Προς το περιεχόμενο

MEL drummer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Καλαμάτα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MEL drummer

0

Φήμη

  1. Καλημέρα !!! Μ'ένα φίλο στήνουμε ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο.Χθες κάναμε κάποια δοκιμαστικά,κι ενώ στην αρχή το μικρόφωνο(Alesis USB) ήταν μια χαρά,μετά από λίγο οι φωνές μας ακούγονταν σαν τα στρουμφάκια... ??? Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?
  2. Σε λίγες μέρες ξεκινάω και θα έχετε φωτο και λεπτομέρειες. ;)
  3. Μετά από πολύ ψάξιμο στην "αγορά",για την απόκτηση δεύτερου set,κι αφού δε βρήκα αυτό που θέλω και με τις τιμές απαράδεκτες σε σχέση με τη ποιότητα,αποφάσισα να κατασκευάσω μόνος μου το set που θέλω. Καθοριστικό σ' αυτή μου την απόφαση ήταν και το παίξιμο που έκανα στο set ενός φίλου μου στην Ολλανδία.Με το πρώτο χτύπημα έμεινα άναυδος και μετά από ένα 2ωρο παιξίματος πήρα την απόφαση. Το set του φίλου είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο με τη μέθοδο "stave" την οποία θα χρησιμοποιήσω κι εγώ αφού μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι είναι η πιο κατάλληλη. Θα ξεφύγω από τα καθιερωμένα ξύλα και θα χρησιμοποιήσω Δρυς Αμερικής για το ταμπούρο και Κερασιά Αμερικής για τα υπόλοιπα.Υπομονή και θα μάθετε τ'αποτελέσματα. Προς το παρόν τελειώνω το εργαστήριο που φτιάχνω σε μια γωνία της αποθήκης μου και υπολογίζω σε 20 μέρες περίπου να ξεκινήσω. Ευχαριστώ και ... keep on drumming ... !!!
  4. Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους !!! Θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να διορθώσω το όνομα στο Προφίλ μου ??? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου