Προς το περιεχόμενο

Pavliou

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Pavliou

0

Φήμη

  1. Ποια είναι η γνώμη σας για το blackstar ht dual?
  2. Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω ένα βαρύ πετάλι distortion προσπαθώντας να προσεγγίσω τον ήχο του Andy James. Έχω μια ibanez rg 2550 και παίζω σε ένα marshall MA 50C.Το πετάλι που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα είναι το OD20 της BOSS και δεν με έχει βολέψει. Ένα πετάλι που είχα στο μυαλό μου είναι το ht blackfire που έχει βγάλει ο Gus G όμως δεν το βρίσκω πουθενά. Αυτά από μένα Ευχαριστώ! :)
  3. Γεια σε όλους :)! Βασικά θέλω να κάνω μια ερώτηση . Ξέρει κανείς ποιο είναι το βασικό πετάλι distortion του Andy James??? :-\
  4. βασικά παίζω σε φεστιβάλ. Άρα δεν χρησιμοποιώ δικό μου ενισχυτή ακόμα. Έχω έναν ibanez 65watt όμως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
  5. Γειά σας παιδιά έχω μια κιθάρα ibanez rg2550 και ψάχνω ένα καλό πεταλάκι distortion.Είχα αγοράσει το bulldog distortion της vox όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν είχε τον γλυκό και γεμάτο ήχο distortion που περίμενα και ήθελα να έχει.Αν μπορείτε βοηθίστε με.Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου