Προς το περιεχόμενο

ginargiros

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  1.278
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral

Σχετικά με τον ginargiros

 • Rank
  Star

Bio

 • Τόπος
  Αθήνα
 1. Ήμουν στο FOS αλλά στάθηκα τυχερός καθώς πήγα σχετικά νωρίς (λίγο πριν τις 19:00) και κατάφερα να είμαι αρκετά μπροστά. Κιθάρα άκουγα σχετικά καλά. Ισως αν έβαζα τις ωτοασπίδες να είχα καλύτερο αποτελέσματα. Τουλάχιστον τους έβλεπα πολύ άνετα...
 2. Άμεσα δεν έχεις δουλέψει αλλά πίστεψε με έμεσα τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα ;)
 3. Επίσης, έχοντας πεταλάκια μπορείς να έχεις και κάποιους παραπάνω ήχους από τον ενισχυτή. Για παράδειγμα, fuzz δύσκολα θα βρεις σε ενισχυτή ή αν είναι δικάναλος θα πρέπει να παίζεις και με το volume ώστε να έχεις διαφορετικά επίπεδα παραμόρφωσης.
 4. Λίγο ανούσια η ερώτηση σου. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας πως για να παίξεις πχ μεταλ πρέπει η παραμόρφωση να φτάνει στο 50 κτλπ κτλπ. Η πιο πολλή δουλειά γίνεται πάντα με το EQ.
 5. Επειδή είναι πιο εύκολο να δοκιμάσεις πετάλια, κάνε αυτό πρώτα. Από τα πετάλια που αναφέρεις (σαν κάτοχος του Saturator) δε θα σε κάλυπταν γιατί είναι για σχετικά περιορισμένο ηχόχρωμα. Δοκίμασε κάποιο που να έχει καλύτερες επιλογέςσε θέματα EQ
 6. Δεν είναι και η καλύτερη σύγκριση αυτή που πρότεινες γιατί στην πρώτη περίπτωση έχεις 2 πολύ καλά μηχανήματα ενώ στη δεύτερη μόνο 1.
 7. Λογικά δε θα έχεις θέμα. Θα πρέπει να την έχεις στο Fx Loop για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση.
 8. Συνήθως είναι καλύτερο να μην έχεις προσομοίωση καμπίνας όταν παίζεις με κανονικό ενισχυτή. Φυσικά μία δοκιμή δε θα βλάψει ;)
 9. Παίξε λίγο με το EQ (δώσε πιο πολλά μεσαία) και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την εξομοίωση καμπίνας (αν δεν έχει κάτι τέτοιο το Pod, αγνόησε το)
 10. Παραλίγο να μου κόψεις την όρεξη ;D. Ευτυχώς δεν τα κατάφερες
 11. Έχει ο νάκας fender? Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας? ???
 12. Η απαισιοδοξία σου σπάει κόκαλα ;D Επί του θέματος. Είναι παράνομο να βάζει ένα μαγαζί ψεύτικη τιμή σε αυτά που στέλνει και αν τον πιάσουν θα τον ... Εκεί δεν είναι Ελλάδα. Επίσης, αν τύχει και χαθεί ή καταστραφεί το δέμα σου, θα πάρεις πίσω πολύ λιγότερα από την πραγματική του αξία.
 13. Αν χρειάζεται μικρόφωνο τότε το Pod είναι λίγο άχρηστο. Από την άλλη, το pod studio δεν είναι αυτόνομο οπότε αν θέλει να παίζει χρειάζεται να είναι ανοικτός ο υπολογιστής. Το studio είναι πιο ευέλικτο από την άποψη οτι παίρνει και updates και επειδή είναι ουσιαστικά ένα audio interface, Μπορεί να το χρησιμοποιήσει και με διάφορα λογισμικά. Επίσης, δε χρειάζεται να πάρει υποχρεωτικά το UX2. Υπάρχει και το UX1 που είναι ακόμα πιο φτηνό και σαν απόδοση δεν έχει διαφορά.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.