Προς το περιεχόμενο

harrisxr650

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    187
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από harrisxr650

  1.  

    (ενας αλλος εκει μου ειπε οτι 16Ω σε 16Ω πρεπει να εχει ζεσταθει κανα μισαωρο το μηχανημα και μετα να κανεις αυτη τη συνδεση... )

    Επίσης όταν του αλλάζει λαδακια να αλλάζει και το φίλτρο να του πεις....

  2. Βασικα πέρασε πρωτα τις δυο ΜΙ στα but slot χωρίς να τις κουρδισεις εντελώς για να το φερεις στα ίσα του μετα βάλτου μια σταγόνα  μην σου πω μισή καο βαλτο παλι με τις ΜΙ ψιλό τεντωμενες αστο δυο λεπτα  να στεγνώσει η κόλα και περνά και τις υπόλοιπες χορδές μετα.

  3. Τελευταία ερώτηση Sparta, καλύτερα την πιο ακριβή epiphone ή από τις πιο φθηνές Gibson??

    περιπου,,οι σειρα tribute plus της epi ειναι καλυτερες κιθαρες απο της studio και ενδεχομενος και καποια  αλλα μοντελα της Gibby

  4.  

    Καυσοκσυλο; Για τζακι; Δεν κανει ουτε για παγκο κουζινας;

     

    Καμια αιτιολογηση ως προς αυτα;

     

     

    Aπο περιεργεια και χωρις καμια ειρωνια. Απλως μου φαινεσαι λιγο υπερβολικος.

     

    ψαχνομουν και εγω για lpj και οντος οι τιμες τους ηταν πολυ ελκυστικες, αλλα..

    δεν βρηκα καμια που να ειναι λιγοτερα απο 3 κομματια το σωμα και 3-4 το καπακι, τα ταστα κοβανε δαχτυλα για πλακα και δεν μου φανηκαν και τοσο plecked, ταστιερα 2-3 κομματια rosewood  οχι και τοσο καλης ποιοτητας, το φινιρισμα ηταν για κλαματα..ξεφλουδιζε η κιθαρα για πλακα, οι μαγνητες ηταν οκ.. κλασικοι gibson μαγνητες ( 490-498 και αν θυμαμαι καλα σε καποια μοντελα ειχε και classic 57), τα υπολοιπα ηλεκτρικα δεν τα αναφερω γιατι προσωπικα ειναι το πρωτο πραγμα που πειραζω μετα το nut σε ολες τις κιθαρες μου.. γενικα η αισθηση που μου εδινε η κιθαρα ηταν ενος entry lvl οργανου που δεν δικαιολογει την τιμη και το ονομα τη εταιριας, σε αυτα τα χρηματα ( ισως και λιγο παραπανω) βρισκεις πολυ καλυτερα και προσεγμενα οργανα, η γνωμη μου ειναι να περακολουθεις τις αγγελιες για καποια μεταχειρισμενη standard αν θελεις les paul που για μια ζωη μπορει να μην την κρατησεις αλλα θα την εχεις για αρκετα χρονια.

  5. Ωραία εφόσον είστε κάθετοι σε Gibson αυτή εδώ λέει τίποτα ----> GIBSON LES PAUL LPJ CHOCOLATE SATIN! Ή πρέπει να είναι πιο ακριβή;;

     

    Το μονο καλό που  έχει αυτή η κιθαρα  είναι οτι γράφει Gibson  στο headstock... Για τζάκι καλη είναι . εαν το budget  μου ηταν τα 800€ θα έπαιρνα epiphone led paul tribute plus. Μέχρι το χιλιάρικο δεν νομιζω να βρεις κάτι πιο αξιόλογο σε ποιότητα κατασκευής και hardware.  Αυτό βέβαια δεν ισχυει εαν θέλεις το λογότυπο της Gibson  ακόμα και αν  η κιθάρα δεν κανει ουτε για παγκο κουζινας. Σε γενικές γραμμές  δεν νομιζω στα μοντέλα της Gibson μέχρι 1500€ να βρεις κάτι που να δικαιολογεί την τιμή παρα μονο το όνομα.. Απο την αλλη βγες και δοκίμασε κιθάρες ...οτι και αν σου πούμε εδώ αν κάτσει στο χερι η κιθάρα δεν έχει κανένα.νόημα.

  6. με λιγα χρηματα tonerider pure vintage [ ολο το σετ κανονικα..]..με πολλα χρηματα εχει οτι θες..............

    +1000 

    επίσης θες ενα treble booster και ενισχυτή που να πλησιάζει σε χροιά vox ac30 ή fender baseman ή δεν ξέρω και εγώ πόσους ενισχυτές είχε.

  7. ψαξε για μεταχειρισμενη epiphone les paul tribute plus

     

    http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?bf=&sw=epiphone+les+paul+tribute+plus

     

    μεχρι τα 1500€ δεν θα βρεις καλυτερη les paul, δεν χρειαζεται καμια μετατροπη (δες τα speccs, μαγνητες, κλειδια, ξυλα, διακοπτες κτλ).

    με τους Gibson classic 57 / 57+ ( οι οποιοι σπλιταρουν κι ολας ) που φοραει μπορεις να παιξεις ανετα απο blues  και classic  rock μεχρι early 90's metal  και funk,

    και το λεω εκ πειρας, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πραγματικα φοβερη σε συγκριση με αλλες les paul που ειχα στην κατοχη μου ή που  εχω δοκιμασει. πολλοι ενδεχομενος να πουνε οτι σε αυτα τα χρηματα βρισκεις Gibson les paul studio αλλα οι κιθαρες δεν εχουν καμια σχεση, η epi T+ ειναι ξεκαθαρα πολυ καλητερη κιθαρα. Σαν δευτερη επιλογη θα σου ελεγα να κοιταξεις καποια squire classic vibe οπου πιθανον να χρειαστεις αλλαγη μαγνητων αν παιζεις πολυ heavy stuff αλλα ειναι επισης εξαιρετικες κιθαρες, τριτη και τελευταια επιλογη θα αφηνα την Vintage Icon V100MRPGM, οταν την ειχα δοκιμασει δεν μου εκανε το κλικ οτι πιανω ενα καλο οργανο στα χερια μου, επισης το hardware που εχει δεν ειναι και οτι καλυτερο, εκτος απο τους μαγνητες που ειναι αρκετα καλοι, επισης να ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις παρα πολλες αναφορες οτι καποιες δεν εχουν maple καπακι  αλλα μαονι σωμα με maple αυτοκολητο (με βαμενα cavitites...)με οτι αυτο συνεπαγετε tonewise  (maple καπακι= καλυτερο sustain και attack και λιγοτερη μεταφορα δονησεων στο σωμα που ετσι πρεπει να ειναι μια σωστη les paul) αρα θεωρω οτι το QC που εχουν θελει λιγη δουλιτσα ακομα, παρ ολα αυτα σαν κιθαρα δεν ακουγεται καθολου ασχημα.

     

  8. το τροφοδοτικο εαν δεν ειναι ελλατωματικο ειναι μια χαρα συμφωνα με τα spec του,

    εχει input 100-240v VAC και εξοδο 9vdc 2000mA, απο τα 2000mA τα οποια τα προσφερει μονιμα το πεταλι θα τραβηξει οσο χρειαζεται και μονο δηλαδη 45mA.

    εμενα μου ακουγεται για ψυχρη κολληση ή καποιος ελατωμματικος πυκνωτης, αν μπορεις να το ανοιξεις και να τσεκαρεις για παραμορφωμενο- πρισμενο πυκνωτη,

    επισης υπαρχει πιθανοτητα ( κομματακι δυσκολο) να εχουν πιασει μακα τα βυσματα. και του πεταλιου και τα δικα σου

  9. Ο μετασχηματιστης λογικα ειναι οκ. το να ειναι περισοτερα Α ενας daisy chain μετασχηματιστης δεν νομιζω οτι ειναι θεμα.

     

    Ελπιζω να ειναι το θεμα τροφοδοσιας μονο. Αν ειναι ετσι θα παιζει με μπαταρια. Θα το δοκιμασω τις επομενες ημερες οταν καταφερω να το ανοιξω και τα λεμε. Thanks!

    οντος δεν ειναι θεμα, το εφε θα τραβιξει οσα mA χρειαζεται απο τα 2000  αν χρειαζεται παραπανω ειναι θεμα, αν οχι τοτε ολα κομπλε.

  10. ...με εξαιρεση το ηλεΧτρονικο συστημα κουρδισματος (μια χαρα δουλευε αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα) ολα τα αλλα inovations (brass nut,wider neck) ηταν πολυ ωραια,επισης οι ΜΑΓΝΗΤΕΣ ειναι ΑΙΣΘΗΤΑ βελτιωμενοι...

    Εδω διαφωνω... σε 3-4 που εχω δοκιμασει οχι απλα δεν δουλευει ουτε καν κουρδισμα κραταει...(με σωστα κομμενο nut). για το wider neck...να ηθελα κλασσικη θα επαιρνα κλασσικη  να αφησω και νυχια γιατι τα μασουλαω :D

  11. https://malekkoheavyindustry.com/product/ekko-616-mkii/

     

     

    Device Specs

    Current draw is 50mA and operates on a 9V battery or optional 9VDC neg tip regulated power supply.

     

    Λογικα οπως ειπε και ο Νεστορας αυτο ειναι το προβλημα σου. Επισης εχει και ενα switch t/b δοκιμασε να δεις τι παιζει ενεργοποιημενο η οχι.

     

    Δυσκολο να ειναι εκει το  προβλημα, τα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου ειναι μια χαρα 2Α=2000mA και το πεταλι χρειαζεται μονο 50 mA αλλου ειναι το προβλημα.

    το ανοιξες καθολου να τσεκαρεις αρχικα οπτικα την πλακετα για καποιο καμμενο εξαρτημα?

  12. δεν θελουμε ρε φιλΩς ανατολιτικες κιθαρες ειπαμε.... ;D ;D ;D...εχθρος του λαου εισαι και εσυ?   ;D

    Ναι..οι ανατολιτικες κιθαρες μας πειραξαν τωρα  ;D σμαρτφοουνς ,τηλεορασεις, πι-σια κτλ τα αγοραζουμε ομως  8). για τα χρηματα που ζηταει η gibson δε...κοστιζει το τιμιο ξυλο... και το νιτρο ...κουρδισμενο κι ολα... :P

  13. http://www.thomann.de/gr/vintage_v100pgm_lemon_drop_reissued.htm

     

    http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_tribute_plus_vs.htm

     

    Kαι πάλι Vintage(σύγκρινα με Custom και standard που ειχα) θα επαιρνα γιατι στα λεφτα(+200 σχεδόν) της Plus(σιγα μην εδινα τοσα για epiphone) θα επαιρνα αλλα εργαλεια  ;)

    οκ η γνωμη σου ειναι σεβαστη.

    αν και σε σχεση με την custom και standard που ειχες ειναι απειρος καλυτερη κιθαρα,

    συγκριτηκα με δυο custom κορεατικες που ειχα παλι καλυτερη ειναι η T+ απο ολες τις αποψεις ( hardware, playability, φινιρισμα κτλ) σε σχεση με gibson studio ειναι πολυ καλυτερη ,και τουλαχιστον μεχρι και τις classic η Τ+ εκτος απο τα nitra  δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει.

    Αν βρεθεις ποτε σε μαγαζι παντως που να εχει μια tribute + ετσι να εχεις και μια πιο ολοκληρωμενη αποψη  μπορει να εκπλαγεις ευχαριστα ( ή δυσαρεστα :D ) ή αν θες κερναω  μπυρες σουβλακια κτλ και τζαμαρισμα ετσι για τον χαβαλε :)

  14. Διαβασε καλυτερα αν θες τι εχεις γραψει εσυ και τι εγω.

    Συγκρινεις μια V100PGM με ποια  epiphone? δεν στεκει η συγκριση που κανεις, διαφορετικοι μαγνητες, διαφορετικο constraction, αλλες γεφυρες, αλλα κλειδια. προφανως δεν εχεις πιασει στα χερια σου tribute plus για να γνωριζεις οτι ειναι πολυ αξιολογη κιθαρα με κορυφαιο hardware (και με μια διαφορατιμης βεβαια) ψαξε λιγο στο internet να δεις τι γραφουν για το συγκεκριμενο μοντελο ετσι πληροφοριακα. επισης πουθενα δεν αναφερα οτι oi V100pgm δεν ειναι καλη κιθαρα για τα χρηματα που κοστιζει και σαφεστατα ειναι τιμιο οργανο, για ΕΜΕΝΑ  ομως η tribute plus καθησε καλυτερα απο ολες τις αποψεις ( ηχος,playability, κτλ) και δοκιμασα 50 les paul για να καταληξω εκει και να γλυτωσω και επιπλεον χρηματα αν διαλεγα gibson πχ.

    οπως ειπα και πριν.. εγω λεω κορυφαια την ''χ'' κιθαρα εσυ την ''ψ'' και τσακωνομαστε αντι να προτεινουμε στο παλικαρι 10-20 κιθαρες να παει να τις δοκιμασει και να παρει αυτην που θα του κατσει καλυτερα.

    φιλικα παντα.

  15. Ειχα V100...ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..Ανωτερη ΗΧΗΤΙΚΑ και ΗΑRDWARE κτλ κτλ απο Epiphone και οτιδηποτε αλλο Gibsonοειδές σ αυτά τα χρήματα!!!!

    Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...ιδιαιτερα οταν μπαινει το θεμα προσωπικου γουστου στην μεση και εξηγουμε...σε συγκριση με epiphone tribute plus...ανωτερη ηχητικα δεν ειναι...διαφορετικη ηχητικα σιγουρα ειναι, ανωτερο hardware...δεν θα το ελεγα..αν τσεκαρεις τα specs  και των δυο η epi ειναι αρκετα μπροστα ( locking tuners, locking tom and tailpiece, gibson μαγνητες, 3/4" solid maple  καπακι κτλ).

    γνωμη μου ειναι παρε σβαρνα τα μαγαζια και δοκιμαζε να δεις τι σου αρεσει περισσοτερο και τι σε βολευει περισσοτερο.

  16. Πριν απο το ποτενσιόμετρο θα την βάλει και λλογικά θα δουλέψει ,το ίδιο έχω κανει στο boss sd1 και σε ενα plexitone και δουλεύει μόα χαρα, ενδεχομένως με ενα log ποτενσιόμετρο ιδιας τιμήςνα κανεις δουλεια ή με ενα log αλλά μικροτερης τιμής, ποσά kohm είναι το ποτενσιόμετρο που έχει το joyo

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου