Προς το περιεχόμενο

Kostas91

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Kostas91

  1. Ψάχνω για μια απλή και φτηνη κονσόλα: Χαρακτηριστικά: τουλάχιστον 2 υποδοχές μικροφωνου 3-4 υποδοχές για καρφί και Line out για ηχείο. έχετε να μου προτείνετε τίποτα?
  2. Θέλω να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιάνο για να κάνω σύνθεση και εξάσκηση. Τα μόνα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι, καλό feeling των πλήκτρων, 88 πλήκτρα και κάποια μικρή ποικιλία ήχων (κυριως ορχηστρικών οργάνων). Δεν με ενδιαφέρει αμα έχει ηχεία απλώς να έχει υποδοχές για να μπορώ να ηχογραφώ τον ηχο στο pc μου. Βρήκα κάποια πιάνα στο thomann αλλα δεν ξέρω αμα αξίζουν τον κοπο... http://www.thomann.de/gb/thomann_sp5500.htm (αυτό το casio πιάνο ξεφέυγει λιγο στα λεφτά που διατείθεμαι να δώσω και έχει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία δεν μου χρειάζονται αλλα έχει αρκετούς ηχους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο έχει μόνο 5 και άμα αξίζει τα λεφτά του μπορώ να δώσω κατι παραπάνω και να το πάρω) http://www.thomann.de/gb/casio_cdp200r.htm Μπορείτε να μου πείτε γνώμη για τα παραπάνω ηλεκτρ. πιάνα ή να μου προτείνετε καποιο αλλό πιάνο το οποιο ομως να κοστίζει περίπου 400 με 500€ το πόλυ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου