Προς το περιεχόμενο

mikeguitar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    642
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mikeguitar

  1. Πολύ ωραίο το χρώμα.Γράψε αν θέλεις και το μοντέλο.
  2. Στο topic γενικά ότι υπάρχει και αυτό αν δε το έχεις δοκιμάσει.
  3. Καλύτερα να το στείλεις στον κατασκευαστή του για επισκευή αν τον γνωρίζεις.Τι τιμή σου είπανε δηλαδή.Σε κάποια πράγματα οι τιμές είναι παρόμοιες πάνω-κάτω.
  4. Δε μπορούμε να κάνουμε διαφήμιση τώρα.Πάντως υπάρχει και στο Χαλάνδρι μαγαζί.Για κέντρο υπάρχουν ένα σωρό στην Χαριλάου Τρικούπη.Πρέπει να βρεις εναν καλό αξιόπιστο μάστορα εμπιστοσύνης.
  5. Όποιος γνωρίζει πληροφορίες για την τεχνική παιξίματος μουσικής με φύλλα,να πας πει λεπτομέριες. Και ένα ακόμα
  6. Καλό αλλά να το υποστηρίζει και ο παίχτης πρέπει
  7. Εγώ πάλι θα σου πρότεινα studior μια περιοίηγηση στο κανάλι του στο youtube θα σε πείσει.Η απόφαση εννοείτε είναι δική σου.
  8. Μπορείς να τα περάσεις τα locking tuners ή να κάνεις locking κόμπο.Πήγαινε στη solar καλύτερα δεν είναι τυχαίο που τις έχει βολευτεί ο Stel που δεν άλλαζε τις musicman με τίποτα.
  9. Ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή του Μπάμπη Φωτίου είναι γεγονός.Δυστυχώς έχει πρόβλημα το φόρουμ και μου εμφανίζει το λινκ αντί γιαβτο thumbnail. https://youtu.be/Gq8oy006Yr8
  10. Από τη περσινή εμφάνιση του Σαφέτη στο Άλσος Γουδί με τον Πλακιά που μας τη χαλάει λίγο με το octaver αλλά συγχωρεμένος.Στα πλήκτρα ο Λαμπίρης ένα όνομα μια ιστορία. https://youtube/vhPIAY58HIo
  11. Πάρα πολύ καλό.Την αξίζεις και με το παραπάνω αυτή την κιθάρα.Επίσης μου αρέσει και ο ήχος πολύ. Full emotional το solo.Περιμένουμε κι'άλλα.Θα πάρεις και το Axe Fx 3 ;
  12. Αυτό θα ήταν πράγματι καλή λύση με το nut μετά άλλη λύση θα ήταν ένα custom οργανο θα κοστίζει μεν αλλά θα αξίζει με τα χίλια. Καλό ψάξιμο εύχομαι και να'ναι όργανο αξιόλογο. :) :)
  13. mikeguitar

    Days of wine and roses Solo guitar

    Πολυ ωραίο άκουσμα.Και αυτές οι χειροποίητες κλασσικές καμία σχέση με του εμπορίου,ειδικά όταν μιλάμε για Παύλο Γύπα.
  14. Εγώ ακούω τις πενιές του μεγάλου Κώστα Σούκα.
  15. Και εγώ έλαβα ενα mail από το εν λόγω άτομο.Με ρωτουσέ μόνο αν είναι ακόμα διαθέσιμο το προϊον (μια φωτογραφική μηχανή) προς πώληση.Φυσικά δεν απάντησα.Απλά δεν είσαι ο μόνος που σου έστειλε.
  16. Έτσι μιλάμε για την προσωποποίηση της μουσικής τεχνολογίας.Ο guitar tech του noiz μας παρουσιάζει τον απόλυτο guitar tech.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου