Προς το περιεχόμενο

gpiad

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.058
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από gpiad

  1. Εγώ έβαλα καουτσούκ να πατάνε πάνω στις λάμπες για να σταματήσει αυτό το rattling, φταίει το σασί που πατάνε οι υποδοχές των τελικών λυχνιών, έχω ακριβώς τον ενισχυτή αυτόν και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν τον πήρα.
  2. 1. Gibson Les Paul Traditional 2016 -t 2. Gibson Firebird Non Reverse 3. Fender Jaguar MIJ 4. Fender BASS VI Pawn Shop Edition 5. Rockinger Telecaster 6. Squier Jazzmaster J. Mascis 7. Epiphone ES-335 Pro
  3. Πλάκα πλάκα έχω έναν μικρό λειαντήρα στην αποθήκη θα μπόρουσε να τις ξύσει και να τις κάνει μυτερές πάλι και έχω πολλές που είναι οβάλ. Bρήκαμε ασχολία πάλι :)
  4. gpiad

    Anastasia

  5. εμενα μου αρεσει που εχουν βαλει 22 ταστα σε ολα τα μοντελα της σειρας.
  6. Αξίζει η αγορά μιας Stormbird? Φαίνεται οτί η Eastwood θα την επαναφέρει, ή να περιμένω μήπως η gibson αξιωθεί (χμμ) να βγάλει non reverse μοντέλα όπως το 2011 και το 2015? 'Εχει κάποιος εμπειρία από τα δύο αυτά μοντέλα? Eastwood Stormbird https://eastwoodguitars.com/blogs/news/the-eastwood-stormbird-is-back Gibson Firebirds non reverse
  7. gpiad

    Rip Audiokostas

    λυπάμαι πολύ, καλό ταξίδι..
  8. ε και μετά θα ανακαλύψουν την λάμπα..
  9. το οτι εξαγοραστηκε η TC απο behringer ισχυει ή ειναι μυθος?
  10. ισχυει, το προιον εχω διαβασει οτι μπορει να κανει και αυτην την δουλεια, προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει μου φανηκε λιγο υπερβολη να βαλω και στα μεταλλικα μερη.
  11. Το αγαπημενο μου εδω και χρονια (σε συνδυασμο με ενα καλα σεταρισμενο κομενο nut παντα) δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ειτε σε live,studio ή σπιτι. Δοκιμασμενο πανω σε rockinger telecaster, fender jaguar MIJ , 2 gibson SG ri61, gibson les paul traditional. Aν εισαι ψειρας και θες πεντακαθαρο nut χωρις κανενα ιχνος λιπαντικου μεσα στα αυλακια μην το παρεις αφηνει λιγο κιτρινιλα με τον καιρο μεχρι να αλλαξεις τις επομενες χορδες οποτε βαζεις λιγο καινουργιο για συμπληρωμα (προσωπικα το προτιμω απο την γκριζα μουτζουρα του μολυβιου), παντως πνιξιμο στις χορδες δεν υπαρχει, ειναι εκει που ειναι και κανει την δουλεια του παρα πολυ καλα.
  12. Συνήθως περιμένω να ακούσω την χροιά του πως επιδρά μέσα στο σύνολο της μίξης και στο τι κάνει/παίζει για να υπηρετήσει το κομμάτι, νότες,τεχνική,effects.
  13. την ενταση κατα βαση ναι, ειχα widkat με p-90 και οντως ηταν πιο ψοφια και μουντη, ανεβαζωντας τα poles ζωντανεψε πολυ περισσοτερο οποτε και με το eq του ενισχυτη 'ερχοταν' ευκολοτερα και καλυτερα και στα πριμα της.
  14. αν εχεις την Riviera Custom P93 , ανεβασε υψωσε τα poles των μαγνητων ενα ενα μεχρι το επιθυμητο αποτελεσμα με ενα κατσαβιδι και δες παλι αν σου καθεται καλυτερα ηχητικα
  15. μετα απο δοκιμη με ενα σετ 11αρες με wound G 0.21 μεσα στο πακετο ο SF εχει απολυτο δικιο πρεπει να σηκωσεις παρα παρα πολυ για να φτασεις την νοτα διαστηματος ενος τονου απο Ρε σε Μι πχ. (σχεδον δεν γινεται :P ), μια G wound 0.18 που δοκιμασα κατ'ευθειαν μετα μου εκατσε πολυ καλυτερα. Επισης πολυ σωστη στο κουρδισμα της και την ισορροπια της στον ηχο μεσα σε ακορντα και γενικα, επιτελους οπως το ηθελα! καποια στιγμη θα δω τι γινεται και με τα ταστα αλλα αυτο ελπιζω να αργησει! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις SF και τα υπολοιπα παιδια!
  16. Καλησπέρα, ερωτηση για οποιον εχει εμπειρια: βαζωντας μια Nickel wound (τυλιχτη) G(σολ) χορδη αντι μιας plain steel (κοινη χωρις τυλιγμα) σε ηλεκτρικη κιθαρα θα εχω λιγοτερο φαγωμα στα ταστα ή δεν ισχυει? υπαρχει καποιος λογος που η G (plain steel) πχ σχεδον παντα ρημαζει τα ταστα καθε φορα? δεν ειμαι πολυ bendακιας γενικα αλλα θελω να μειωσω το φαγωμα στα ταστα που συνηθως στην σολ εμφανιζεται, τι αποψη εχετε? μια wound G θα βοηθησει? :)
  17. Μεγαλη γκαμα σε βιδες που προσωπικα εχω κανει πολλες φορες την δουλεια μου βρηκα στον Ρεππα στο μοναστηρακι Αθηνάς 15 & Κακουργοδικείου 3 μεσα στο στενακι, αν εχεις και δειγμα βιδας μπορει να τους βοηθησεις να ψαξουν καλυτερα γιατι εχουν αρκετα πραγματα εκει. Δεν κανω διαφημιση
  18. ..και γω τον γυριζα αναποδα προς τον τοιχο και εδινα ελαφρια κλιση (πλεον με την πλατη του) οπως ακριβως αν ηταν κανονικα ή τον ανεβαζα σε καποιο stand επισης γυρισμενο, επισης μπορουσα να δωσω και περισσοτερο volume χωρις να δημιουργω προβλημα. * μην το δοκιμασετε ομως σε live σε κλειστο χωρο με τοιχο απο πισω καθως δημιουργουνται διαφορα προβληματα με ανακλασεις, για προβα μια χαρα θα εισαι.
  19. 1) αυτό ακριβώς. 2) στην Lot (Πολωνια) που ειχα ρωτησει και τελικα δεν το σκεφτηκα πριν να την ξεβιδωσω και πληρωσα, μου χρεωσαν 60 ευρω για μεταφορα εντος αεροπλανου και τοποθετηση της μεσα στα ραφια (ηταν μεσα σε μαλακη θηκη) που ο καθενας εσπρωχνε να βαλει τα πραγματα του,ηθελα να ημουν τυπικος γιατι δεν θα ηθελα να χω θεματα .αλλα δεν ξερω κιολας τι θα γινοταν αν εσκαγα στο check in τους χυμα , στο τηλεφωνο ρωτωντας τους αυτο μου ειπαν οτι πρεπει να την δηλωσω.
  20. Οκ παιδια το χω , μαλλον παμε για κανονικη, αυτο με τις 8αρες παρα πολυ σωστο, θα την σεταρω με αυτες, ειχα ξεχασει οτι και με τις 9αρες στην αρχη καπως ζοριζεσαι ποσο μαλλον αν εισαι 11 χρονων
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου