Προς το περιεχόμενο

monoclone

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    41
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή monoclone

0

Φήμη

  1. Καλημερα συνφορουμιτες. Με εκπληξη ειδα αυτο το θρεντ . Kαι αυτο γιατι και εγω ανακαλυψα προσφατα αυτο το κουρδισμα προσπαθοντας να ξεφυγω απο το τελμα που ειχα φτασει στο κανονικο κουρδισμα που οτι και να επαιζα μου φανηκε το ιδιο. Κουρδιζοντας σε gaddad ειδα με τισ υπαρχουσες γνωσεις μου να παιζω πολυ ενδιαφεροντα στα αυτια μου. Ειδικοτερα στα arpeggia ποy ολoi λιγο πολλοι κολλαμε.... στο You tube βρεικα απειρα ..... Eνδιαφερον εχουν τοσο τα ακορντα οσο και τα arpeggia σε δυο χορδες και μια ανοιχτη την Σολ !!! εαν εισαι φαν toυ post rock και αναρωτιεσαι πως παιζουν αυτα τα πανεμορφα κουδουνατα arpeggia και τα βαρια ξεσπασματα οι God is an astronaut, russian circles Mogwai..μην paς parapera.... Οντος εχει ενα μειονεκτημα δεν μπορεις να παιξεις " πεντατονικη" αλλα εαν εισαι μυημενος στην απλοτητα του σολου σε μια δυο χορδες αυτο δεν θα ειναι προβλημα. ??? ::)
  2. Βασικα για τοποθετηση σε epiphone ta post holeς της tunomatic μεγαλυτερα. Opote χρειαζεται γεμισμα εγω εκανα το εξης. Σε gibson ( καινουργιες) δεν χρειαζεται drilling -μπαινει σωστα. η το ποθετηση εχει ωσ εξης 1) αφαιρεση παλιας tunomatic 2) γεμισμα των παλιων post holes ( οπων) με ακρυλικο στοκο . Εδω θελει προσοχη θελει 2 μερες να το αφησεις να στεγνωσει μεκρι να γινει στεραιο. 3 Τρυπα με τρυπανι μικροτερης διατομης νομιζο 6 νουμερο. 4) τοποθετηση της roller bridge εαν κανετε αυτα τα βηματα η γεφυρα θα πατισει σταθερα. εγω την χρισιμοποιο απροβληματιστα και θα συμφωνησω με τον παραπανω συμφοροθμιτη οτι θα δωσει νεα πνοη στην κιθαρα . ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. stay in tune!
  3. myster maze thanx .. That makes sense...α δοκιμασω και θα επανελθω.... :)
  4. το ΒΟΣΣ LS2 line selector ποθ πειρα δεμ θεωρειται καλο ab switch και αξιοπιστο?? ?
  5. μετά από πολύ χρόνο διαπίστωσα ότι αυτό που έκανε θόρυβο στο pedal gear moy htan to γα&^%^9876%νο ab switch της behringer...όντας ο αδύναμος κρίκος στο gear μου - και μην μπορώντας να φανταστώ ότι μέχρι και το ΑΒ switch πρέπει να είναι και αυτό top of the line και επώνυμο. τι και αν δαπάνησα αρκετά ευρώ σε εναλλακτικές πηγές τροφοδοσίας τι ονε σποτ έβαλα. τι μεμονωμένα τροφοδοτικά με daisy chain έβαλα, τι μεμονωμένα τροφοδοτικά της ιδίας μάρκας έβαλα σε κάθε πετάλι, ο θόρυβος επέμενε έκανα και θρεντ εδω ( ο σουπερ φανκ βοήθησε για άλλη μια φόρα ) αλλά πάλι τίποτα. αυτό το κολοπεταλι ab switch της behringer τα έκανε όλα... και έτσι είπα εδω που φτάσαμε θα τσιγκουνευτώ τα 100 ευρώ για ένα brand ναμε?? έτσι και πήρα απο συμφορουμιτη ένα boss ls2 line selector( ab switch). λοιπόν ο θόρυβος πάλι υπάρχει γα^%^%^ το σπίτι του, αλλά είναι λίγο λιγότερος. Το τρέχω από daisy chain apo one spot ο θόρυβος είναι διαχειρίσιμος, αλλά και πάλι γα%^&^& σπίτι του. βγάζω τελείως το πετάλι kai όλα είναι τέλεια, το χρειάζομαι όμως το αναθεματισμένο το ΑΒ. Τι να κάνω δεν ξέρω... η τελευταία λύση που σκάφτομαι είναι να δώσω και αλλά λεφτά και να πάρω το τροφοδοτικό του. τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω.
  6. σαωιολα ευχαριστω εχεισ απολυτα δικιο οπωσ ειπε και ο σκαντζοσ η αποσταση τησ οποιασ σκαλασ πρεπει να ειναι μοιρασμενη ισοποσα..... κριμα ποθ εκανα τοσο κοπο και δεν μετρησα σωστα....
  7. ειναι για ενα καρναβαλικο παιχνιδι στην πατρα παρε πιπτοντω πειρε βραβειο !!! απλα βλακεια ποθ εκανα τοσο κοπο και δεν μοιρασα ισοποσα την αποσταση μεταξυ νατ 12ο ταστο και γεφυρας.. εθχαριστο σκανζτο
  8. σκαντζο σε ευχαριστω αυτο οντως βγαζει νοημα και απορω πως μου ξεφυγε?!! ειδικοτερα εαν εχεις ενα μανικι και μετα κολας ενα σωμα και οχι κιτ ετοιμο σε ευχαριστω παρεπιπτωντος ανeβαζω φοτο απο την κιθαρα προτζεκτ που κατασκευασα για εναν πολυ συγκεκριμενο event .
  9. αναρωτιεμαι εαν παιζει ρολο η αποσταση απο nut του neck bridge kai tail piece σε μια κιθαρα . και αυτο για την κατασκεθη project guitar . Κατασκευασα μια les paul με την αποσταση tail kai bridge κατα προσεγγιση.... και διαπιστωσα οτι ενω ειναι οκ στο 5 6 7 ταστο στο 12ο χανει εναν ολοκληρο τονο.... εχετε αποψη??? επισης τι γινεται με την κλιση που εχουν ta post holes της γεφυρας ? γιατι σε αλλες λες πολ εχοθν αλλες κλισεις??
  10. gibson 57 + classic bridge classic 57 Neck εναλλακτικα dimarzio το σετ classic PAF
  11. φιλε μοθ γιαυτο ολοι εδω ειναι γιατον π. και τους εχει γ το ΤΗΟΜΑΝΝ ομω απο προσοπικη μου εμπειρια εχω να δωσω ευσιμα σε δυο Μαγαζια στην ελλαδα ΠΟΥ ΔΕν εχω ζησει αυτην την εμπειρια. 1) Ntoukas Guitars ( Giannena ) 2) Music Station ( patra) Στα εν λογω μαγαζια εαν δεν κανεις αυτο που θες θα σε θεωρησουνε μιναρα!!! Τα παιδια στα μαγαζια ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ γιαυτο και εχουν ακομα ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
  12. αρα ρε μορτες τελικα ποιο το νοημα να εχεις one pedal at a time. Με διακοσια 200 ευρω ..??? για παραδειγμα εγω χρησιμοποιω πολλα delay αναλογα με το τραγουδι . Σκεφτομοθν το Μ5 για εχτρ α delay .....θεωρω κορυφαια και αξεπεραστη το DL4 omvw ομωσ εχει μονο 3 εφφε την οποια και χρησιμοποιω κατα κορων --- συνχρονως θα βαλω αλα 50 ευρω λοιπον να παρω αλλο ενα dl4 και τελειωσε το θεμα.... 200 ευρο ειναι πολλα για ενα μονο εφε ...ασε που αν θελω για παραδειγμα κομπρεσορα εφφε θα πρεπει να αλλαξω την αλυσιδα.......οποτε φακ ιτ !!! ηθελα να ξερα ποια η χρηστικοτητα ενος τετοιου πεταλιου με 200 ευρο!! ασε που ακουω οτι η σειρα Μ εβγαλε του κοσμου τα προβληματα ....
  13. [hr ειναι απο πατρινη σκηνη
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου