Προς το περιεχόμενο

Mprob

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    95
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Gear List
    Fender Vintage Modified, Odyssey Ithaka, Behringer Ultrabass BT108
  • My Band(s)
    Her Grace
  • Day job
    Civil Servant, Photographer
  • Facebook
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mprob

0

Φήμη

  1. 'Eψαξα,αλλα΄δεν έχει το 8άβιδο pickguard... Πρέπει να είναι το pick της 57' stratocaster οι καινούργιες bullet Ινδονησίας
  2. Ψάχνω για pearloid και το 2ο με τις 8 που έδεικσες δεν ταιριάζει. h κιθάρα είναι αυτή στο fiesta red http://www.fender.com/en-GR/products/bullet-strat-with-tremolo και xρειάζονται άλλες βίδες για 1ply 3ply??
  3. Ακόμα κοίταζα να αγοράσω pickguard από warmoth,αλλά δεν έχω καταλάβει πως υπολογίζονται τα μεταφορικά. Πάει με το ποσό ή λέει που λέει με τις libres??? Για 30 ευρώ pickguard πόσο θα είναι τα μεταφορικά μου??
  4. Το site με τουσ μαγνήτες έχει στο διάγραμμα 0,47 πυκνωτή. Ακόμα θέλω να βρω pickguard me 8 τρύπες,αλλά απο warmoth δεν συμφέρει,για΄τι τηα χρεωθώ τα κέρατά μου. Έχουμε άλλα εναλλακτικά site?
  5. Καλησπέρα.Θέλω να αλλάξω τα ηλεκτρικά (δηλαδή όλο το pickguard) σε μια squier bullet και επειδή διαωάζω πολλά για το τι πετενσιόμετρα πρέπει να χρησιμοποιήσω μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε?Τι να χρησιμοποιήσω για volume και τι για tone??Oι μαγνήτες είναι single coil. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  6. Με συγχωρείτε.. Θέλω vintage Fenderoήχο που να μπορώ να παίξω και classic rock και λέω να διαθέσω κανά 60άρι pros το παρών
  7. Καλημέρα. Είμαι στην δημιουργία ενός strat project και σήμερα αύριο σκέφτομαι να αγοράσω μαγνήτες. Έχω δει τα set του GFS,tτους billlawrence (που είναι ψιλοακριβή επιλογή για bullet strat πιστεύω και τους παρακάτω. http://www.northwestguitars.co.uk/artec-hot-classic-stratocaster-pickups/ http://www.eyguitarmusic.com/Powered-by-LACE-pickup1-Set-of-Single-OpenStaggered-topAlnico-VWhite-Pickup-Cover_p_348.html http://www.eyguitarmusic.com/XS62N-NMB-White-Single-Adjustable-Pole-Piece-Pickup-Neodymium-Bar_p_463.html http://www.eyguitarmusic.com/Wilkinson-MWVS-single-coil-Strat-Set-classic-staggered-polepiece-White-color-or-Black-Color_p_418.html http://www.eyguitarmusic.com/Artec-staggered-vintage-set-5052-RW52-ceramic-Ivory_p_621.html και από gfs http://www.guitarfetish.com/Strat-Vintage-Alnico-Stagger-Pickup-Set_p_717.html http://www.guitarfetish.com/Strat-Texas-Alnico-Stagger-Pickup-Set_p_716.html http://www.guitarfetish.com/1960s-Repro-Premium-Alnico-Strat-Pickup-Set_p_11.html http://www.guitarfetish.com/64-Stagger-Texas-Grey-Bottom-SurfBlues-Pickup-Strat-Set_p_52.html Δεν ξέρω ποιους να επιλέξω.Θα ήθελα τη γνώμη σας,αλλά και τις προτάσεις σας
  8. Μόλις ήρθε η bullet και είναι κούκλα. Υπέροχο finish,ωραίο μπράτσο,όχι και τόσο βαριά.Ο neck μαγνήτης είναι λίγο βιδωμένος κάτω,αλλά αφού θα αλλάξουμε μαγνήτες δεν μας απασχολεί. Περιμένω τώρα τα κλειδιά που μου είπε ο sottos. http://www.eyguitarmusic.com/Chrome-Grover-6-INLINE-305C6-Mid-Size-Rotomatic-Tuners_p_403.html και δεν βλέπω την ώρα να συνεχίσω το upgeade!!
  9. Παιίδες δεν έχει έρθει ακόμα η κιθάρα και ήδη σκέφτομαι τι να πρωτοαλλάξω. Καταρχήν για κλειδιά σκέφτομαι αυτά που μου είπε ο Sottos,τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγένεια του και τις συμβουλές του σε ότι κι αν τον ρώτησα. http://www.eyguitarmusic.com/Chrome-Grover-6-INLINE-305C6-Mid-Size-Rotomatic-Tuners_p_403.html αλλά δεν θέλω να κάνω καινούργιες τρύπες στην κιθάρα,Πιστεύω ότι από τα 8,5mm που είναι τα factory έως τα 10mm που είναι αυτά θα μπορέσω να βιδώσω με δύναμη ώστε να ανοίξουν οι τρύπες.Υπάρει κάποια άλλη γνώμη?? Άλλες προτάσεις για αρχική αναβάθμιση της bullet??
  10. Παιδιά σόρρυ για το κόλλημα μου αυτό,αλλά είμαι υπέρ αγοράς καινούργιου και μάλιστα από εξωτερικό καθώς είμαι παθών. Το πρώτο,γιατί (χωρίς να θέλω να προσβάλω) στο μεταχειρισμένο δεν ξέρεις πως το έχει μεταχειριστελι ο άλλος και τι ιστορία έχει αυτή η κιθάρα μέχρι να φτάσει στα χέρια σου.Χωρίς να εξαιρώ βέβαια ότι υπάρχουν και υπέθυνοι άνθρωποι που προσέχουν πολύ τα πράγματά τους Το δεύτερο,γιατί στην ελληνική αγορά αν πάρεις κάτι καινούργιο και τους το πας ακόμα και την ίδια μέρα και τους πεις έχει αυτό η πρώτη τους κουβέντα είναι ότι το έκανες εσύ και η δεύτερη πόσα θα σου πάρουν για επισκευή.Στο εξωτερικό σου ζητάνε συγνώμη και τρέχουν να σου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό προϊόν.
  11. Οπότε να ξέρω να αλλάξω πρώτα τα κλειδιά μιας και πήρα την squier :P
  12. Εμ,η δημιουργία ξεκινά απο εκεί που τα έχεις όλα χαρβαλωμένα στο τραπέζι.... Να μην μένει τίποτα βιδωμένο. ;D Απλά δεν θέλω να δώσω λεφτά για την affinity, γιατί είμαι μπασίστας και μαζεύω για καλό μπάσο.Απλά θέλω να κάνω το κέφι μου και να έχω ένα <<καλό>> αποτέλεσμα!
  13. Σωμα και μπρατσο ειναι κολλημενα για καλυτερη ''ακουστικη'' συμπεριφορα του οργανου (εδώ το είδα.. ) Θα κάνω παραγγελία με 1 φίλο που θα πάρει πεταλιέρα οπότε δεν θα έχω μεταφορικά.
  14. Δεν θέλω καταρχήν να είναι κολλημένα μπράτσο με σώμα και κατά 2ον ούτως η άλλως θα αγοράσω ηλεκτρονικά για να παίξει η συγκεκριμένη κιθάρα και κατά 3ον θα έχω μια κιθάρα του κουτιού αν πάρω καινούγια και την διαμορφώσω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου