Προς το περιεχόμενο

DAK

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    144
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από DAK

  1. Κάλη φάση πρέπει να είναι και αυτός: http://www.thomann.de/gr/jet_city_amplification_jca5212rc.htm Δεν τον έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται αξιοπρεπέστατος και αν πάρω σαν βάση την αρχική του τιμή που είναι 1130 γιούρα πρέπει να είναι καλό πράμα! ;) Περισσότερα από κάποιον συνάδελφο που τον έχει... :)
  2. Καλησπέρα. Η american deluxe ειναι πολυ ωραιο οργανο, καλοφτιαγμένο-προσεγμένο και ειναι πολύ καλη επιλογή. Προσωπικα θα άλλαζα τους μαγνητες με κατι πιο vintage. Και μαλλον με τους texas special! Τοτε πιστευω πως θα ήταν άψογη. ;) Για την john mayer δεν εχω γνώμη αλλα γενικά τα Signature μοντελα ποτε δεν μου γεμιζαν το ματι... (πχ. η clapton strat δεν ειναι παρα μια Standard με μικρες δια φορες στο hardware. Οχι στα ξυλα.) Προσωπικα θα σου προτεινα την fender american standard sss. Την έχω και είμαι πλήρως ευχαριστημενος. ;) (Η hss νομιζω πως χρειαζεται μια μικρη αναβαθμιση στους μαγνητες. Χωρις να ειναι απολυτο αυτο βεβαια.) Επισης ένα παρα πολυ καλο οργανο που θα επαιρνα ανεπιφύλακτα ειναι αυτό: http://www.thomann.de/gr/fender_57_american_vintage_mn_2cs.htm Ελπιζω να βοήθησα λιγο... Καλές αγορές! edit: Oλα τα οργανα που εχουν προαναφερθεί θα σε καλυψουν πληρως σε αυτο που θες, απλως το καθε απο τα παραπανω εχει και την "ιδιοτροπία" του με την καλή έννοια. :)
  3. Προφανώς μας κανει πλακα για το καλωδιο. Τωρα για το EQ δεν ξερω τί παιζει. Δοκιμασε να καθαρισεις τα ποντεσιομετρα, λογικα αυτο θα φταιει. ;)
  4. Συμφωνω, καλοι ειναι αλλα μην ξεχνας οτι διαθετει 200 ευρω και οχι 400... +1 για τον vht. ;)
  5. Το google γι' αυτο υπαρχει. ;) Αν κανεις google για seymour duncan ssl στην Ελλαδα πρωτα-πρωτα στα βγαζει. http://www.google.gr/#sclient=psy-ab&hl=el&cr=countryGR&tbs=ctr:countryGR&source=hp&q=seymour+duncan+ssl&pbx=1&oq=seymour+duncan+ssl&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=10348l12704l1l12866l5l4l1l0l0l0l207l595l0.2.1l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5cc997f39ff5eed0&biw=1280&bih=837 Πρωτα κανουμε search και μετά ανοιγουμε θεμα. Φιλικα. :)
  6. 200$ (150 ευρω) για Ελλαδα ειναι καλα. Αλλα για Αμερικη ειναι παλι ακριβοι. ;D Ενα σετ custom shop '69 μαγνητες για strat στην Αμερικη εχει 120$. :o
  7. Που να δεις και τις τιμες... Εκει θα μεινεις με το στομα ανοιχτο.. ;D ;D ;D
  8. Ενας blackstar ειναι οτι πρεπει. ;) http://www.thomann.de/gr/blackstar_series_one_50.htm http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_stage_100_venue_head.htm
  9. Mια fender stratocaster american series 50th anniversary (2004). American standard με λιγα λογια.
  10. Σε καμοια περιπτωση τον frontman 10. Ειχα συνδεσει για πλακα την κιθαρα μου σε εναν και ηταν σαν να ακους κινητο. :P http://www.thomann.de/gr/orange_cr12l.htm http://www.thomann.de/gr/vox_pathfinder.htm Παρε εναν απο τους δυο και θα εισαι μια χαρα. ;)
  11. footswitch δεν εχει για να αλλαζεις τα καναλια. Αλλα εχει footswitch για να ενεργοποιεις το boost. Eτσι με λιγη βοηθεια απο το volume της κιθαρας ειναι στην ουσια σαν δικαναλος. ;)
  12. Kανεις λαθος. Μαλιστα εχει και ενα depth control το οποιο εχει 6 (αν θυμαμαι καλα) επιλογες eq για διαφορα ηχοχρωματα να το πω για να το καταλαβεις περα το οτι εχει και tone control. ;) Να και ενα βιντεακι: Eλπιζω να βοηθησα. Πιο απλα νομιζω δεν υπαρχει τροπος για να το καταλαβεις.
  13. O harley benton εχει 3-band eq δηλαδη bass, mid, treble και ο vht εχει ενα tone control.
  14. Σε εναν laney lc30 επαιζα, (δεν εχω ακουσει αλλον ενισχυτη με el84) το μεγαφωνο δεν ηταν το celestion seventy '80 αλλα ενα αλλο. (δεν θυμαμαι ποιο) Εννοω οτι ο ηχος τους σε σχεση με τις 6L6 (που φοραν σχεδον ολοι οι fender) δεν ειναι τοσο λαμπερος και εχουν πιο πολλα μεσσαια. Ετσι ειναι ή κανω λαθος. ??? ??? ???
  15. Ρε παιδια ο blues junior λογο τον el84 εχει αυτη τη βρετανικη μουντιλα? Ή διατηρει τον κλασσικο ηχο fender? ??? ??? ??? Και αν θες να γλιτωσεις και ενα 150αρι: http://smart.noiz.gr/details.php?id=47517 Εννοειτε οτι δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη, και νομιζω οτι δε τον δινει και πολυ φθηνα, εκτος και αν ειναι σχετικα καινουργιος.
  16. Σου λενε να παρεις τη Sonor γιατι ειναι Sonor. Αλλα με βαση την πραγματικη τιμη η peace παταει ανετα την Sonor. Oι κανονικες τιμες ειναι: sonor smart force-> 549 ευρω peace dna maple κλπ κλπ. :P-> 1688 ευρω
  17. Nα σημειωθει οτι δεν παιζω ντραμς αλλα ξερω οτι maple ξυλο εχουν τα καλα drumsets (1000-1500 ευρω περιπου). Τα γνωστα (sonor, yamaha κλπ) σε αυτη την τιμη εχουν σχεδον ολα poplar ξυλο. Τωρα αν δεν εχεις και πολυ καλο αυτι ή εισαι σχετικα αρχαριος διαφορα δεν θα καταλαβεις. Η κανονικη του τιμη προσεξες οτι ειναι 1688 ευρω στην Γερμανία? ??? ??? 555 ευρω βγαινει με την (τεραστια) εκπτωση. Το οτι δεν ειναι γνωστη μαρκα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλα. Αντιθετα στις γνωστες sonor, pearl, yamaha Κλπ. πληρωνεις πιο πολυ την μαρκα και οχι την ποιοτητα. ;) Εγω λεω να τα παρεις. Καλες αγορες. :)
  18. Αφου σου άρεσαν ακουστικά τα ντραμς χτυπα (ειναι και ομορφα). ;) Ετσι και αλλιως Ελλάδα δεν νομιζω να υπαρχουν για να τα δοκιμασεις.
  19. Λογικα όταν φράφτηκες στο forum θα διάβασες τους κανονισμούς που πρέπει να τηρούμε. Κάπου εκεί λέει πως δεν γράφουμε με greeklish. ;) Πάντα φιλικά.
  20. +1 για τον vht. Και δες τον bugera v22 θα σε καλυψει 100% σε αυτα που θες. ;) http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm Superfunk: Ποια ειναι η διαφορα ηχητικα μεταξυ 6V6 και 6L6?
  21. Αχ αυτη η παραπληροφορηση... >:( >:( >:( Παρε bugera αφοβα παρα πολλοι μες το forum εχουν bugera λαμπατους και ειναι υπερευχαριστημενοι. Τα μοντελα του 2009 ειχαν ενα μικροπροβληματακι (τιποτα το σοβαρο) απλως σε καποια θερμοκρασια ενω ηταν στο 2ο καναλι πηγαιναν για 3-5 δευτερολεπτα στο 1ο καναλι και μετα επανερχοντουσαν στο 2ο καναλι. Αλλα τονιζω μονο στα μοντελα του 2009 μετα το διορθωσαν. Οτι behringer μηχανημα ειχα (απο ψηφιακο eq και τελικο εν. μεχρι πολυεφφε ηλ. κιθαρας και μικροφωνο δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα. Οσο για καμπινα αν θες κατι φθηνο με παρα πολυ καλα μεγαφωνα παρε αυτην: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g412a_vintage.htm
  22. Kαι για τους δυο τζαμπα λεφτα θα δωσεις. Παρε λαμπατη κεφαλη bugera (1990, 6260, 333) ή την blackstar ht-20 για να τελειωνεις. ;) Θες οπωσδηποτε κεφαλη ή δεν εχεις προβλημα και με combo? Με τί κιθαρα παιζεις? Και ποιο ειναι το budget σου?
  23. Εγω νομιζω οτι σπλιταρονται αλλα για ακομα πιο σιγουρα πραγματα ρωτα εμπειρους γνωστες του θεματος. :)
  24. Μπορεις και εσυ να τους σπλιταρεις αλλαζοντας pots... ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου