βρω αθηνα..
  4. Ειδα και την ΕνΗ αλλα πιστευω οτι η musicman θα ειναι ποκυ ανωτερης ποιοτητας. Λογω οτι χρησιχρησιμοποιω φλοιντ τεινω στην εκδιση με φλοιντ.
  5. Σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη http://www.thomann.de/gr/music_man_axis_tg.htm τι γνωμη εχετε για τον ηχο της και το παιξιμο της?...ειναι ευελικτη σαν κιθαρα? Το μουσικο ευρος που κινουμαι ειναι hard, rock, blues, metal καποιος κατοχος τα φωτα του παρακαλω...
  6. Κιθάρες Gibson Les Paul Traditional Ebony 2009 Jackson Soloist SL2HT USA Snakeskin Ενισχυτές Zvex Nano Amp Head 0.5 Watt Καμπίνες 1 1/12 Orange PPC studio equipment Avid Eleven Rack 2x Maudio Bx8a Monitors
  7. Εχω διαβασει οτι τις κιθαρες ειναι κακο να τις αποθηκευουμε στις θηκες τους. Οι κιθαρες μου βρισκονται σε δωματιο μακρυα απο καλοριφερ και τα λοιπα σε κρεμαστα Hercules Guitar stands...που την βρισκεισ την κακη φυλαξη?
  8. Ernie Ball 10s φοραει τωρα και κουρδισμα εχει το στανταρ
  9. Καλησπερα, Εχω μια ESP Horizon / Floyd rose e.t.c και πριν λιγες μερες το μανικι της εκανε λιγο backbow λογω αλλαγης καιρου. με αποτελεσμα να τασταρουν λελαχιστα οι χορδες. Πηγα να ρυθμισω το trussrod και ειδα οτι ειναι χαλαρο με αποτελεσμα να μην δινει relief στο μανικι. Τι κανω? υπαρχει λυση?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου