Προς το περιεχόμενο

themaster

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή themaster

0

Φήμη

  1. Φχαριστώ φίλε . Μόλις τα καταφέρω θα κατέβω Αθήνα να δώσω μιά βόλτα από εκεί .
  2. Να πώ την αμαρτία μου , θέλω να είναι Les Paul σαν σχήμα ;) Ο Καγμάκης έχει καλές τιμές ??? Θεσσαλονίκη μένω και δεν έχω ξαναπάει .
  3. Γειά σας και από εμένα !!! Ήρθε και για εμένα λοιπόν η ώρα να αγοράσω καινούργια κιθάρα . Έχοντας ήδη επιλέξει μουσικό προσανατολισμό (Blues-Rock) μένει να επιλέξω και σωστή κιθάρα . Είμαι μεταξύ της GIBSON LES PAUL STUDIO LIMITED WBCR (http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_limited_wbcr.htm) και της νεοφερμένης EPIPHONE JOE BONAMASSA LTD EDITION (http://www.thomann.de/gr/epiphone_joe_bonamassa_ltd_edition.htm). Έχω δοκιμάσει την μαύρη STUDIO ενός φίλου και ο ήχος της με χάλασε λίγο όντας μουντός άλλα η STUDIO LIMITED έχει απ'ότι έχω διαβάσει διαφορετικούς μαγνήτες . Για την EPIPHONE δεν νομίζω να μπορώ να την βρώ στην Ελλάδα για δοκιμή οπότε βασίζομαι στο βιντεάκια του YouTube για τον ήχο . Αν μπορεί κάποιος να πεί την γνώμη του θα με βοηθούσε αφάνταστα . P.S (Από φάτσα σίγουρα η GoldTop σκίζει !!!)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου