Προς το περιεχόμενο

Boogie

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Boogie

  1. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Μια ακομη απορια. Αν ο ενισχυτης ειναι π.χ 40 watt, μπορεις να βαλεις ενα greenback που το δινει στα 25 watt η δημιουργειται προβλημα? Ευχαριστω.
  2. Καλησπερα. Θα μπορουσα σε εναν Fender Mustang ii να αλλαξω το ηχειο με ενα celestion vintage 30? Οι διαστασεις και τα ohm .8. ειναι ακριβως τα ιδια. Δεν γνωριζω αν υπαρχει προβλημα λογω του οτι ο ενισχυτης ειναι modelling μηπως και αλλαζει κατι στις προδιαγραφες των ηχειων που παιρνουν οι ενισχυτες αυτης της κατηγοριας. Ευχαριστω!
  3. Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν είχα ποτέ καμπίνα.... Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να συνδέσεις αυτό :http://www.thomann.de/gr/orange_dual_terror_head.htm με αυτό : http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g212_vintage.htm ? ? ? Βασικά να μην γίνει ζημιά και ύστερα ηχητικά να έχει καλό αποτέλεσμα. Έχει και διάφορους εξόδους ο ενισχυτής και η καμπίνα έχει ενα διακοπτάκι MONO/STEREO .... Ευχαριστώ!
  4. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί δεν είχα ποτέ καμπίνα. α. Πως συνδέεις τον ενιχυτή με την καμπίνα αυτή http://www.thomann.de/gr/prod_zoom_AR_198064.html , όταν ο ενισχυτής βγάζει έξοδο και 8 Ω και 16Ω. Και που βάζεις τον διακόπτη (MONO/STEREO , αλλάζει κάτι με τα Ω???). Που είναι το πιο σωστό να μπεί για να μην γίνει και καμμιά ζημιά και να ακούγεται και σωστά? β. Επίσης τα Celestion της BENTON και της ORANGE θα είναι τα ίδια ή παίζει και κανα θέμα με την προέλευση τους??? Λέω να πάω για την HB μιας και θα μπεί στο σπίτι σε ενα σημείο και δεν πρόκυται να κουνηθεί απο εκεί. (πρακτικά δεν τίθεται θέμα μεταφοράς).
  5. Γειά σας. Μια ερώτηση-γνώμη για ενα θέμα που με απασχολεί άμεσα. Για εναν Orange Dark Terror τι καμπίνα θα προτείνατε? Η HarleyBenton (του Thomann) είναι 2χ12 celestion vintage. H Orange είναι 1χ12 celestion vintage. H χρηματική διαφορά είναι πολύ μικρή (περίπου 40Ε πιο ακριβή η Orange. Κάθε γνώμη δεκτή! Ευχαριστώ.
  6. Όχι οχι refret έχει κάνει μονο 1-2. Η βέργα έχει έρθει τέρμα για να ειναι το μπρατσο ισιο και δεν παιρνει αλλο...υπάρχει βεβαια μια διαδικασια μετα που δίνουμε λιγο στροφη στη βεργα, αλλα αν δεν πιασει το τρικ πρεπει μετα να βγει εντελως και δεν συμφερει.
  7. Ναι, θα δέσει ηχητικά εννοούσα. Πάντως βλέπω πολλές επιλογές και το προγραμματίζω γιατί το μπράτσο μου οριακά το έχουμε φέρει στα ίσα του και η επόμενη επέμβαση δεν βλέπω να συμφέρει για να το επαναφέρουμε. Για τον μικρό Καγμάκη στη Σόλωνος ξέρετε κάποιες λεπτομέρειες? Εχετε δει δουλεια του?? Καποιος πολυ εξιδεικευμενος πρεπει να σε κατατοπιζει για τετοια θεματα πιστευω on time!
  8. Α, και για να μην με περάσετε για κάνα τρελλό η κιθάρα είναι του 1989...δεν είναι καινούργια. Τώρα με μια καινούργια Strat που έπαιξα ενός κολλητού (παλi maple) δεν είχε καθόλου αυτό το πρόβλημα (και σαν να γυαλίζει πολύ η τατιέρα του μου φαίνεται). Νομίζω roswood ή κάνα πιο μυστήριο ξύλο σαν την SRV θα δέσει καλά.
  9. O.K ευχαριστώ , θα το κοιτάξω. Πάντως το μπράτσο που έχω (maple) μπορώ να πώ ότι απο την αρχή που πήρα την κιθάρα ΄΄κόλλαγε΄΄...
  10. Παιδιά καλησπέρα, έχετε υπ.οψην κάποια sites (αλλά πολύ αξιόπιστα) για να ψάξω για ενα πολύ ποιοτικό μπράτσο για Strat? Λαιμός maple, ταστιέρα κάποιο πολύ καλό rosewood και προυπόθεση να γλιστράει στο παίξιμο αέρα! Αν υπάρχουν και προτάσεις για ρίξτε μια ενημέρωση. Thanks!
  11. Ένα απο τα πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι οι κιθάρες δεν τα πάνε και πολύ καλά με την υγρασία και τις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Άλλαγή θέσεως επειγόντως.
  12. Μου φαίνεται οτι για την φήμη (και τα τιμολόγια) της Gibson η τιμή είναι πολύ δελεαστική. Ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός είναι που με βάζει σε σκέψεις.... Το κακό είναι ότι πολλά όργανα που μας αρέσουν δεν υπάρχουν στην χώρα μας να τα ακούσουμε και να τα δούμε και να συγκρίνουμε τις τιμές τους σε σχέση με π.χ τον Θωμά. Επίσης το να πάω να ακούσω την κιθάρα σε ενα Ελληνικό κατάστημα, να σκιστεί να με εξυπηρετήσει ο πωλητής και μετά καπάκι να την παραγγείλω απο το εξωτερικό δεν μου άρεσε ποτέ πολύ σαν ιδέα...δεν ξέρω...μου φαίνεται κάπως.... Αν υπάρχει κάποια άποψη για τη κιθάρα θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να την ακούσω. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνκιθαρίστες που ασχολήθηκαν με το θέμα εως τώρα. Νίκος.
  13. Τι σημαίνει bargain? Ευχαριστώ.
  14. Έχεις κάτι υπ΄όψη σε martin. Ισχύει ότι οι martin πριμάρουν? Ευχαριστώ.
  15. Γειά και χαρά σε όλους! Είμαι σε σκέψη για την παρακάτω ακουστική της GIBSON : http://www.thomann.de/gr/gibson_songwriter_deluxe_cutaway_nt.htm?sid=1559cd1251124c6bf393b78d31e7b91f Γνωρίζετε ή έχετε ακούσει κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο? Γενικότερα οι ακουστικές τους έχουν καλή φήμη? Ευχαριστώ.
  16. Μίλα με τεχνικό και εξηγησέ του ακριβώς τι είναι αυτό που θές. Αν είναι να κάνεις κάτι τέτοιο κάντο όσο πιο σωστά γίνεται (και θα σου κοστίσει και λιγότερο - τουλάχιστον ψυχολογικά).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου