Προς το περιεχόμενο

C

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή C

0

Φήμη

  1. έκοψα το νεύρο του αριστερού μου δείκτη ... έκανα microsurgery την Τετάρτη το μεσημέρι και το ξανακόλλησα έχω και φωτογραφίες από το χειρουργείο ειδικές για κιθαρίστες ... δεν τις ανεβάζω μέχρι να μου δώσετε το οκ ... έτσι για να μη ξεχνάμε τι έχουμε και να μη γκρινιάζουμε πολύ όταν δεν μας βγαίνουν τα 1/64 στα 180 bpm C ...
  2. C

    Guitar hero

    Καθυστερημένα βέβαια αλλά δεν μπορώ να μη διαμαρτυρηθώ για την απουσία του Edward Van Hallen από τις συνολικές αναφορές. C!
  3. C

    Ibanez JS1200

    Απόψεις για την SRV Stratocaster και το Zoom PS04 Palmtop Studio 4-Track Recorder ? C?
  4. Btw για την takamine γιατί δεν λέτε τίποτα ? C-?
  5. Fusion ? όπως Beck, Meola κλπ εννοείς ? Λίγο ζόρικα τα βλέπω για επανεκκίνηση ... Εγώ έλεγα να ξεκινήσω με κανένα BB King, Clapton, Vaughn, να ξαναθυμηθώ Hendrix, άντε και κανένα Frank Marino ... C:?:
  6. Μετά από 15 μέρες βλέπω ότι η μόνη παιδεία που έχω στο όργανο είναι αυτή του New Wave of British Heavy Metal (Maiden, Priest, Saxon) με ιδιαίτερη αδυναμία στον Ozzy με Rhoads ... Ουδεμία σχέση όμως με αυτά που θα μου άρεσαν να παίζω σήμερα (R&B, Jazz κλπ) και δυστυχώς βλέπω ότι έχω πρόβλημα προσαρμογής... Εσείς πώς θα κάνατε ένα fresh start ? C?
  7. Revised ... 1985 ... Πέφτανε οι σοβάδες από το ταβάνι μόλις παίζαμε λίγο πιο δυνατά σε μια αποθήκη κάπου στην Καλλιθέα και ένας ταλαίπωρος γείτονας που δούλευε νυχτερινός μας πλάκωνε στα μπινελίκια την ώρα που προσπαθούσαμε να παίξουμε Victim of Changes γύρω στις 6 το απόγευμα ... Συναυλία στο Πάρκο Αμερικής μάλλον το 86 ή 87 όπου δεν είχαμε χρήματα ούτε για ταξί και γυρίσαμε με το τρόλευ κουβαλώντας μισή drums όργανα και 2 ενισχυτές ... Ο Λεωνίδας (vocals) όπου σε ένα gig στην πάλαι ποτέ Rainbow κατέβασε μισό κιλό παγάκια για να ανοίξει ο λαιμός του προκειμένου να τραγουδήσει ...Το Καζατζόφ που το έπαιξα σόλο στο Paranoid σε ένα encore ... O Στέφανος με το τότε εκρηκτικό Yamaha DX7 που δεν ήξερε τη διαφορά της πέμπτης + τονικής με τη μεγάλη πέμπτη του πάσχα ... Κοινώς μου άρεσε η απλότητα που είχαν τα πράγματα o απίστευτος χαβαλές που κάναμε μεταξύ μας η αίσθηση της rock και metal επανάστασης πριν τους συμβιβασμούς του 89 και εντεύθεν (τέλος σπουδών στρατός κλπ) και το γεγονός ότι μπροστά στο να παίξουμε live δεν υπολογίζαμε τίποτα ... Και δε μας τη χάλαγε τίποτα ... Και αυτό που μου καμιά φορά με μελαγχολεί είναι ότι τα χρόνια αυτά πέρασαν ανεπίστρεπτα ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ! Cadd4 (Aadd4 is better)
  8. C

    Τάστα ...

    όλοι αυτοί οι γρήγοροι παίζουν 11 άρες ? C7
  9. C

    Τάστα ...

    Για να δω αν κατάλαβα ... Blues με 11άρες θα βάζατε ψηλά τάστα Metal με 9άρες θα βάζατε χαμηλά ... GM7 (για να το κλείσουμε με C αργότερα)
  10. C

    Τάστα ...

    8O !!! Πολύ καλό site ! Tks ! Cm7-5
  11. C

    Τάστα ...

    και η σημασία αυτών ? C?
  12. 21 Medium Jumbo Frets τι εννοεί ο ποιητής ? το 21 το κατάλαβα 8) C!
  13. C

    Ibanez JS1200

    Καλή ιδέα μου ακούγεται ... C...
  14. Γενικά οι ¶γγλοι είναι ακριβοί και ιδιαίτερα τα μεταφορικά τους (έχω φάει αρκετά πακέτα με mail orders για το αυτοκίνητο) C/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου