Προς το περιεχόμενο

z43k0

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    233
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Άνεργος Ονειροπόλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή z43k0

Artist

Artist (1/4)

1

Φήμη

  1. Κατά πάσα πιθανότητα είναι dust mites, (ακάρεα σκόνης). Ρίξε την υγρασία στο δωμάτιο και θα εξαφανιστούν.
  2. z43k0

    Riverbed - Fade Away

    Ευχαριστώ Περικλή, θα μεταβιβάσω τα εύσημα στον μπασίστα μας, γενικότερα του αρέσει να παίζει με μελωδικές γραμμές.
  3. z43k0

    Riverbed - Fade Away

    Καλησπέρα στην κοινότητα, Είμαστε μια μπάντα με vintage/ classic rock προσανατολισμό, με δύο δίσκους στο ενεργητικό μας (Face of Reality - 2014, One Take - 2016). Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε το δεύτερο video clip από το τελευταίο album, με τίτλο Fade Away. Αν έχετε τον χρόνο την διάθεση, ρίξτε μια ματιά (ή ένα.. αυτί ;-)). Θα χαρώ / χαρούμε να διαβάσουμε το feedback σας. Επίσης όποιος έχει όρεξη, μπορεί να ακούσει ολόκληρο το τελευταίο album σε Spotify αλλά και στο παρακάτω video:
  4. z43k0

    Crying Machine cover

    Έχω εντοπίσει τα λάθη μου, νομίζω ότι ο ήχος και η μίξη εξαρχής είναι λανθασμένη. Κάποιες φράσεις θέλουν δουλίτσα (κυρίως ως προς το feelin το οποίο είναι hard to get και στο συγκεκριμένο take είμαι αρκετά ψυχρός να το πω). Σκοπεύω να το ξαναφτιάξω κάποια στιγμή άμεσα το video. Γενικά το όλο take είναι ξερό για τα γούστα μου, η δημοσίευση μου αποσκοπούσε εποικοδομητική κριτική. Σας ευχαριστώ παίδες για το χρόνο σας! Y.Γ το look Satriani μας προέκυψε γιατί το μαλί πήγε περίπατο και είναι στην φάση που ξαναμακραίνει (look afro θα ήταν ειδάλλως) ;-)
  5. z43k0

    Crying Machine cover

    Δοκίμαζα μια webcam και πως μπορούσα να συγχρονίσω τον ήχο με εγγραφή με το DI (αν κάποιος ξέρει ένα πρόγραμμα που να παίρνει δύο πηγές εγγραφής + το backing track θα ήταν ευχής έργον). Guitar Port τα γκάζια, στο Sonar πέταξα cabinet impulses (VHT στην μια κιθάρα, Marshall στην άλλη) και ένα Vintage EQ / Tempo Delay, το ηχητικό αποτέλεσμα δεν με καλύπτει πλήρως. Η κιθάρα φοράει Seymour Duncans (ακούγονται ο Hot Rails στο Bridge και ο Jb Jr στο neck), δεν χρησιμοποίησα wah γιατί με τις εξομοιώσεις ακούγεται ούτως ή άλλως λεπτός ο ήχος.
  6. z43k0

    2009 Jam

    Jobless με αρκετό χρόνο για σκότωμα. Οπότε καταλαβαίνεις...
  7. z43k0

    2009 Jam

    Το ξέθαψα μέσα σε κάτι φακέλους με ηχογραφήσεις... mine.mp3
  8. z43k0

    Sykes Inspired & New Stuff

    Έρχεται από το 2005, είναι ένα one take jam πάνω σε ένα prefixed backing track του Total Guitar (80s Power Pallad νομίζω). Και όλο το feeling/ ήχος αποσκοπούσε σε κάτι που να προσέγγιζε τον Sykes. Το θυμήθηκα εν όψει της αυριανής συναυλίας των Whitesnake.
  9. z43k0

    Deja Voodoo Jam

    Thanks Mick77. Το συγκεκριμένο κομμάτι (αλλά και γενικά το blues rock).. σηκώνει strat και μόνο strat (και δη με single coils σε neck / middle, ακόμα και οι single coil humbuckers που έχω σε αυτήν δεν μου ακούγονται σωστά). Από την άλλη βέβαια, σε πιο "modern" πράγματα (π.χ Bonamassa, Tony Spinner ) ένα Les Paul οειδή είναι απαραίτητο... Όλα καλά είναι..δεν κολλάω σε μάρκες.
  10. Θα σου πρότεινα να δεις και τις Peavey HP Special (κυρίως τις CT) - ουσιαστικά πρόκειται για την εξέλιξη των Wolfgang μετά που τα σπάσανε o Van Halen και o Peavey - ίδια φιλοσοφία, ελαφρώς διαφορετικό σώμα, σπλιτάρισμα εξ ορισμού στους μαγνήτες (coil tapping), εύκολη επιλογή ανάμεσα σε fixed / floating Floyd Rose (με 3 βαθμίδες - δεν θυμάμαι πως λέγεται η πατέντα). Αν βέβαια στην αγορά σου έχεις και ως κριτήριο και το "collectible" πάθος για τον Eddie, τότε κτύπα την Wolfgang (αν και μου φαίνεται overpriced).
  11. z43k0

    Deja Voodoo Jam

    Σε ευχαριστώ gregg! Να είσαι σίγουρος θα υπάρξει σχετική ενημέρωση! Δεύτερη κιθάρα θα αποφύγουμε να βάλουμε, θέλουμε να το κρατήσουμε σε 3 όργανα φάση και αν προκύψει ανάγκη για "γέμισμα" θα πάμε σε πλήκτρα. Πάντως ναι έχεις δίκιο ανά σημεία θέλει πιο busy παίξιμο.
  12. z43k0

    Deja Voodoo Jam

    ένα κλιπάκι από μια πρόβα μιας νέας μπάντας που στήνουμε σε Blues Rock/ Groove style... τίποτα επιτηδευμένο... ένα take όπως έκατσε. Υ.Γ (Στον ήχο του solo τα reverb / delay είναι πιο έντονα από ότι πρέπει, γιατί είναι ρυθμισμένα με βάση τον δικό μου ενισχυτή και όχι αυτόν του studio). Deja Voodoo - Deja Voodo (Kenny Wayne Shepherd Cover)
  13. Μου αρέσουν πολύ οι γρήγορες φράσεις σου και τα bends. Δεν μ' άρεσε ο ήχος (αλλά έχει να κάνει με τον εξοπλισμό), στις mid tempo (...αργές εν προκειμένω) φράσεις θα σου πρότεινα να δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα με hammer on / pull ofs, blues σηκώματα 1/4. Δύο λέξεις: Andy Timmons (αυτόν ιδεατά θα προσέγγιζες με τον συνδυασμό γρήγορων φράσεων + blues bends). Anyway αυτή είναι η δικιά μου οπτική.
  14. z43k0

    Rock Bottom διασκευή

    Ναι αυτό ισχύει;-) Άλλο πράγμα η μελέτη, άλλο πράγμα το ανθρώπινο jukebox, άλλο πράγμα ο αυτοσχεδιασμός... όλα καλά και θαυμαστά όμως. Guitarhead all the way:D
  15. z43k0

    Rock Bottom διασκευή

    @bluezlick παίζω μέχρι εκεί που με αρέσει να τραγουδάω το σόλο. Γούστα είναι αυτά;-) Μετά την αλλαγή εξάλλου και ο Μιχαλάκης τα δικά του κάνει στα live. Είμαι της άποψης ότι λίγος αυτοσχεδιασμός / προσωπική άποψη πρέπει να υπάρχει όπου δεν αντιβαίνει εις βάρος του κομματιού. Αλλά όπως σου πα γούστα είναι αυτά, και έτσι το τι αλλάζει και τι σέβεται ο καθένας σε μια διασκευή είναι καθαρά υποκειμενικό. Από την άλλη βέβαια μπορώ να σκεφτώ καμιά 100αστί σόλο που δεν θα πείραζα ούτε νότα, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και την ακρόαση!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου