Προς το περιεχόμενο

arbtz95

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από arbtz95

  1. Καλά κατάλαβες φίλε ψάχνουμε κάτι μέχρι 200 ευρώ, θέλουμε να βγάλουμε μόνο τις 2 φωνές και τα ηχεία τα θέλουμε μόνο για τις πρόβες.
  2. Καλησπέρα και μιας και άνοιξε ο φίλος το θέμα θέλουμε και εμείς την βοήθεια σας. Έχουμε ένα προβάδικο γύρω στα 15 τ.μ. και χρειαζόμαστε κάτι πολύ φτηνό για να βγάλουμε δυο φωνές (η μουσικη που παίζουμε είναι μέταλ). Το συγκεκριμένο σετ ηχεία και ενισχυτής http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/PA/Active-systems/_SET_-Fame-Starter-Pack-Pro-incl.-cables/art-PAH288 φαίνεται καλή λύση γιατί έχει να βάλεις και κανένα εφέ (reverb chorus κτλ) αλλά θα την παλέψει σε ψηλές εντάσεις (να μην πρέπει να παίζει στο τέρμα και καεί σε καμιά βδομάδα) ή να κοιτάξουμε για ένα μόνο μεγάλο αυτοενίσχυομενο ηχείο που θα του στέλνουμε τα δυο μικρόφωνα με ένα μικτάκι που έχουμε?
  3. Απλά μην το πάρετε!!!! Σε αυτά τα φράγκα βάλε κάτι ακόμα και κοίτα στις αγγελίες για κανένα sonor,mapex,yamaha,tama,pearl. Πάντως όχι millenium granite και τέτοια....
  4. Καλησπέρα.Για τις βίδες των τυμπάνων βάζετε κάποιο λιπαντικό γιατί αυτό που έχω ακούσει για το WD40 είναι ότι είναι μόνο καθαριστικό και όχι και λιπαντικό, ισχύει ?
  5. Είχα για κάποια περίοδο το mapex black panther και ήταν αρκετά καλό για τα λεφτά του. Τώρα τι άλλες λύσεις έχεις σε καινούργιο με αυτά τα χρήματα δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω. Μεταχειρισμένο αν ψάξεις μπορείς να πάρεις σίγουρα αρκετά καλύτερο από το black panther. Τέλος πάρε αυτό που σου αρέσει και μην αγχώνεσαι για το πόσο θα ακούγετε το πολύ πολύ να το μαφλάρεις λίγο.
  6. Σωστός ο Γιαννάκης. Στη θέση σου θα προτιμούσα το Pearl γιατί θεωρώ ότι έχει καλύτερες βάσεις και σαν σετ αν δεν είναι καλύτερο σίγουρα δεν είναι χειρότερο από το GAT. Πάντως και τα GAT είναι πολύ καλά τύμπανα για τα χρήματα τους. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε με τον φίλο σου σβάρνα τα μαγαζιά και να ακούσετε τα σετ που σας ενδιαφέρουν. Η δικιά μου πρόταση με λίγα παραπάνω χρήματα (αλλά το παίρνεις καινούργιο) είναι το Pearl vbx στα 873 ευρώ http://www.dv247.com/drums-and-percussion/pearl-vision-vbx-acoustic-drum-kit-natural--64532
  7. Φίλε με 700 ευρώ που θα σου πάει παίρνεις πολύ καλό μεταχειρισμένο σετ ή αν θες καινούργιο έχεις και καλύτερες επιλογές αν το ψάξεις λίγο.
  8. Ξεχασα να σου πω οτι με αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις πολυ καλο σετακι μεταχειρισμενο και με πιατινια!
  9. H γνωμη μου ειναι να πας καλυτερα για αυτο που δεν εχει ομως πιατινια http://www.dv247.com/drums-and-percussion/pearl-vx825-b31-vision-vx-rock-kit--52299 αλλιως αν πας για pearl forum sto dv247 την εχει πιο φτηνα http://www.dv247.com/drums-and-percussion/pearl-fz725-c31-forum-fz-rock-kit-jet-black--72037 Η Forum me την Swingstar ειναι πανω κατω τα ιδια (εγω θα προτιμουσα την forum) αν και τα hcs πιατινια που δινει η Τama ειναι λιγο καλυτερα απο αυτα που δινει η pearl αλλα να ξερεις οτι και τα δυο ειναι χαλια και θα θες αμεσως να τα αλλαξεις οποτε στη θεση σου δεν θα με ενοιαζαν τα πιατινια που εχει το σετ. Ελπιζω να βοηθησα.
  10. Νομίζω ότι αυτό http://smart.noiz.gr/details.php?id=33295 είναι καλή ευκαιρία αν είναι σε καλή κατάσταση το σετ και λέει οτι με 40 ευρώ στα ανεβάζει Αθήνα και είσαι έτοιμος και με πιατίνια Stagg και τα πάντα όλα και είναι και πολύ καλό σετάκι για αρχή. Μετα παίζει και αυτό http://smart.noiz.gr/details.php?id=33535. ΨΑΧΝΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!!
  11. Μια άλλη λύση είναι να βάλει πιατίνια απο ηλεκτρονική ντραμς ...... :D ;D
  12. Με μία πρόχειρη ματιά στις αγγελίες του noiz είδα οτι έχεις κάποιες πολύ καλές επιλογές μέχρι τα 400 ευρώ με βάσεις και κάποιο είχε και πιατίνια.
  13. Φίλε πριν 2 μήνες ήμουν στην θέση σου και πλέον η γνώμη μου είναι μην δώσεις ούτε 100 ευρώ για τέτοιου είδους τύμπανα γιατί σε λίγο καιρό θα κλαις τα λεφτά σου!!! Κοίτα για μεταχειρισμένα αξιόπιστα μοντέλα (π.χ. Φτηνές σειρές Pearl, Sonor, Gretch, Mapex κ.α. ). Εγώ πήρα με 480 ευρώ μια Sonor 3005 σε τέλεια κατάσταση και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ψάξε και δεν θα χάσεις!!!!
  14. Το drumstore έχει Turkish πιατίνια οπότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν τα έχει να τα ακούσεις. Στις αγγελίες έχει Turkish πιατίνια από κάποιον από το ηράκλειο που νομίζω είναι ο εισαγωγέας. Μπορείς να ρωτήσεις και στους δύο και να συγκρίνεις και τιμές.
  15. Χίλια ευχαριστώ και βλέπω ότι σε αυτά που λες έχεις δίκιο γιατί τους 6 τελευταίους μήνες που εμφανίστηκαν οι πόνοι έχω αρχίσει να χτυπάω δυνατά τα τύμπανα και όχι να τα χαιδεύω (έχω σπάσει ήδη το hihat και οι μπαγκέτες 5Β σπάνε σαν οδοντογλυφίδες). Οπότε μάλλον πρέπει να δουλέψω το δυνατό και σίγουρο αλλά συνάμα χαλαρό κράτημα που πολύ σωστά μου λες γιατί η αιτία των πόνων πρέπει να είναι η μεγάλη πίεση στον αντίχειρα.
  16. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Το ξέρω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα και γι'αυτό ζήτησα την βοήθεια σας. Το χειρότερο τελικά πρέπει να είναι ότι πλέον έχω συνηθίσει να παίζω έτσι. Δεν ανοίγω τα δάκτυλα τόσο πολύ όπως το παράδειγμα που αναφέρεις με το φλιτζάνι με το τσάι απλά χαλαρώνω λίγο τα τρία δάκτυλα και μόνο στα γρήγορα σημεία τόσο που με το μάτι μπορεί και να μην φαίνεται για να παίζει λίγο μέσα στο χέρι η μπαγκέτα. Είχα κάνει και 3-4 μαθήματα χωρίς να έχει προσέξει κάτι και ο δάσκαλος. Έτσι είχα την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο ξερά τα χτυπήματα και αυτό μου έδινε επιπλέον ταχύτητα και το θεώρησα κάτι φυσιολογικό ώσπου άρχισαν οι πόνοι και κατάλαβα ότι πάει κάτι λάθος.
  17. Καλησπέρα, μιας και άνοιξε το θέμα ο φίλος θέλω να σας ρωτήσω και για το δικό μου πρόβλημα. Παίζω περίπου ενάμιση χρόνο τύμπανα, είμαι αυτοδίδακτος και τους τελευταίους έξι μήνες με πονάει ο αντίχειρας στο δεξί χέρι σαν να έχει πιαστεί και φτάνει στο σημείο να μουδιάζει το δάκτυλο και να μην μπορώ να κρατήσω την μπαγκέτα. Αυτό γίνεται κυρίως στα γρήγορα κομμάτια όταν κρατάω την μπαγκέτα περισσότερο με τον δείκτη και τον αντίχειρα και ανοίγω λίγο τα υπόλοιπα δάκτυλα για να πηγαίνει πιο γρήγορα το hi hat (είμαι δεξιόχειρας). Κάνω κάποιες ασκήσεις για ζέσταμα και φροντίζω τουλάχιστον τα πρώτα 20-30 λεπτά να ξεκινάω αργά και σιγά σιγά να ανεβάζω το τέμπο. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Είναι κάποια τενοντίτιδα ή οφείλεται στο ότι προσπαθώ να παίξω πιο γρήγορα από ότι μου επιτρέπει το επίπεδό μου με αποτέλεσμα να σφίγγομαι και να επιβαρύνω πολύ τούς μύες του χεριού.
  18. Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια φαση χωρις να ειμαι σιγουρος μου φαινεται πιο αξιολογο το DPD bx που γραφει οτι ειναι 8-ply hand-selected birch wood απο τα IMPERIAL STAR που ειναι poplar ξυλο. Τωρα για τα πιατινια θεωρο οτι με κατι φτηνο για αρχη μπορεις να κανεις την δουλεια σου και μετα ενα ενα παιρνεις κορυφαια πιατινια.
  19. Ευχαριστω για την βοηθεια. Τελικα στα dpd καταληγω που με 260 ευρω περνω και καλυτερο set hardware (mapex) απο τα αλλα δυο σετ.
  20. Kαλησπερα και καλη χρονια! Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο αποφασισα να παρω καινουργια τυμπανα (γιατι ειναι το πρωτο μου σετ και το θελω καινουργιο) χωρις πιατινια και ειμαι αναμεσα στοPearl forum που εχει 580 ευρω στο dv 247: 1)http://www.thomann.de/gr/pearl_fz725zb_standard_31.htm . Στο DW Dpd bx που κανει 660 ευρω με ενα καλο σετ βασεις mapex: 2):http://www.thomann.de/gr/dw_pdp_bx_standard_solid_black.htm και στο TAMA Imperial star που το βρηκα στα 600 ευρω χωρις πιατινια απο αθηνα: 3):http://www.thomann.de/gr/tama_imperialstar_standardmcsbk.htm. H διαφορα τιμης στα σετ δεν με πειραζει αρκει να κανω την καλυτερη επιλογη. Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ και συγνωμη αν σας επριξα!!!!! ;D ;D
  21. Βρηκα ενα σετακι σονορ 3005 γυρω στα 500 ευρω και νομιζω οτι αν ειναι σε καλη κατασταση ειναι ευκαιρια συμφωνα με αυτα που διαβασα μεσα στο forum του νοιζ και κοιταζω και στις αγγελιες του noiz.Επισης σκεφτομαι να παω μια βολτα και απο drumstore να ρωτησω αν κανουν καλητερες τιμες και συγκεκριμενα για το pearl forum και σαν τριτη επιλογη μου μενει το mapex thoman/horizon που δεν ξερω αλλα μου εχει κατσει πολυ καλα. Ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια.
  22. Ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες σου στα μεταχειρισμενα. Θα ηθελα ομως να ακουσω καμια γνωμη για το σετακι της mapex horizon series http://www.thomann.de/gr/mapex_thomann_standard_black.htm και αν ειναι καλυτερο σε σχεση με sonor 507 kai pearl http://www.thomann.de/gr/pearl_fz725zb_standard_31.htm. Αν ειναι τοσο χαλια και τα τρια να ξερω να ψαξω μονο για μεταχειρισμενα.
  23. Κοιταω και για μεταχειρισμενα αλλα δεν εχω τις γνωσεις για να κρινω σε τι κατασταση θα ειναι και δεν εχω καποιον που να με βοηθησει σ'αυτο. Γι'αυτο ψαχνομαι για καινουργια.
  24. Για tο gretsch Catalina εχω ακουσει καλα λογια απο πολλους αλλα ξεφευγω οικονομικα γιατι δεν εχει hardware. Σαν πρωτη επιλογη αυτη την στιγμη εχω τα sonor 507 αν και θεωρουσα καλυτερα τα mapex γιατι και αυτα ειναι birch οπως αναφερει ενας φιλος και μου φενεται καλη η σειρα 500 hardware που εχει.
  25. Ευχαριστω για την προταση σου αλλα νομιζω οτι τα granite υστερουν σε σχεση με τα mapex και sonor γιατι επαιξα προσφατα με granite και δεν μου αρεσαν. Νομιζω οτι με 500 ευρω χωρις πιατινια που διαθετω μπορω να βρω κατι καλυτερο. Παντως ευχαριστω που .ενδιαφερθηκες
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου