Προς το περιεχόμενο

jiminhuman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από jiminhuman

  1. 3000??????????? :o Ενταξει νομιζω κατελιξα στο www.grand-illusions.com που εχει και συστηματακι με 30 νοτες και παιρνεις και 10 κενα με το μαραφετι που τα κοβει.Νιωθω πως ειναι η πιο κομπλε λυση.Τωρα οσον αφορα το πως θα διαμορφωθει το κουτι ειναι μια αλλη ιστορια αλλα πιστευω θα βρω την ακρη.Σκεφτομαι να κανω σχισμη στο ξυλο στην εισοδο του μηχανισμου και την εξοδο ωστε απλα να μπαινει το χαρτι.Ευχομαι να ειναι τοσο ευκολο οσο το φανταζομαι.Θα ενημερωσω με την προοδο συντομα.
  2. Μαγκες ειστε φουλ βοηθητικοι ευχομαι καποια απο τισ λυσεισ να πιασει θα σασ ενημερωσω συντομα χιλια θενξ
  3. ευχομαι να εχεις καλυτερη τυχη απο μενα neeq η να δεησει κανεις αλλος να ξερει την απαντηση στο προβλημα μας
  4. Καλησπερα noizαδες Χριστουγεννα ερχονται και ειπα και γω να κανω ενα ρομαντικο δωρο στο προσωπο. Θελω τη βοηθεια σας καθως εχω ψαξει παντου το ιντερνετ και δεν εχω δει πουθενα καποιον που να μπορει να φτιαξει μηχανισμο.Θελω να εχει μια δικια μου μελωδια γιαυτο ολος ο κοπος. Οσον αφορα ξυλα κλπ δεν εχω θεμα τα φτιαχνω μονος αλλα το κυλινδρακι ειναι που δεν ξερω πως μπορει να γινει και τα μεταλακια που χτυπανε οι προεξοχες.Οποιος μπορει να βοηθησει η με το να πει για την κατασκευη η να μου πει μαγαζι η τυπο που το φτιαχνει θα του ημουν ευγνομων. Χιλια ευχαριστω μαγκες
  5. Οχι οχι μιλαγα για αυτην εγω http://www.thomann.de/gr/gibson_sg_standard_p90_eb.htm Οσον αφορα στρατοκα και γω γελαγα μεχρι που το ειδα με τα ματια μου και μπορω να σου πω πωσ μπερδευτικα παρα πολυ.Βεβαια δν ξερω και τι πεταλια ειχε το παιδι αλλα το αποτελεσμα μπορω να σου πω με εκανε να σκεφτω να αλλαξω και βασικο οργανο :o .Τεσπα αυτα ειχα να πω εγω σου ευχομαι καλεσ αγορεσ και ζηλευω θελω και γω μια τετοια sg!!!
  6. Γεια χαρα φιλοι νοιζαδες πρωτη μου φορα ειναι που γραφω στο φορουμ αλλα διαβαζω καιρο και εχω κανει πολλεσ συναλλαγεσ εδω μεσα.Αποφασισα να γραψω εδω γιατι το θεμα προσωπικα με αγγιξε πιο πολυ απολα Λοιπον οσον αφορα sg και post metal σε γενικεσ γραμμεσ επαιζα με τη special faded αυτο το ειδοσ για κανα χρονο.δεν ειχα ποτε παραπονο ουτε στο μπρατσο ουτε στον ηχο και σαφεστατα οχι στο παρουσιαστικο (worn brown).Ολα αλλαξαν μολις πηρα απο δω μια fernandes monterey deluxe και της εβαλα seymour duncan το σετακι το κλασσικο (jazz kai jb αν και θα το αλλαξω το bridge με custom custom).Την εστζι την ειχα παρει μεταχειρισμενη 400 και την πουλησα εδω ουτε ενα ευρω παρακατω (μεταπωλητικη αξια φουλ κουλ).Για μενα ολεσ οι sg (ακομα και η p-90) θα σου βγαλουν αυτο που θεσ να ακουσεισ αρκει να τισ συνδιασεισ με ενα ΠΟΛΥ καλο λαμπατο (εφε μην το τρελανεισ chorus delay echo δεν θεσ τιποτε αλλο) και τα δαχτυλα σου.Σορρυ που μακρυγορω απλα επειδη στο θεμα υπαρχει νηξη για συγκεκριμενο ειδοσ μουσικησ ειπα να μη δωσω το βαροσ μονο στην κιθαρα.Προσωπικα εχω ακουσει λαιβ ποστ μεταλ μπαντεσ με στρατοκαστερ(!) που δεν ζηλεβαν τιποτα απο το μαονι και τουσ humbuckers.Επειδη επισησ μιλαμε για sg κατα καιρουσ βρισκω τισ korina του 93 για 1000 1100.Τσεκαρε και τισ orville κατα τη γνωμη μου japanakia πολυ καλα. Προσωπικη αποψη καθαρα μεσα απολεσ τισ sg θα προτιμουσα π 90 για το ειδοσ λογω του punch που εχουν και το overdrivaρισμενο clean που θα σου ανεβασει τον ηχο στον ουρανο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου