Προς το περιεχόμενο

GaragePunk27

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    166
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από GaragePunk27

  1. Δισκαρα ειναι βασικά.. με κομματάρα του δίσκου το Dead don't dance! Πολύ καλό live τις προάλλες στο Intrepid Fox.. αξίζουν να τους δείτε. Τσεκαρετε και το label τον Velvoids και το fanzine που βγάζουν τα παιδιά.. Πολύ καλή προσπάθεια! http://www.thinkbabymusic.com/ Υπενθυμίζω την προβολή του documentary για Johnny Thunders που θα γίνει στην Αθήνα με Nina Antonia (κολλητή του Thunders η οποία έγραφε σε Mojo και Uncut κατά καιρούς) να είναι παρούσα! R'n'R till you drop!
  2. Εδώ έχει βαλιτσάκι που θες.. ;) https://www.facebook.com/vintagesoundgr?fref=ts
  3. Μπαντάρα μεγαλη ειναι.. εβαλε και τα wooden rings στα drums.. νταξει.. πολυ καλος ηχος συνολικα.. Το "ανοιγουν" το blues γενικα.. πολλες επιρροες..
  4. GaragePunk27

    Coyotes - Howl EP

    Βασικά τα φωνητικά και κάποια σημεία θυμίζουν Arctick Monkeys.. δεν ειναι του στυλ μου γενικά αυτη η μουσική αλλα καλή παραγωγή ;)
  5. Πολύ σχετικό αυτό για την 22αρα.. εχω κανει κούρδισμα σε 18αρα και ακουγεται κανονι.. φουλ ροκ ηχος.. Θα συμφωνήσω βεβαια οτι ενα all around set για μενα θα πρεπει να εχει τις διαστασεις που λες.. Superfunk αυτά δεν ειναι μποτες φιλε,αυτά ειναι βαρελια να μπεις μεσα να κανεις μπανιο και να σε γλείφει η αγελαδα στο ραντζο.. :P στο clip του Rubin παντος ειναι απο τις καλυτερες που εχω ακούσει..
  6. ή αλλιώς.. 18 bass drum, 14 floor tom, 12tom vs 20 bass drum, 16 floor tom, 12 tom.. Πλεονεκτήματα - Μειονεκτήματα Το ερώτημα κυρίως είναι αν ένα be bop set μπορεί να γίνει all around.. με τα ανάλογα κουρδίσματα βεβαια,δερματα κτλ Χωροταξικα το be bop βολευει οκ.. Μιλάω για ήχος όμως..
  7. http://www.polarityrecords.com/vintage-drum-kits-1920s-and-30s.html
  8. Καλησπερα.. αναβιωνω το θεμα αυτο για τυχον update σε Ελληνικες custom εταιρειες.. εκτος απο 13Custom και Γαβριηλους,Tellus drums.. Υπαρχει καποιος αλλος κατασκευαστής; Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο αγορας απο το νετ των keller και να τα φτιαξεις μονος σου.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.. συναρμολογηση ειναι βασικα..
  9. Πολυ καλες μπαντες ολες.. Προσωπικα μ'αρεσουν οι Villa 21 αλλα η 2η περιοδος τους.. που επαιζαν jugle r'n'r φαση.. το new wave δεν το ειχαν πολυ.. Οι Drive ειναι υπερεκτιμημενοι οντως γιατι ομως συνεχισαν απο το τοτε μεχρι τωρα (με μεγαμη διακοπη ενδιαμεσα βεβαια) και επαιξαν πιο rock/stoner μετα.. δεν εμειναν στο garage..(καλυτερα να εμεναν στο garage/rockabilly) προσωπικα τους θεωρω μπαντα των πρωτων 2 δισκων. Η Λαμπαρα ειναι η γυναικα του μακαριτη του Ποθουλακη και τα τελευταια χρονια προβαρει με παλια μελη μπαντων απο 80'ς αλλα μη το πειτε πουθενα :P Ακουστε και Soul Resistance νεα μπαντα,παιζει η Ευα που επαιζε μαζι με Αντα στις Nomandoll.. Θεωρω γενικα οτι εκεινη η εποχη ηταν η πρωτη που το ελληνικο αγγλοφωνο ροκ προσεγγισε νεα πραγματα στη μουσικη και δεν εμεινε σε κλασικοροκιες.. Yell o Yell μπανταρα απλα.. Ελληνες Birthday Party.. και πραγματικο post punk(=groovy rythm section ) επαιζαν μονο οι Νεφος και οι Moist Device.. Ο Ντρενογιαννης πολυ καλος κιθαριστας αλλα αφησε στα κρυα του λουτρου τους Antitroppau(αγαπημενη μπαντα) για να παιξει στους μετριους Yeah με τη γλιτσα τον Γιαννουτσο sta drums.. Ειχε παιξει και στους Χωρις Περιδεραιο (εκει μαλιστα) Για τις επανακυκλοφοριες που λετε δε νομιζω οτι εγιναν ολα.. Ο Δαλιδης τα τελευταια χρονια εχει κοψει βινυλιο απο Villa στην εναλλακτικη (αηδια) Inner Ear.. και χωρις να ενημερωσει μελη της μπαντας του αποτι ξερω.. Αν κανεις εχει βρει Πνευμοκονιασις (μπαντα απο Πειραια τελη 70'ς) θα χαρω να ακουσω.. Θεωρουνται οι πρωτοι μαζι με Παρθενογενεσις που επαιξαν new wave.. Γιατι punk επαιξαν οι Stress 8) Επισης οσοι δεν πηγαν να δουν τους θρυλικους Αντι στο Θησειο σε πολιτικη συναυλια πριν κανα 2μηνο εχασαν.. 5.000-6000 κοσμος.. Οπως τους ακους απο βινυλιο.. ps Τσεκαρετε την Ειρκτη,νεα εταιρεια εχει κανει καλες επανακυκλοφοριες απο μπαντες της εποχης.. αξιοπρεπεστατες.. Clown,Αντι κτλ http://www.mic.gr/interview.asp?id=14185
  10. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της παλιας ντραμιστικης σειρας.. http://www.wildthing.gr/alteredstates.php?article=1900
  11. Γεια σου φιλε.. το θεμα εχει εξαντληθει οπως λεει απο πανω κι ο Superfunk.. νομιζω εχει ενδιαφερον ομως να παραθεσουμε μερικους customαδες που τωρα τελευταια ξεφυτρωνουν σα τα μανιταρια και κατα ποσο ο καθενας εδω εχει ακουσει η φτιαξει τυμπανα σε αυτους.. η προελευση των ξυλων που προμηθευοντε και η κατασκευη εχει πολυ ενδιαφερον πιστευω
  12. Στις 16 Μαρτίου πεθανε ο Jason Molina ενας απο τους πιο σημαντικούς μουσικούς της γενιάς του.. RIP :( http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Molina
  13. Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με θέμα την έξαρση της πανκ μουσικής και ιδεολογίας στην Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του '70 μέχρι σήμερα, εξετασμένη σαν κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο, ετοιμάζεται σε παραγωγή του Σέργιου Βαφειάδη (στον οποίο ανήκει και η αρχική ιδέα και ο οποίος σκηνοθετεί) μαζί με τους Μιχάλη Νταλανίκα και την ομάδα Omega Commons. Η ταινία αντλεί το υλικό της από μια σειρά rockumentaries που αφορούν πρακτικά όλα τα πανκ συγκροτήματα της τοπικής σκήνης από την αρχή της μέχρι σήμερα. Σε δύο teaser που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα στο YouTube παρουσιάζονται: Αντίδραση, Αδιέξοδο, Panx Romana, Stress, Παρθενογένεσις, Όρα Μηδέν, Ex Humans, ΑΝΤΙ, Deus Ex Machina, Ξεχασμένη Προφητεία, Ομίχλη, Αρνητική Στάση, Κοινωνικά Απόβλητα, Newjack, NoMind, Despite Everything, Lunatix, Κοινωνική Αποσύνθεση, Broken Glasses, Ναυτία και άλλοι. Ο τίτλος της ταινίας θα είναι Μέχρι να Γίνεις ο Βασιλιάς των Ηλιθίων και σχεδιάζεται να παιχθεί σε περιορισμένο αριθμό προβολών το 2013. ps Τα παραπάνω είναι παράθεση απο το www.wildthing.gr
  14. Την Παρασκευη 15/2 κλάπηκαν απο σπιτι φιλου στον Αγ Ελευθεριο τα εξης: μια Gibson Custom Les Paul 80s μαυρου χρωματος με αρκετη εξωτερικη φθορα και μια Λευκη Hagstrom Viking με P90s σχεδον καινουργια. Και τα δυο οργανα εχουν Bigsby tremolo. Οποιος γνωρίζει ή εχει δει κατι να μου στειλει μηνυμα! Ευχαριστω.
  15. Φιλε η εξισωση : 2002 16 crash + Sabian 18 b8 + ? δεν μου βγαινει ηχητικα καθολου.. Ειναι μεγαλη η διαφορα στην ποιοτητα,ποσο μαλλον αν προσθεσεις ενα αλλο πιατινι που δεν θα κολλαει.. Προσωπικα δε μου αρεσουν τα βιομηχανικα πιατινια, αν και τα 2002 ειναι οντως πολυ καλα.. αλλα σβηνουν σχετικα γρηγορα.. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη,δε σημαινει οτι ειναι σωστη. Στη θεση σου θα επαιρνα πιατινια χειροποιητα.. Istanbul.. να εχουν "ουρες",αναλογα βεβαια τι παιζεις.. Γιατι αλλο κατι βρωμικο οπως λες για γκαραζ ας πουμε κι αλλο το indie και το altenative.. Ασε που ο γυαλακιας των Black Keys εχει στρογγυλεψει τον ηχο του.. εγιναν τελειως εμπορικοι και ραδιοφωνικοι.. Ακου τωρα και τους Ελληνες Black keys.. 8)
  16. Προσωπικα θα σου προτεινα αυτο εδω το σετ.. http://smart.noiz.gr/details.php?id=113774 ειναι μεσα στα λεφτα που διαθετεις και ειναι αξιοπρεπεστατο για να μαθεις να κουρδιζεις και να παιζεις..
  17. Καλησπερα φιλε, απο γνωστο μου που πηγε για πιατινια εκει πριν κατι μηνες μου ειπε οτι τα καλα κομματια τα εχουν παει "εξω".. ομως αυτος δεν ειναι και μεγαλος φαν τουρκικων πιατινιων.. Απο εναν αλλο φιλο παλι που ειναι φαν των Turkish ακουσα τα καλυτερα για ποικιλια και ποιοτητα! Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι κι εγω (οντας λατρης και κατοχος χειροποιητων πιατινιων) σκεφτομαι εδω και καιρο να παω μεσα στο 13 Τουρκια για πιατινια.. αν οι συνθηκες (χρονικα και οικονομικα) ευνοουν και τους 2 μας θα σκεφτοσουν το ενδεχομενο μηπως πηγαιναμε μαζι?
  18. Κυκλοφόρησε το βιβλίο "Release The Bats: Η Ιστορία Της Ελληνική Σκοτεινής Εναλλακτικής Σκηνής" του Νίκου Δρίβα. Το βιβλιο προσπαθει να καταγραψει οσα διαδραματιστηκαν στην σκηνη αυτη, την εξελιξη της, συναυλιες (απο ελληνικα και ξενα συγκροτηματα) και τα κυριοτερα σχηματα που την αντιπροσωπευσαν. Μια ιστορια χωρισμενη σε 4 μερη, ενα για καθε δεκαετια ('80, '90, '00, '10). Πολυ ενδιαφερουσα προσεγγιση της συγκεκριμενης σκηνης καθως και σταχυολογηση γεγονοτων που την καθορισαν, απο εναν ανθρωπο που ηταν κομματι της (ο Δριβας ηταν μελος των Distorted Image) Εχει αρκετες φωτογραφιες και σε πολλα συγκροτηματα γινεται εκτενης αναφορα. Οι μπαντες που περιλαμβανονται ανηκουν στο μουσικο φασμα που ξεκιναει απο το punk και το dark wave μεχρι το gothic,το showgaze και το neo folk. Μαζι με το βιβλιο υπαρχει συλλογή CD με 17 συγκροτήματα αντιπροσωπευτικά των διαφόρων εποχών και τάσεων καλύπτοντας όλο το φάσμα της σκηνής. Στο συνολο του ειναι ενα πολυ καλο βιβλιο και αποτελει την πρωτη καταγραφη της συγκεκριμενης σκηνης απο τα τελη του 70 μεχρι τις μερες μας.
  19. Δυστυχως επεσες στην περιπτωση.. δουλευω σε μια απο τις 3-4 μεγαλυτερες εταιρειες πανελλαδικα.. και μες την 15αδα παγκοσμιως.. το μισθολογικο και λειτουργικο της κοστος δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στον τζιρο που κανει! Σου μιλαω ειλικρινα.. αν δεις τους αριθμους θα κανουν φρουτακια τα ματια σου.. και ειναι 10% κατω ετσι? φαντασου τι εβγαζε παλια δηλαδη το κεφαλαιο.. Για ευνοητους λογους καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ονομασω την εταιρεια ουτε τον ισολογισμο. Μην αρχισουμε το παραμυθι παλι ρε παιδια οτι επι χουντας (επειδη ειπες για 1974) τα χρεη ηταν λιγοτερα.. και να ηταν πολυ μεγαλο το κοστος ρε φιλε.. και με πολλα μαγειρεματα μεσα αναμφισβητα. διαβαστε κι αυτο οσοι εχετε ορεξη.. http://www.iospress.gr/ios2010/ios20100725.htm Το προβλημα ειναι ενα.. οτι αν δε βιωσεις στο πετσι σου δυσκολες καταστασεις θεωρεις οτι αυτα που σου λενε οι αλλοι ειναι χαοτικες θεωριες και ρομαντζα για ενα καλυτερο αυριο.. πρεπει δηλαδη να ερθει το προβλημα στην πορτα σου για να καταλαβεις οτι ναι.. ο καπιταλισμος ειναι βαρβαροτητα.. καθημερινη και αμειλικτη.. πως να το κανουμε..! εκτος βεβαια αν εισαι αφεντικο ή βολεμενος ή ζεις στο εξωτερικο καπως καλυτερα.. και τα 3 δεκτα ειναι αλλα τα 2 πρωτα προσωπικα δε τα σεβομαι και θα ειμαι ταξικα απεναντι τους.
  20. Το τι ειναι λογικο και εφικτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθενος.. η ιστορια εχει καταγραψει γεγονοτα.. δε θα κατσω να καω ιντερνετικα για να κανω τετοιου ειδους μαθηματα ουτε να το παιξω ξερολας.. δυστυχως οι απαντησεις που θα παρεις θα ειναι εξισου δυσκολες τη χρονια που μπηκε και θα το βιωσεις στην καθημερινοτητα σου..
  21. Αυτη ειναι η αποψη εδω και αιωνες.. ανοιξε κανα βιβλιο.. δεν την εβγαλα απο το κεφαλι μου.. εγω την ενστερνιζομαι και προσπαθω να την κανω πραξη.. η ταξικη μου προελευση δεν μου επιτρεπει (ευτυχως) να σκεφτομαι σαν εργοδοτης για το αν θα εκανα κατι τετοιο.. εσενα μαλλον ομως σου επιτρεπει οποτε λογικο αλλα οχι σεβαστο.
  22. Δηλαδη για σενα δεν υπαρχει δεν υπαρχει αλλη λυση ετσι? η αφεντικο η εργατης.. το να υπαρχει κοινη αυτοδιαχειριση και αυτοδιευθυνση του πλουτου το εχεις σκεφτει ποτε? οχι το κατα ποσο ειναι εφικτο.. το αν το σκεφτονται καποιοι λεω σαν ιδεα απλα.. το να μοιραζεσαι με το διπλανο σου.. οχι χριστιανικα φυσικα.. Και ναι ρε φιλε, ταξικος εχθρος ειναι! οταν η μαυρη εργασια εχει γινει καθεστως, τα εργατικα ατηχηματα εκατονταδες καθε χρονο, οι περισσοτεροι αν τους ρωτησεις τι ειναι το ενσημο θα σου πουν καφετερια,απειλες κατα εργατων καθε μερα.. τι λετε? αλλου ζειτε? η δεν τα ζειτε? Περιμενεις να τα πουν στην τηλεοραση ολα τα παραπανω?
  23. Ρε Σουπερφανκ πλακα κανεις για το σοσιαλιστες.. ετσι? Επισης, αυτη η λουμπα που εχετε πεσει ολοι οτι στειλουμε σπιτια τους οικογενειες που δουλευουν στο δημοσιο..? τι τρομερο κι αυτο.. εχουν καταφερει να στρεψουν την εργατικη ταξη που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα εναντιον αυτης του δημοσιου.. λες κι ετσι θα λυθει το προβλημα! Φυσικα και ειναι προβλημα το δημοσιο.. αλλα να γινει αξιλογογηση.. και ποτε μου ειλικρινα δεν εχω δουλεψει στο δημοσιο! στον ιδιωτικο τομεα δουλεω.. ειναι σα να λεμε να φυγουν ολοι οι μεταναστες νομιμοι και μη σου λεω εγω! θα λυθει τιποτα αυριο? θα πανε τα καλομαθημενα ελληνοπουλα να κανουν τις βρωμοδουλειες που θα αφησουν πισω? ανασφαλιστα και κακοπληρωμενα..?
  24. Πολυ ενδιαφερουσα απορια.. και ουσιωδης.. εχω την αποψη μου πανω σε αυτο αλλα σιγουρα θα ακουστει ακραια σε πολλους και θα ξεφυγει το θεμα του φιλου που το ανοιξε για αλλο σκοπο..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου