Προς το περιεχόμενο

panakon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    40
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από panakon

  1. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    Σε ευχαριστω πολυ ! Αυτο ειναι και το στοιχημα τελικα στο fingerstyle...Να τρεχουν ολα τα μερη του κομματιου μαζι,μπασα ,μελωδια ,ακκορντα σα να ειναι ανεξαρτητα οργανα...Δεν πετυχαινει παντα , αλλά το παλευω
  2. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    Σε ευχαριστω πολυ Πανο για το σχολιο...Πολυ πιθανον να υπερεβαλα λιγο με τα μπασα, ή ισως ειναι λιγο πιο εντονο το reverb..
  3. panakon

    I'm on fire - Fingerstyle arrangement

    H ακουστικη μου fingerstyle διασκευη στο αγαπημενο κομματι του Bruce Springsteen
  4. Thanks man! χαχαχα ,γιατι ρε συ ,ειναι ΟΚ ..Βελγοι ,καλα παιδια φαινοντουσαν... Παντως και μενα δεν μου αρεσαν ολα τους ,οι πρωτοι δυο δισκοι μου αρεσαν.. Νασαι καλα man! ..Ειδικα οι πρωτες δουλειες τους ηταν πολυ καλες!
  5. panakon

    MEDITATION

    Πολυ ωραια μουσικη Κατερινα ,ευγε! Κλεινεις τα ματια ,αφηνεσαι ,και απολαμβανεις..
  6. panakon

    How Would It Be?

    Φιλε Γιωργο ,μέλι το σολακι ,πολυ μου αρεσε.. Το μονο που θα πειραζα προσωπικα ,θα ηταν ισως η ακουστικη..Θα της σηκωνα λιγο τα μπασα της για να δωσει ογκο ,και ισως και λιγο βαθάκι ..Αλλά και ετσι ειναι σουπερ .. Γλυκια μελωδια..Φτιαξε κι αλλα!
  7. panakon

    Free

    Φιλε ,αν και δεν εχω εντρυφησει καθολου στο ειδος,ειμαι ακουστικος κιθαριστας, το χαρηκα παρα πολυ το ασμα!.. Ειδικα τον ηχο σου στην κιθαρα ,και τα ριφφάκια ,πολυ ωραιες ιδεες!
  8. Παντα ηθελα το συγκεκριμενο να το παλεψω για fingerstyle solo ακουστικη. Αρκετα tricky κομματι για να καταφερεις να συνδυασεις σχετικα αξιοπρεπως ρυθμικη κιθαρα ,μελωδια και αυτο το swing μπασο! Εδω ειναι η προσπαθεια μου...
  9. Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!
  10. Σε ευχαριστω πολυ ,οπως τα λες ειναι ,ο ακουστικος ηχος ειναι μεγαλη αγαπη! Σε ευχαριστω πολυ φιλε gkourmoul1 !!
  11. Χαχαχα! Το καλυτερο σχολιο! Σε ευχαριστω πολυ ! Χαχαχαχα! Το καλυτερο σχολιο! Σε ευχαριστω πολυ! Νασαι καλα ! Σε ευχαριστω πολυ! Σε ευχαριστω πολυ! Με ενα Zoom H2n το ηχογραφησα και εβαλα λιγο reverbακι μετα ,τιποτα ιδιαιτερο ..
  12. Νασαι καλα ,σε ευχαριστω πολυ!
  13. Σε ευχαριστω πολυ ,μετραει πολυ που το ακουω απο σενα!
  14. Σε ευχαριστω πολυ Πανο!
  15. Ακουστικη διασκευη Fingerstyle που εκανα ,σε αυτο το κλασσικο κομματι του Chris Isaak. Σχολια ,προτασεις ελευθερα. Η ηχογραφηση εγινε προχειρα με ενα ZOOM H2n μικροφωνο ,και το video απο καμερα Iphone. Δεν εχουν προστεθει εφε κατα την ηχογραφηση,η κιθαρα ηταν unplugged. Μετα την ηχογραφηση εγινε επεξεργασια στον ηχο ,προστεθηκε reverb και αυξηθηκε το gain και τα μπασα.
  16. Γεια χαρα παιδια... Προσφατα καθησα και εφτιαξα τα Tabs της διασκευης ... Αν τα θελει κανεις ,μπορω να του τα στειλω στο εμαιλ του ..δωρεαν φυσικα.. Καλημερα!..
  17. Πωπω τι υπεροχο! Εκπληκτικο ρε παιδια!! Μουσικαρες!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!
  18. Φιλε gutter , Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια και για τις χρησιμες συμβουλες σου.. Η κιθαρα μου οντως ειναι μια Guild GAD50e ...οχι κανενα υπερπανακριβο εργαλειο ,κοντα στο 1000αρικο ειναι,μπορει και πιο χαμηλα τωρα πια, αλλα παιζοντας αρκετες οταν την αγορασα ,αυτη μου ταιριαξε απο την 1η στιγμη, και οντως δεν με εχει απογοητευσει ουτε στον ηχο,ουτε στο playability... Μεγααααλη κουβεντα το θεμα που ανοιξες για καποιο χωρο ,μπαρακι κτλ που θα φιλοξενουσε διαφορες ακουστικες δουλειες ,οχι μονο σολο κιθαρα ,αλλα και μπαντες με βαση τον ακουστικο ηχο...θα ηταν σουπερ!! Πιθανον και να υπαρχουν,εσεις θα μου πειτε, δεν πολυβγαινω το τελευταιο διαστημα κ εχω χασει επεισοδια ;D ;D Οσον αφορα τωρα στον εξοπλισμο ,αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ...ταβανι δεν υπαρχει! Μπορει να το φτασεις το πραγμα οοοοσο ψηλα θες ,αρκει να αντεχεις οικονομικα... Εγω προς το παρον ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο σ'αυτον τον τομεα... και εδω θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας: Χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καλο μικροφωνο ( πυκνωτικο?) για εξωτερικη ηχογραφηση,να το συνδεσω με την καμερουλα που εχω και να γραφω ηχο απο κει και οχι απο τα mic της καμερας που ειναι και απομακρυσμενα οπως εκανα εδω στο βιντεακι του Riders ..Τι θα μου προτεινατε ? Επισης, αυτο που περιγραφω ειναι το ιδανικο setup? ( καμερα+πυκνωτικο μικροφωνο μόνο) ή χρειαζονται κι αλλα,πχ υπολογιστης ,καρτες ηχου ,DI κτλ ?!
  19. Φιλε Holystone ,σε ευχαριστω για ολες τις χρησιμες συμβουλες...πολυ σωστα οσα λες! Υπαρχει οντως ο κινδυνος που λες ,να σε ρουφηξει δηλ το κυνηγι της τεχνολογιας κ του εξοπλισμου και να χασεις λιγο το feeling κ το στοχο σου , που ειναι η ιδια η μουσικη κ η κιθαρα... Σκεφτομαι κι εγω αυτο που προτεινεις ,βοηθεια δηλ απο καποιο φιλο που ηδη εχει το know how ,ενδεχομενως κ μερος του εξοπλισμου...για να μεινω προσηλωμενος στις διασκευες.... Βεβαια,να σου πω την αληθεια,πολλες απο τις διασκευες μου ειναι ηδη στανταρισμενες παικτικά και το μονο που μενει πια να γινει ειναι η εγγραφη τους...και εδω ειναι που χρειαζεται αυτο που αναφερεις, καλο planning..
  20. Σε ευχαριστω πολυ για τα τοσο θετικα λογια! Ειναι μεγαλη χαρα και τιμη να τα ακους απο κοινοτητα εμπειρων μουσικων! Μολις αυτες τις μερες που ανεβασα το βιντεακι ,αρχισα να ανακαλυπτω ολες αυτες τις δυνατοτητες του Γιουτουμπε..! εχει πολυ βαθος το πραγμα και οντως αν καποιος το βαλει σκοπο μπορει να βγαλει λεφτα...! Για την ωρα να σου πω την αληθεια προσανατολιζομαι στο να αναβαθμισω λιγο τον εξοπλισμο μου στη βιντεοσκοπηση και τον ηχο, μπας και βγουνε της προκοπης βιντεακια, και μετα να αρχισω να τα ανεβαζω,εχω αρκετες διασκευουλες ακομα ετοιμες... Παραλληλα μαλλον θα πρεπει να φτιαξω και λιγο το καναλι γιατι ειναι εντελως αδιαμορφωτο...
  21. Μπραβο παιδια ! Εξαιρετικοι! πολυ groove!!
  22. Φιλε Grey, Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε ,παρολο που δεν ειναι στο στυλ σου το οριτζιναλ! Και ναι,εχεις δικιο, ειναι λιγο μακροσκελες , θα μπορουσε να λειπει το μερος του Manzarek ας πουμε που κανει το σολο του,αλλα ηταν τοσο μαγικο το σολο του στο original που δεν μπορουσα να το αφησω απεξω, ...οσο καταφερα να βγαλω τουλχ γιατι με ειχε ζορισει το ατιμο για να βγει! ;D ;D ;D npap ειδα οτι εισαι ηχοληπτης ,(και κατι μου λεει πολυ εμπειρος), αφου ειχα διαβασει το σχολιο σου...και τοτε καταλαβα τι εννοεις! ,και ειναι πραγματικα τιμητικο για μενα,γιατι η ηχογραφηση ηταν πολυ ερασιτεχνικη ! Σε ευχαριστω πολυ οπως και ολα τα παιδια , ειναι πολυτιμα τα οσα μου λετε!! Yameth το Αστροπελεκι ;D :D ;D ηταν εμπνευση της στιγμης και το εβαλα ετσι για την πλακα χωρις να το πολυσκεφτω ,αλλα κι εγω εχω δευτερες σκεψεις τωρα,αλλα δε μπορω πια να το βγαλω!! χαχαχα δεν ξερω αν προσθεσε κατι τελικα στην ατμοσφαιρα του κομματιου..
  23. Γεια χαρα σε ολους παιδια, Γυρισα σημερα κατακοπος αργα απ'την δουλεια, και μπηκα και ειδα ολα αυτα τα πολυ ωραια κ ενθαρρυντικα σχολιά σας ,που ομολογω πως μου δινουν κινητρο κ κουραγιο να ανεβασω σιγα σιγα κ μερικες ακομα διασκευουλες που εχω κανει κ εχουν μεινει για καιρο στο συρταρι... ...αρκει να καταφερω να τις βιντεοσκοπησω σχετικα αξιοπρεπως ,αλλά κ να τις παιξω σχετικα σωστα κ αξιοπρεπως που ειναι οντως το πιο δυσκολο της υποθεσης... Λαμβανω τα σχολια σας πολυ σοβαρα υποψη, και σας ευχαριστω πολυ! Φιλε otto το εχω δοκιμασει και με κλασσικη ,τελειως αλλες δυναμικες αλλα βγαινει επισης καλο... Spyrodelta kai audiokostas , το εχω σκεφτει κι εγω πολλες φορες για ντουο με γυναικεια φωνη ...αλλα με λιγο διαφορετικο ρολο της κιθαρας, καθαρα συνοδευτικο αλλα στο ιδιο υφος ,κρατωντας την μπασσογραμμη και τις αρμονιες, αφηνωντας χωρο για την φωνη.. Θα ηταν σουπερ σαν σχημα ,αλλα αντε βρες φωνη ! ;D
  24. Μια διασκευη σε σολο ακουστικη που εκανα στον αγαπημενο υμνο των Doors .. Τα μεσα που διαθετω δυστυχως αλλα και η τεχνογνωσια ,ηχογραφηση,επεξεργασια κτλ ειναι χαμηλου επιπεδου ,αλλα θα τα βελτιωσω που θα παει ;D Μετραει πολυ για μενα η γνωμη ολων σας ,και καθε σχολιο ειναι πολυτιμο! Thanx! Φιλικα Πανος
  25. Νικο σε ευχαριστω πολυ!! Ειναι ακριβως το ιδιο θεμα, δεν το ειχα προσεξει!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου