Προς το περιεχόμενο

vonserke

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    259
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από vonserke

  1. Αφού είχε προηγηθεί αυτό βέβαια! Η ΑΕΠΙ έγινε offshore ;D! http://www.koutipandoras.gr/article/h-aepi-metakomise-en-kryptw-sthn-kypro
  2. Δηλαδή η Handelsblatt που μας λέει οτι τα 220 δις (-5%) πήγαν για την διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών, μας λέει ψέματα!
  3. Μάλλον θα λένε ψέματα αυτοί http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=796781 http://tvxs.gr/news/ellada/handelsblatt-me-ta-mnimoniaka-daneia-sothikan-oi-eyropaikes-trapezes-oxi-i-ellada
  4. Σήμερα έμαθα απο το παρόν θρεντ οτι οι Ευρωπαίοι δεν μας δάνεισαν ποτε! Μάλιστα! Το οτι μας δάνειζε η Deutche Bank δηλαδή για να αγοράζουμε Panzer και υποβρύχια και για να πληρώνουμε την Siemens να λαδώνει, δεν ήταν βάσει σχεδιασμού, αλλά φταίω εγώ και εσύ! Μας δάνειζαν υπέρογκα ποσά (χρησιμοποιώντας τις τράπεζες τους Γερμανικές και Γαλλικές) για να αγοράζουμε Γαλλικά Mirage και τραίνα που δεν ταιριάζουν στο εγχώριο σιδηροδρομικό δίκτυο, είναι ευθύνη δική μου, και όχι των Ευρωπαϊκών ελεγκτικών μηχανισμών! Και έγινε εν αγνοία των καλών Γερμανικών και Ευρωπαϊκων κυβερνήσεων που είχαν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους αλλά δεν ενημέρωναν τον Ελληνικό λαό που τόσο αγαπάνε, παρα μόνο είχαν την ευγενή καλοσύνη να παρέχουν άσυλο στον κάθε Χριστοφοράκο που βρίσκεται σήμερα στη Γερμανία και περνάει ζωή χαρισάμενη, ανενόχλητος από την αγνή Γερμανική δικαιοσύνη! Το οτι είμαι εναντίον του Brexit, του Grexit και πάσης φύσεως exit, δεν σημαίνει οτι θα ξεχάσω και το πως αντιμετωπίστηκε η χώρα μου απο τους εταίρους με προπαγάνδα, περιθωριοποίηση κτλ είναι γνωστά! Αν οι Βρετανοί αποφάσισαν ότι δεν γουστάρουν αυτή τη συμμορία, εγώ αν και δεν συμφωνώ, θα τους βγάλω το καπέλο! Και αυτά τα χαριτωμένα που γράφτηκαν, για το ποιός είναι άριστος και ποιός έχει δικαίωμα ψήφου, δεν περίμενα να τα διαβάσω εδω μέσα!
  5. Η Gibson απο τα 50's είχε όλα τα μοντέλα σε κυκλοφορία όπως η Custom, η Standard και η Special Les Paul! Η deluxe εμφανίστηκε to '68 και η studio στα 80's (νομίζω '83). Για τη Fender ας μιλήσει κάποιος άλλος, δεν το 'χω ;D!
  6. Το λογότυπο έχει αλλάξει ρε παιδιά, εδώ και λίγα χρόνια! Η κιθάρα του ΟΡ έχει το παλιό κι αυτό είναι το καινούργιο Η κιθάρα εμένα μου φαίνεται μια χαρά, αν θέλεις όμως ντε και καλά να μάθεις, ρώτα εδώ http://www.mylespaul.com/forums/epiphone-les-pauls/31153-fake-epiphone-thread-ii-512.html να σου πούν σίγουρα! Έχουν κολλήσει πολλά ένσημα στην αναγνώριση μαϊμουδιάρικων Epiphone ;D
  7. Το ίδιο καπάκι απο maple έχουν και οι δύο κιθάρες, απλά η Plus top έχει ένα λεπτό φύλλο απο flame maple veneer, όσο λεπτή είναι μια κόλλα Α4 δηλαδή, για να μην φαίνονται τα 2-3-5-10 κομμάτια maple που έχει για καπάκι! Η ebony δεν έχει τέτοια προβλήματα, είναι ολόκληρη μαύρη, τα κρύβει όλα ;D! Οπότε είναι εύλογο το ερώτημα! Γιατί 100 ευρώ διαφορά? Για ένα φύλλο flame maple καπλαμά?
  8. Οχι μόνο η λογική, το λέω και εγώ ;D! Πέραν της πλάκας το έχω κάνει, φυσικά με το μάτι, δεν μέτρησα την γωνία και οι χορδές είναι το ίδιο μαλακές. Απλά δε το συνιστώ γιατί χτυπάει άσχημα στο μάτι! Το tailpiece αρκετά σηκωμένο μου φάνηκε κάπως! Αλλά ο καθένας όπως βολεύεται, δοκιμάζεις και αποφασίζεις!
  9. Γενικά οι Nashville γέφυρες που φοράνε οι σημερινές Gibson έχουν ένα θεματάκι λόγω ότι είναι λίγο πιο φαρδιές από τις παλαιότερες ABR-1, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκουν κάποιες χορδές (ειδικά αν το tailpiece είναι τέρμα κάτω)! Τώρα για το Top wrapping, παρόλο που σέβομαι την γνώμη σας παιδιά (σίγουρα είστε καλύτερα τεχνικά καταρτισμένοι και πιο έμπειροι από εμένα), θέλω να πω ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, για να το αποδώσω σε placebo! Έχω και παράδειγμα φίλου, που δεν ήξερε τι είναι το Top wrapping. όταν δοκίμασε την Edwards, μου έλεγε οτι είναι η πιο μαλακή Les Paul που έχει παίξει!
  10. Τις προάλλες μπάνιζα αυτό http://www.ebay.com/itm/Hand-Held-Fret-Press-Fast-Fretting-Tool-Works-For-Any-Neck-without-inserts-/111935843418?hash=item1a0fe56c5a:g:GtsAAOSwLnlWpy5i Βέβαια ο κινέζος δεν ζητάει νεφρό αλλά και πάλι δε τα λες λίγα! Μπράβο σου πάντως! Τρομερός!
  11. Πολύ καλό! Δική σου πατέντα ή το αγόρασες?
  12. Καλά μη στεναχωριέσαι κιόλας, όλα αυτά διορθώνονται, είναι θέμα ρυθμίσεων! Το πολύ πολύ να χρειαστεί να την πας σε κάποιον πιο αξιόπιστο τεχνικό (αν και εφόσον αυτός αποδειχθεί αλμπάνης)!
  13. Όχι απλά είδα διαφορά! Είναι η μέρα με τη νύχτα! Το ατμίζω 4 χρόνια τώρα, μειώνοντας αργά και σταδιακά τη νικοτίνη, με σκοπό σε κανά χρόνο να ατμίζω πλέον χωρίς! Έχω φίλο που το έκοψε με αυτόν το τρόπο οπότε είμαι αισιόδοξος! Όπως και να 'χει πάντως στο τσιγάρο δεν ξαναγυρνάω, το ΗΤ με βοήθησε να αηδιάσω τόσο μαζί του, που δε μπορώ να το βάλω πλέον στο στόμα μου! Συνήθως οι άνθρωποι καπνίζουν για τη νικοτίνη, αλλά πεθαίνουν από την πίσσα και απο τις άλλες περίπου 5000 τοξικές ουσίες που παράγει η καύση του τσιγάρου! Μόνο να σκεφτείς τι γλιτώνεις απο όλο αυτό το τοξικό φάσμα, για μένα αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσει κανείς!
  14. Μήπως το καλώδιο σου είναι μάπα και τα έχει παίξει?
  15. Καλά όταν λέμε θέμα γείωσης, μην φανταστείς οτι θα την στείλουν πίσω στη Gibson στο Nashville! Ένα καλωδιάκι είναι που ενώνει την βάση της γέφυρας με τα ποτενσιόμετρα! Για έναν έμπειρο είναι 5 λεπτά υπόθεση! Αλλά εγώ δεν θα την πήγαινα αλλού, εφόσον τους έδωσες ένα σκασμό λεφτά και υπάρχει εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να την φτιάξουν! Period ;D
  16. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ LP με θέμα Hum (και έχουν περάσει αρκετές)! Αλλά ακόμη και θέμα γείωσης να μην είναι, πάλι θα τους την έτριβα στα μούτρα! Έχοντας πληρώσει 2+ χιλιάρικα, δεν νοείται να έχεις μια κιθάρα που βουίζει και να ψάχνεις εσύ λύση σε αυτό! Από Ελλάδα την πήρες ή από τον Γερμανό?
  17. Αν έχεις την εγγύηση ακόμη, στείλε την πίσω! Αν την πήρες απο εδώ, πήγαινε φυσικά στο κατάστημα να την κοιτάξουν! Δε νομίζω οτι έχεις θέμα με το hum, πιο πολύ πρόβλημα γείωσης μου φέρνει όπως το περιγράφεις!
  18. Σετάρισμα δεν θα χρειαστείς σίγουρα! Κανε το άφοβα! Θα ακούσεις όμως διάφορες γνώμες, καθώς οι απόψεις διίστανται! Εγώ προσωπικά, διαφορά στον ήχο δεν εντόπισα και φυσικά ούτε στο sustain! Το μόνο που παρατήρησα και μου άρεσε, ήταν ότι η κιθάρα έγινε πιο ''μαλακή'' λόγω της μείωσης της γωνίας των χορδών, αλλά αυτό μπορείς να το πετύχεις και σηκώνοντας αρκετά το tailpiece χωρίς να κάνεις topwrapping! Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να το δοκιμάσεις για να έχεις ιδία άποψη!
  19. Ρίξε και μια ολόσωμη φώτο, να γουστάρουμε! ;D
  20. Επειδή τυχαίνει να έχω τον ίδιο ενισχυτή και επίσης έχει τύχει να έχω μείνει κάποια χρόνια σε νησί, με τη γνωστή ταλαιπωρία στα καράβια με τα πράγματα (ειδικά αν δεν έχεις αυτοκίνητο), θα σε συμβούλευα να μη το σκεφτείς ΚΑΝ να τον πάρεις στα χέρια! Οτι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω και θα είσαι μια χαρά!
  21. Αν ήταν μόνο το Stairway δεν θα γινόταν τόσος ντόρος! Αλλά με την προϊστορία των LZ και τις εξόφθαλμες αντιγραφές που έχουν κάνει, χωρίς να μνημονεύουν ούτε να αναγνωρίζουν δικαιώματα σε άλλους καλλιτέχνες, η δίκη ήταν η μόνη οδός! Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω, αυτό μόνο ένας φανατικός οπαδός των LZ δεν μπορεί να το δεί! http://www.musictimes.com/articles/6250/20140520/7-songs-other-than-stairway-to-heaven-that-led-zeppelin-stole.htm Όλα αυτά βέβαια δεν τους ρίχνουν στα μάτια μου σαν group (ήταν αδιαμφισβήτητα κολοσσιαία μπάντα), αλλά σαν ανθρώπους!
  22. vonserke

    Burst A Wine Red Gibson LP

    Thanks! Αυτά τα πρώτα χέρια, για να τονιστούν τα νερά, περνιούνται να φανταστώ με πανάκι ή κάτι αντίστοιχο?
  23. vonserke

    Burst A Wine Red Gibson LP

    Μετα το τρίψιμο, τα χρώματα πως περάστηκαν και τι είδους χρώματα χρησιμοποίησες? Για μας τους άσχετους αν θέλεις βάλε λίγο παραπάνω λεπτομέρεια ;D
  24. Υπάρχουν και αυτοί που δεν καίγονται να πουλήσουν, ρε παιδιά! Όταν καίγεσαι να πάρεις κάτι άλλο και θέλεις η Epi να φύγει αμέσως, την βάζεις στην ανάλογη τιμή και εξαφανίζεται την ίδια μέρα (γιατί όντως έχουν ζήτηση, για διάφορους λόγους) Άν όμως επιτρέπουν τα οικονομικά σου να πάρεις το next level όργανο (συνήθως Gibson) χωρίς να έχεις πουλήσει την entry level Epiphone, ε δε χάθηκε και ο κόσμος να περιμένεις τον κατάλληλο αγοραστή, που θα πληρώσει κάτι παραπάνω! Συνήθως αυτές οι αγγελίες συνοδεύονται και απο τις ατάκες ''για αυτούς που ξέρουν'' ''μόνο για γνώστες'' κτλ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου