Προς το περιεχόμενο

Vythonaut

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Vythonaut

0

Φήμη

  1. Δεν ξερω αν ειμαι ψιλοχαζος αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με την ερωτηση.... :P Θα απαντησω λοιπον γι αυτο που καταλαβα - ψαχνω λοιπον για ενα ποιοτικο οργανο (ξυλα, ποιοτητα κατασκευης, αντοχη στο χρονο, χωρις προβληματα πχ στα ταστα, στη γεφυρα κτλ) Ο ηχος των fender jazz bass με καλυπτει πληρως, με καλυπτει και η εμφανιση (ω ναι!), προτιμω λεπτες ταστιερες και με προβληματιζει ιδιαιτερα το neck-dive σε μερικα οργανα...επιθυμω να αγορασω ενα ποιοτικο οργανο το οποιο δε θα ψαχνω να το αλλαξω μετα απο λιγα χρονια για τον ενα και τον αλλο λογο, αλλα δεν ψαχνω και την κορυφη διοτι εξ'αλλου δεν το αντεχει και η τσεπη μου... επισης δεν αποκλειω αργοτερα να αλλαξω κατι πανω στο οργανο για να το βελτιωσω χωρις να αλλαξω τον χαρακτηρα του και βεβαια χωρις υπερβολες στο κοστος (αντε δλδ καποιον μαγνητη μετα απο πολυ πολυ καιρο)... απαντησα σωστα; :) Ζητω συγγνωμη, ξεχασα να αναφερω μια σημαντικη παραμετρο...ειμαι αριστεροχειρας! οποτε ειμαι καπως δεμενος στις επιλογες μου οπως καταλαβαινετε. Απ οτι ειδα το classic vibe δεν βγαινει σε αριστερη εκδοση. Γι αυτο κατεληξα σ αυτα τα δυο οργανα που προανεφερα. :) Δεν αποκλειω να κανω την αγορα απο μαγαζι στην Ελλαδα (Αθηνα ή Θεσσαλονικη υποθετω) αρκει να μου το βρω σε μια λογικη τιμη... Το προβλημα που εχω, ειναι οτι δεν βλεπω να εχει κανεις τα συγκεκριμενα οργανα σε αριστερα για δοκιμη (και εχω και κακη εμπειρια απο αγορα που πηγα να κανω το 2003 για το ιδιο ακριβως μπασο απο Ελληνα ''επαγγελματια'' μεχρι που σπαστηκα και δεν αγορασα τιποτα, γι' αυτο ζηταω την βοηθεια σας σε μερικα πραγματακια...) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας!
  2. Γεια σας, παιζω καμια δεκαρια χρονια με budget οργανα και ψαχνω ενα οργανο μεχρι 700 ευρω που θα με συντροφευσει για αλλα τοσα τουλαχιστον....! Ετσι λοιπον κατεληξα στο Fender Jazz Bass MIM για το οποιο εκανα αναζητηση αλλα δεν απαντηθηκαν πληρως οι αποριες μου γι αυτο και ειπα να ανοιξω ενα νεο θεμα... Κατ' αρχην μιλαμε γι αυτο το μπασο: http://www.thomann.de/gr/fender_standard_jazz_bass_rw_bk_2009.htm --> το συγκεκριμενο μπασο υποφερει απο neck-dive οταν παιζει καποιος καθισμενος; (πολυ σημαντικη ερωτηση μιας και παιζω σχεδον παντα καθισμενος/13-15 ωρες περιπου την εβδομαδα - κριτηριο αγορας λοιπον) --> ειναι βαρυ σε σχεση με αλλα μπασα; (ανεξαρτητου μαρκας) --> τα αξιζει τα χρηματα του γενικα ή να στραφω στο vintage modified ( http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm) που ειναι στη μιση τιμη; Δεν επιθυμω εναλλακτικες προτασεις/μοντελα, παρα μονο τις συμβουλες/εμπειριες σας γι' αυτα τα δυο! Ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου