Προς το περιεχόμενο

kospas12345

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    79
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Graphic designer
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kospas12345

3

Φήμη

  1. Για το 30x δεν μπορώ να φτάσω. Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που προτείνεις να προτιμήσω το fp10 σε σχέση με το Yamaha?
  2. Το έχω δει για αυτό προβληματίστηκα… Η γυναίκα μου τραγουδάει και αυτό θα είναι συνοδευτικό για την φωνή για να μπορέσει να αντιληφθεί καλύτερα την μουσική. Δεν το κάνει επειδή θέλει να γίνει βιρτουόζος. Εγώ απλά ήθελα κάτι που να εξομοιώνει το πιάνο, μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς κανονικού.
  3. Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω για το σπίτι ένα digital piano. Κυρίως για να ξεκινήσει η γυναίκα μου μαθήματα αλλά και για εμένα , εγώ είμαι κιθαρίστας αλλά ψικογρατζουναω και εγώ. Βέβαια ΔΕΝ έχω εμπειρία επάνω σε πιάνο όποτε για αυτό και θέλω την βοήθεια σας. Έχω επιλέξει 2 με βαρύκεντρισμένα πλήκτρα, μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. Α) το ένα είναι το Yamaha p125a το οποίο είναι μόνο το πλήκτρο (χωρις την ξύλινη βάση, εγώ έχω βάση πλήκτρων την κλασική) το οποίο μου βγαίνει γύρω στα 550€ και Β) το άλλο είναι το Roland FP10 το οποίο είναι στο 500αρικο μαζί με την ξύλινη βάςη και λίγο μικρότερο σε διαστάσεις που με βολεύει από θέμα χώρου. Από το ψάξιμο που έκανα το Roland έχει καλύτερη αίσθηση στα πλήκτρα (μιας και χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα το ίδιο σύστημα) αλλά πιο generic ήχους και χειρότερα ηχεία, όμως είναι φουλ σετ με αποτέλεσμα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στο σαλόνι μου, ενώ το Yamaha δεν έχει τόσο καλή αίσθηση στα πλήκτρα (βασικά δεν έχει τόσο καλή επαναφορά) όσο ένα πιάνο αλλά είναι καλύτερο και στα ηχεία και στους ήχους με περισσότερες επιλογές. Ήθελα την γνώμη σας, πιο θα επιλέγατε. Είναι σημαντική η αίσθηση αλλά αν η διαφορά είναι μικρή στην αίσθηση μήπως το Roland είναι λίγο cheap σε αίσθηση και ποιότητα; Γενικά για το yamaha πήγαινα εξ αρχής. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  4. Έτσι το δοκίμασα εχθές. Είναι πολύ ωραίο το Ρατ. Βέβαια χθες ήταν αργά και δεν μπορούσα να παίξω δυνατά.
  5. Πρώτη επαφή με το setup και έχω ενθουσιαστεί. Με λίγο reverb και delay από το πολύεφέ φτιάχνει πολύ ποιοτικό ήχο ακόμα και στον 12αρη τον orange που έχω σπίτι. Πολύ εύκολη διαχείρηση το Rat το φέρνεις αμέσως εκεί που θες (το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο βαρύ, και ότι από κάτω έχει βιδακι για την μπαταρία με αποτέλεσμα για να το βάλεις στο pedaltrain να πρέπει να ξηλώσεις ποδαράκια και καπάκι μπαταρίας, προς το θα τα έχω μόνα τους) το boss είναι πολύ ποιοτικό και είναι ιδανικό για πιο τζάζι ήχο ταιριάζει παρά πολύ με την Grench. Αύριο θα δοκιμάσω και την schecter που πιστεύω ότι θα παίζει ακόμα καλύτερα. Ανυπομονώ να τα ακούσω και σε αληθινό ενισχυτή στο στούντιο. Πάντως η διαφορά από τα ψηφιακά drive του mooer είναι huge, παρότι τα υπόλοιπα εφέ του είναι πολύ καλά πχ το delay. Από θέμα σειράς δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμές, έβαλα κιθάρα, sd1, rat, mooer, ενισχυτής. Νομίζω πως μάλλον το σωστό θα ήταν κιθάρα, mooer, sd1, rat, ενισχυτής.
  6. Η κίνηση έγινε θα σας πω απόψεις. Boss sd1 k rat ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
  7. Θα σου πω γιατί προτίμησα το boss, μου φαίνεται καλύτερη κατασκευή και το φοβάμαι λίγο επειδή είναι mini … κατά τα αλλά από τα reviews μια χαρά μου φάνηκε.
  8. Έχει και το Ρατ αυτός …όποτε μήπως πάω για ρατ και boss sd1
  9. Σωστό αυτό που λες και μάλιστα σεταρισμενος σε άλλο ενισχυτή που σίγουρα θα έχει διαφορά στο stage … είναι λίγο πονοκέφαλος η φάση. Για το fender το είδα επειδή έχει bypass και πεντάλ έξτρα boost όποτε μου δίνει μια επιπλέον δυναμική στο gain. Από ήχο καλά λόγια βλέπω αλλά πι περισσότεροι το δοκιμάζουν σε strat και δεν ξέρω πως θα είναι στις δικές μου κιθάρες που έχουν πιο περίεργο ήχο. ολα τα πετάλια τα είδα που αναφέρεις αλλά η βλακεία ειναι ότι πρέπει να τα πάρω από Thomaν και δεν προλαβαίνω πρέπει να το έχω στα χερια μου εντός της εβδομάδας. Όποτε κοιτάω από Ελλάδα αλλά δεν τα βρίσκω κάπου. Ο Νάκας έχει της boss, mooer, mxr, fender, blackstar.
  10. Το fender MTG LA πάντως παρότι πιο ακριβό μου φαίνεται ότι θα μου δώσει πιο πολλές επιλογές. Το γνωρίζεις;
  11. Okkk γιατι μου έκανε εντύπωση. Τι να δω για high gain?
  12. Το κακό είναι οτι δεν τα βλέπω Ελλάδα και δεν έχω χρόνο… για το distortion της boss όμως συμφωνείς; Μήπως το συνδυάσω με το tubescreamer?
  13. Ερώτηση: πιστεύετε σαν συνδυασμός το boss sd-1 super overdrive με το boss distortion ds-1 θα με βολέψει; Διαβάζω καλά reviews για αυτό το ρωτάω. Μήπως πάω σε boss.
  14. Το tube screamer βλέπω υπάρχει σε mini και κανονικό με μεγάλη διαφορά τιμής, πιο να προτιμήσω;
  15. Εκεί κυμαίνομαι γενικότερα. Αν χρειαστεί να παιχτεί κάτι πιο βαρύ (δύσκολο) θα είναι για μια περίσταση όποτε δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν. Επίσης μέσα στο ίδιο πρόγραμμα είναι και αυτό: hottentot Scotfield
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου