Προς το περιεχόμενο

ginargiros

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.281
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ginargiros

Rock Star

Rock Star (3/4)

0

Φήμη

  1. ginargiros

    Under Your Bed Lies

    Απλά μια ιδέα που εξελίχθηκε σε κάτι (που θεωρώ) όμορφο
  2. ginargiros

    Dual Core

    4 ιδέες σε ένα κομμάτι. Το ζάλιζα εδώ και καιρό και σίγουρα θα έπαιρνε κάποιες βελτιώσεις οπότε, όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!
  3. ginargiros

    Dual Core

    4 ιδέες σε ένα κομμάτι. Το ζάλιζα εδώ και καιρό και σίγουρα θα έπαιρνε κάποιες βελτιώσεις οπότε, όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!
  4. Ήμουν στο FOS αλλά στάθηκα τυχερός καθώς πήγα σχετικά νωρίς (λίγο πριν τις 19:00) και κατάφερα να είμαι αρκετά μπροστά. Κιθάρα άκουγα σχετικά καλά. Ισως αν έβαζα τις ωτοασπίδες να είχα καλύτερο αποτελέσματα. Τουλάχιστον τους έβλεπα πολύ άνετα...
  5. Άμεσα δεν έχεις δουλέψει αλλά πίστεψε με έμεσα τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα ;)
  6. Επίσης, έχοντας πεταλάκια μπορείς να έχεις και κάποιους παραπάνω ήχους από τον ενισχυτή. Για παράδειγμα, fuzz δύσκολα θα βρεις σε ενισχυτή ή αν είναι δικάναλος θα πρέπει να παίζεις και με το volume ώστε να έχεις διαφορετικά επίπεδα παραμόρφωσης.
  7. Λίγο ανούσια η ερώτηση σου. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας πως για να παίξεις πχ μεταλ πρέπει η παραμόρφωση να φτάνει στο 50 κτλπ κτλπ. Η πιο πολλή δουλειά γίνεται πάντα με το EQ.
  8. Επειδή είναι πιο εύκολο να δοκιμάσεις πετάλια, κάνε αυτό πρώτα. Από τα πετάλια που αναφέρεις (σαν κάτοχος του Saturator) δε θα σε κάλυπταν γιατί είναι για σχετικά περιορισμένο ηχόχρωμα. Δοκίμασε κάποιο που να έχει καλύτερες επιλογέςσε θέματα EQ
  9. Δεν είναι και η καλύτερη σύγκριση αυτή που πρότεινες γιατί στην πρώτη περίπτωση έχεις 2 πολύ καλά μηχανήματα ενώ στη δεύτερη μόνο 1.
  10. Λογικά δε θα έχεις θέμα. Θα πρέπει να την έχεις στο Fx Loop για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση.
  11. Συνήθως είναι καλύτερο να μην έχεις προσομοίωση καμπίνας όταν παίζεις με κανονικό ενισχυτή. Φυσικά μία δοκιμή δε θα βλάψει ;)
  12. Παίξε λίγο με το EQ (δώσε πιο πολλά μεσαία) και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την εξομοίωση καμπίνας (αν δεν έχει κάτι τέτοιο το Pod, αγνόησε το)
  13. Παραλίγο να μου κόψεις την όρεξη ;D. Ευτυχώς δεν τα κατάφερες
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου