Προς το περιεχόμενο

dioskouros88

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Music Composer
  • Τόπος
    Kozani

Συμμετοχή dioskouros88

0

Φήμη

  1. Αμα τα ακουσεις πες και εδω την αποψη σου και σε εμας ετσι να εχουμε μια εικονα και για τα 308... ;)
  2. Χαχα πλακα κανεις ρε metalmike σε ευχαριστω πολυ κατατοπιστικοτατος οσο δεν παει!! Μακαρι ολα τα reviews ηχειων στο noiz να ηταν σαν τα δικα σου. Επιτελους καποιος μου απαντησε το εχω τοσες μερες το θεμα και ελεγα ρε γ@mwτο τι φαση βαριουνται οι noizers να γραψουν ενα γρηγορο review ή τελικα ειναι ελαχιστοι αυτοι που εχουν τα συγκεκριμενα ηχεια... Και επισης σε ευχαριστω για την απλοχερη φιλοξενια σου αλλα δεν μενω Αθηνα. ;) Nα εισαι καλα! :)
  3. Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω οσοι εχουν εμπειρια, γνωση, τα εχουν ακουσει ή τα εχει καποιος γνωστους τους να μου πουν την γνωμη τους για τα JBL LSR305 και αν αξιζουν τοσο πολυ οσο ακουγεται στο εξωτερικο (εννοειται πως εχω διαβασει και τα reviews του εξωτερικου απλα ηθελα και μια εγχωρια γνωμη απο ατομα που τα εχουν χρησιμοποιησει εδω ελλαδα). Επισης αυτοι που τα εχουν δοκιμασει μεχρι τι τετραγωνικα προτεινουν τα συγκεκριμενα για χρηση και μηπως ειναι καλυτερα να κοιταξω για τα 8ιντσα(απλα το budget στα 8ιντσα ξεφευγει πολυ μετα). Τελος οποιος θελει να βαλει μια ενδεικτικη βαθμολογια οσον αφορα την ποιοτητα ηχου, ποιοτητα κατασκευης, χαρακτηριστικα, ευκολια χρησης, συνολικη βαθμολογια και οτι αλλο θελει να προσθεσει. (ετσι γιατι μου αρεσουν οι gearslutz style user reviews). Ευχαριστω πολυ!
  4. Καλησπερα σας παιδια! Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει... Βρηκα προσφατα σε ενα ξεχασμενο πορτοφολι καποιες paysafecard (100 + 50 ευρω, νομιζα τις ειχα χασει) που τις χρησιμοποιουσα πριν καιρο για να παιζω ποκερ. Πλεον δεν ασχολουμαι εχω σταματησει. Το ερωτημα ειναι απλο. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω τις paysafe παλι cash γιατι χρειαζομαι τα χρηματα? Για παραδειγμα δυο τροποι που σκεφτηκα ειναι ενας τα τις εβαζα στην pokerstars που επαιζα να εμπαινα σε ενα παιχνιδι cash για λιγη ωρα και μετα να εβγαινα και να μου εμεναν πχ 146 ευρω και να τα εκανα αναληψη-cashout αλλα δεν ξερω αν θα με αφηναν απο την εταιρεια, και ο δευτερος να τις πουλουσα σε αγγελια σε χαμηλοτερη τιμη... Επισης εχω ακουσει κατι και για ενα site που λεγεται skrill οποιος ξερει ας με διαφωτησει... Ολες οι γνωμες ευχαριστως δεκτες... Να ειστε καλα ευχαριστω εκ των προτερων! :)
  5. Καλησπερα σας δασκαλοι και κυριοι!! Λοιπον, πριν δυο μερες αγορασα την Fast track pro για αρχη για να αρχισω και εγω σιγα σιγα να χτιζω το προσωπικο μου home studio.Το προβλημα ειναι οτι μεχρι να αγορασω τα studio monitors σκεφτομουν να συνδεσω τα τωρινα μου ηχεια τα z-5500(που ειναι κυριως pc speakers βεβαια) τα οποια ομως υποστηριζουν S/PDIF οπως και η Fast track pro το ιδιο, αλλα δεν βγαζω ακρη... Οι εισοδοι απο το control panel των z-5500 ειναι αυτοι:http://c1.neweggimages.com/NeweggImage/productimage/36-121-120-17.jpg και της Fast track:http://www.altoedge.com/usbaudio/images/fast-track-pro-audio-interface_hi_1.jpg ...Μηπως χρειαζεται καποιος ανταπτορας η οτιδηποτε αλλο ή απλα δε μπορει να επιτευχθει η συγκεκριμενη συνδεση και να ξεκινησω αμεσα τις διαδικασιες για πωληση των z-5500 και αγορα monitors..? Σας ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ εκ των προτερων!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου