Προς το περιεχόμενο

athannikos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή athannikos

0

Φήμη

  1. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη απαιτηση για το καινουριο. ισως ειναι καλυτερα να παιρνεις το προηγουμενο μοντελο σε πραγματικη τιμη ευκαιριας, το οποιο με τοσο καιρο παραγωγηs στην πλατη του, ειναι πλεον ενα ωριμο προοιόν, ενω το mp6 μπορει να εχει ακομα καποια "παιδικα προβληματα". το CP5 δυστυχως ξεφευγει πολύ από το budget. ουτε καν το cp50. μαλλον θα καταφυγω στου θωμα.... και το λεω μετα λυπης γιατι σε τετοιους καιρους θελουν ενισχυση η ελληνικες επιχειρισεις.
  2. Μετά από πάρα πολλά χρόνια κλασσικού πιάνου, και αφού μαζέυτηκε το απαραίτητο budget (1000 πάνω-κατω) αποφάσισα να πάρω ένα stage. κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο στα kurzweil sp3x, roland rd300gx και kawai mp5. το πρόβλημα έγκειται στο ότι πέρα από το roland που το βρηκα στην αντιπροσωπεία, και το kurzweil το οποιο δεν βρηκα μεν οταν πηγα, αλλα ο BON STUDIO υποσχεθηκε πως θα το εχει στην εκθεση αυτον τον καιρο, δεν μπορω με τιποτα να βρω το kawai στην αθηνα! μπορει κάποιοσ να βοηθησει? Ο διαμαντοπουλος, μου ειπε με απολυτη φυσικοτητα οτι μπορει να μου το παραγγειλει αν το θελω, χωρις να το δοκιμασω πρωτα αλλα υποτιθεται οτι δεν αγοραζουμε απο εξω για να μην παιρνουμε γουρουνι στο σακι (και να στηριζουμε το ελληνικο εμποριο)!!!! παρ' ολο που ξεκινησα με ολη την καλη διαθεση, τα ελληνικα μαγαζια απλα απογοητεύουνε...... οποιαδήποτε βοήθεια ειναι καλοδεχούμενη! (εστω καποιο studio που να το εχει??????)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου