Προς το περιεχόμενο

latusx

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    92
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από latusx

  1. Παιδια χαιρετω σας και θέλω τη βοήθεια σας ! Εχω ένα τρέμονο ερικ κλαπτον που έχει σπάσει μέσα ο λεβιές. παλιότερα σε αντίστοιχη περίπτωση είχα βαλει τρυπάνι και τα είχα πιάσει το σπασμενο κομματι, όμως αυτό ειναι πολυ σκληρό μέταλλα και το τρυπάνι δεν το πιάνει. τι θα μπορούσα να κάνω: Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. κι επειδη δροσισε, Bunnahabhain Toiteach A Dhà!
  3. Αρκεί να μην μας κόψουν και το guitar porn... edit LK. Ελληνικά παρακαλώ,
  4. αυτο, για να'σαι σιγουρος! τωρα τ'αλλο, δε θυμαμαι πως το'χα κανει αλλά ηταν με τη μεθοδο trial & error!
  5. https://www.eurotubes.com/store/pc/viewPrd.asp?idproduct=1506&idcategory=441 εδω λεει πως ο ενισχυτης σου εχει adjustable bias. μην το κανεις μονος σου! υγ. και το κυκλωμα που ειδα αυτο δειχνει
  6. τον Koch Classic SE 12? επειδη Koch μαλλον βρισκεις να ακουσεις.
  7. ειναι θεμα μονο feel και οχι tone! IMHO that is...
  8. ...και κατα τη δικη μου γνωμη, ενα καλο τροφοδοτικο, οχι μονο σε επαρκεια βατ αλλα και σε αποδοση, ειναι σημαντικο.
  9. εχω δει στο ιντερνετ απειρη πληροφορια για το θεμα αυτο, αλλα αυτος ο τυπος το κανει, ΙΜΗΟ, πολυ απλα, ωραια και επεξηγηματικα: (και τα υπολοιπα βιντεο που εχει ειναι ενδιαφεροντα!)
  10. (ολα τα παραπανω)...+ ...οτι τα πεταλια κι ο ενισχυτης του, δεν ειναι αντιγραφα, δεν πατουν σε γνωστες και δοκιμασμενες συνταγες αλλα ειναι παραγωγα της δικης του αντιληψης! πραγματικα, να προκυψει απ'αυτο που κανει ο,τι καλυτερο!
  11. τετοιες αποριες εχουμε και το θρεντ συντομα κλειδωνει!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου