Προς το περιεχόμενο

βα

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    121
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από βα

  1. χαιρετω! ψαχνω ενα πολυ γνωστο πινακα που δειχνει μια κιθαρα καπως ''αφηρημενα'',δηλαδη εχει μονο τα περιγραματα με δυο γραμμες και μερικες γραμμες στην μεση που δειχνουν τις χορδες. μπορει να με βοηθησει καποιος? ονομα ζωγραφου,οτιδηποτε...!! νομιζα πως ειναι του θειου παμπλο,αλλα εκανα λαθος... ευχαριστω!
  2. λοιπον,μια απαντηση και απο μενα. δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να πας στην τουρκια μονο και μονο για να αγορασεις πιατινια. εννοω αν υπολογισεις τα 150 ευρω μινιμουμ που θα εχουν τα εισιτηρια πηγαινε και ελα, το 50την βραδια για ενα δωματιο και το πενηνταρι την ημερα για φαι και λοιπα εξοδα, ισως να μην αξιζει. αλλα αν εχεις σκοπο να πας ετσι και αλλιως,τοτε σιγουρα καλο ειναι να εχεις λεφτα μαζι σου για να μπορεις να κανεις αγορες. εγω πηγα το 2011,και αγορασα απο μαγαζι 9 πιατινια. απο οσο ειδα στην γενικοτερη βολτα μου, οι τιμες ηταν πανω κατω στο μισο απο οσο βρισκεις εδω η στο ιντερνετ,αλλα με το παζαρι(που πιστεψε με ειναι αναγκαιο στην τουρκικη αγορα, το κανουν και λιγο σαν αξιοθεατο του τοπου)μπορουν να κατεβουν αρκετα. τα ιδια τα μαγαζια εχουν απειρα για να μπεις να ακουσεις και να διαλεξεις ο,τι θες. εγω δεν καταφερα να ταιριαξω την διαδικασια να ερθουν να με παρουν απο το ξενοδοχειο και να δω τι παιζει στα εργοστασια,οποτε ισως εκει να ειναι ακομα μεγαλυτερη η ποικιλια και οι τιμες αρκετα πιο χαμηλες. τελος, οταν επεστρεψα στο αεροδρομιο,ειχα τα πιατινια στην πλατη σε μια τεραστια,φουσκωμενη και πανβαρη τσαντα. με ρωτησαν αν εχω αγορασει χαλια η δερματινα(που δεν ειχα)με ρωτησαν αν εχω ξεπερασει το αφορολογητο των 400ευρω κατα ατομο(ειμασταν 2,αρα οκτακοσια ευρω)δεν τα ειχα ξεπερασει,οποτε περασαμε ανετα. αυτα απο μενα. αν εχεις καποια συγκεκριμενη ερωτηση, θα χαρω να σε βοηθησω.
  3. α,ξεχασα! η ταινια ειναι ''οι γαμπροι της ευτυχιας'' με βασιλειαδου, ριζο και αυλωνιτη αν θυμαμαι καλα.
  4. θυμηθηκα την ταινια. αλλα δεν ξερω τιποτα παραπανω...!!!
  5. βα

    Τεφλόν-Απόηχος

    μπράβο παιδιά! Άλλο ενα θέμα εμμετός. Αφήστε οι γνωστοί άγνωστοι χαιτζακερς των θρεντς κανα θέμα να αναπνευσει. (Και οχι, δεν μου αρέσουν οι Τεφλόν, για τους λόγους που έχει ήδη αναφέρει το μέλος sfaku.)
  6. χαιρεται. ενα μπραβο απο μενα για την αποφαση, την προσπαθεια και την υλοποιηση. ευχομαι ο,τι καλυτερο. μια μικρη(ελαφρως οφτοπικ) παρατηρηση. μπηκα σημερα στο www.thesonicark.com και βλεπω οτι οταν προσπαθω να διαβασω οποιοδηποτε κειμενο, η κονσολα που εχετε για φοντο κανει τα γραμματα δυσαναγνωστα. ισως ειναι κατι που να μπορει να φτιαχτει ευκολα. καλο κουραγιο ξανα!!!!!
  7. ενα κομματι που μου αρεσει πολυ. Emily Wells Waltz of the dearly beloved
  8. βα

    Μαρία Ι.

    Μου αρεσε πολυ. θα προτιμουσα να ξεκιναει το κομματι στο 0,50 και να μην ειχε αυτη την εισαγωγη. και απλα να επαιζε δυο μετρα παραπανω το εναρκτηριο αρπισμα. η εισαγωγη ειναι αρτια, απλα δεν μου ταιριαζει. αλλα αυτο ειναι θεμα προσωπικου μου γουστου και μπορει και να μην σε αφορα. οπως και να εχει μπραβο. μου αρεσε. πραγματι. και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου.
  9. βα

    Snoozeloop & Π. Στόικος - eksi

    υ.γ. η τρομπετα με αρεσε.
  10. ωραιο ηταν. μου αρεσε. υπαρχει ο δισκος?κυκλοφορει? τι και πως? δωστε καμια παραπανω πληροφορια! :)
  11. o Rodrigo Leao απο τους μαδραδεους και η Beth Gibbons απο τους πορτισχεντ σε κομματι του δισκου cinema του 2004, που μου αρεσε πολυ και ειπα να το μοιραστω.
  12. ευχαριστούμε pericles. δεν ειναι drummer,αλλά με τις ασκήσεις σου στο τελος θα γίνω, (έχω και εγώ μια ντραμς σπιτι.λεω σιγά σιγά να αρχίσω να την πασπατέυω) συνεχισε έτσι.
  13. μπράβο παιδιά και απο μένα. τώρα μόλις άκουσα το κομμάτι σας. παρότι το είδος της μουσικής δεν είναι του γούστου μου, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως τα καταφέρατε καλά,παρά την δυσκολία του εγχειρήματος. ακόμα, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω διαδυκτιακές γνωριμίες να οδηγούν σε δημιουργικές συνεργασίες και ακόμα καλύτερα και σε φιλίες. μου έχει τύχει παλαιότερα και είναι σπουδαίο. ελπίζω σε συνέχεια της συνεργασίας σας και να ανεβάσετε εδω να ακούσουμε.
  14. ενα θεμα απο ενα φορουμ που συχνα πυκνα παρακολουθω. πολυ ενδιαφερουσες φωτογραφιες,με ακομα πιο ενδιαφερουσες ιστοριες. http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=31363.0
  15. εδω εισαι! http://www.noiz.gr/index.php?action=profile;u=236
  16. +1 Παντως ενας φιλος εφυγε μονιμα για σαλονικη πριν εναμιση μηνα και μετεφερε με οσε το μηχανακι του. μηπως επεσες απλα σε κουφη περιπτωση τηλεφωνητριας?
  17. αυτο συμβαινει γιατι τα τρια βασικα οργανα της ρεμπετικης μουσικης (3χορδο μπουζουκι, μπαγλαμας και τζουρας) κουρδιζουν σε ρε-λα-ρε οποτε ειναι πολυ πιο βολικο να παιξεις κατι πανω στις κλιμακες του ρε, για να εκμεταλευτεις και τις ανοιχτες χορδες.
  18. βα

    Hero-by Miguel Endara

    ενα video του Miguel Endara που ειδα και μαρεσε. Hero οπως μπορει να δει καποιος στην περιγραφη, ειναι ενα βιντεο απο το making of ενος πορτρετου του πατερα του, που ζωγραφισε κανοντας 3.200.000 τελιτσες.
  19. πριν καποιες μερες ετυχε να μιλαμε με καποιους συμφορουμιτες για τα διαφανα κρινα. ετσι, θυμηθηκα ξαφνικα πως καποτε ειχα ακουσει ενα κομματακι που το ειχαν αφιερωσει στον γιαννη αγγελακα. εκατσα και εψαξα λοιπον το αρχειο μου και βρηκα ενα word αρχειο που εχει ανοιχτει το 2002 και μεσα εχει τους παρακατω στιχους. εκανα μια αναζητηση αλλα δεν καταφερα να βρω καποιο κλιπακι ουτε στο youtube ειτε στα προσωπικα μου κλιπακια που ηχογραφουσα με το κινητο. μετα απο ενα γρηγορο google στους στιχους επεσα πανω σε αυτη τη σελιδα που οντως αναφερει κατω απο τον τιτλο πως το κομματι ειναι αφιερωμενο στον γιαννη αγγελακα. http://www.geocities.ws/diafana_krina_gr/lyrics/lyrics_2001-2003.htm ειπα να το ποσταρω εδω μηπως ενδιαφερει κανεναν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου