Προς το περιεχόμενο

sakisbm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή sakisbm

0

Φήμη

  1. requiem for a dream του Αρονοφσκι,απιστευτη ταινια με ηχηρα μυνηματα για τα ανεκλπληρωτα ονειρα μας,δωσμενα με σκληρο τροπο,μεταφορα απο βιβλιο. amores perros,δραματικη ταινια με 3 διαφορετικες ιστοριες.
  2. φιλε μακρια απο λυσεις του τυπου marshall mg(μπορει στα αυτια του φιλου που τους προτεινε να ακουγονται καλοι γουστα ειναι αυτα),βασικα πρεπει να σκεφτεις τι θες,ειδικοτερα πως θες να χρησιμοποιησεις την πεταλιερα σου,υπαρχουν ενισχυτες στα χρηματα σου αξιολογοι,αυτοι που σου προτειναν(bugera,blackstar)ειναι καλοι,αρκει να τους ακουσεις με την κιθαρα σου,παντως κοιταξε και τους peavey classic 30 και vox ac 15 δεχονται τελεια πεταλια η πεταλιερα ειδικα ο peavey.βεβαιa η τιμη ενος ac-15 ειναι διπλασια απο ενα v22,αλλα εχε και το νου σου στις αγγελιες του site.
  3. παιζω 24 χρονια κιθαρα και εχω παιξει με πολλες κιθαρες και ενισχυτες,εχω δει φιλους που τους αρεσε ενα ειδος και πηραν ενισχυτη μονο για αυτο το ειδος,μην κανεις τετοιο λαθος,να αγορασεις ενισχυτη all around π.χ τον fender που προτεινει ο φιλος,εφοσον παιζεις και blues θα τον ευχαριστηθεις,πολυ καλη πεταλομηχανη και καθαρο(απεχθανομαι το gain σαν ο διαβολος το λιβανι)κρυσταλλο.
  4. γεια χαρα,φιλε ψαξε στις αγγελιες για fender blues junior η για vox ac15,παιζω χρονα blues και εχω και τους δυο ενισχυτες,κατα την γνωμη μου αυτοι οι ενισχυτες ειναι διαμαντια για αυτο το ειδος,παντως απο αυτους που παραθετεις ο bugera ειναι αρκετα καλος με αρκετα καλο καθαρο καναλι,για τον vht δεν εχω αποψη.
  5. sakisbm

    Summer blues coctail lesson

    ευχαριστως φιλε να ανταλλαξουμε αποψεις για οτι θες,ο αγαπημενος μου bluesman ειναι ο Buddy Guy,ακουσε π.χ. το Five Long Years για να καταλαβεις με τι επιπεδα overdrive ασχολουμαι,επισης νομιζω πως στο μπλουζ δεν χωρανε και πολλα εφφε,fender classic player 50's-fender blues junior-reverb-wah-wah ετοιμος ;D ;D,και το κυριοτερο σε αυτα τα επιπεδα υπεροδηγησης θα ακουσεις και τα σκασιματα του λαμπατου σου.
  6. sakisbm

    Summer blues coctail lesson

    πολυ ωραιος φιλε,αν και εχεις πολυ distortion για τα δικα μου γουστα(ασχολουμαι αρκετα χρονια με blues),κατ τα αλλα πολυ καλα.
  7. συμφωνω με τον φιλο για τον bogner τον εχει ενας φιλος εχω παιξει αρκετες φορες με αυτον,αλλα κυριως για modern ηχους,το σιγουρο φιλε ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει ενισχυτης που να κανει και τα δυο πραγματα που ζητας εξισου καλα,o blackstar και ο vht ειναι κατα τη γνωμη μου πιο κοντα σε αυτα που θες,απο την αλλη βεβαια παιρνεις εναν ''καθαρο'' ενισχυτη(peavey classic-fender pro/blues-vox ac)και βαζεις οτι πεταλακι γουσταρεις,πηγαινε και ακουσε οσους μπορεις με την κιθαρα σου.
  8. καλη χρονια σε ολους,φιλε ακουσε και την σειρα της vox ac15-30,εχω ακουσει(οχι στο youtube)απο φιλους τον blues junior και τον ac-15 οχι βεβαια διπλα-διπλα,στα δικα μου αυτια ο vox ακουγεται αρκετα καλυτερος.
  9. με συνχωρειται που αργησα να απαντησω,ελλειπα για δουλειες εκτος αττικης,μετα τα χριστουγεννα θα τους παω την κιθαρα για εκτιμηση της ζημιας,μακαρι να καταφερει να την φτιαξει καποιος,και φυσικα θα σας ανεβασω φωτος με πριν και μετα. καλες γιορτες
  10. γεια χαρα,ψαχνω για ενα neck για την κιθαρα που αναφερω στον τιτλο,αν εχετε κατι υπ οψιν σας απο ελλαδα κυριως,εκτος και αν μπορεσω να το παραγγειλω,απο καταστημα εντος ευρωπης στο οποιο εχετε εμπιστοσυνη.η κιθαρα μετα απο πτωση εχει σπασει στο headstock μεταξυ nut και πρωτου κλειδιου(tuning peg),εκανα καποιες προσπαθειες για συγκοληση αλλα απετυχαν.αν γνωριζετε καποιον ειδικο που κανει τετοιες εργασιες(επισκευες-συναρμολογηση) καλο θα ηταν να τον αναφερετε για να μου πει και αυτος την γνωμη του.
  11. σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη που αργησα αλλα ελειπα για δουλειες στο εξωτερικο, δεν ασχολουμαι καθολου πια με metal φιλε teddyboy,ασχολουμαι και θελω να γραψω καποια δικα μου κοματια rock,alternative rock και blues.
  12. γεια χαρα σε ολους,εχω κολλησει το μικροβιο των εγγραφων στον υπολογιστη,θελω να γραψω στο reaper γιατι το θεωρω πιο ευκολο για αρχαριο,παιζω με τα vst plunings του guitar rig 5 αλλα δεν ξερω να βαλω drums,εχει το reaper ενσωματωμενα;αν οχι ποιο προγραμα να βαλω;προσπαθησα να κανω κατι με το ezdrammer αλλα δεν μου δουλεψε,οι πιο εμπειροι σε αυτα τι προτεινετε;
  13. γεια χαρα,προσπαθω εδω και 2 μερες και δεν μπορω να σεταρω το reaper ετσι ωστε να μπορεσω να παιξω on line,εχω κατεβασει τον οδηγο του φιλου(ευχαριστω για την δουλεια σου φιλε)αλλα κολλαω στην φαση κατα την οποια βαζεις το plugin οχι το πρωτο το ReaNINJAM (Cockos) αλλα καποιο μεσα απο το guitar rig που εχω,ενω μου τα βρισκει με παει στο guitar rig απο κει και περα ποια η διαδικασια ετσι ωστε να το εμφανισει μεσα στο reaper?οποιος εχει την καλοσυνη ας βοηθησει ευχαριστω
  14. γεια χαρα σε ολους,καλως σας βρηκα,με λενε Σακη και θα ηθελα την βοηθεια σας προκειμενου να προβω στην καλυτερη στο μετρο του δυνατου αγορα ενισχυτη και ηχειων προκειμενου να συνδεθουν στο pc του σπιτιου μου για καλο δυνατο ηχο.τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι το πολυ 400 ευρω,δεν εχω γνωσεις γυρω απο το θεμα αλλα απο τα λιγα που διαβασα λογικα δεν χρειαζομαι monitors αλλα ηχεια με woofer ενσωματωμενο,αν μπορειτε προτεινετε καποια ετσι ωστε να μπορεσω να βρω μια ακρη και να καταληξω καπου.θεωρειται καλυτερη λυση αυτη(τελικος ενισχυτης-ηχεια)η την λυση των ενεργων ηχειων? καλο καλοκαιρι σε ολους
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου