Προς το περιεχόμενο

Gullinbursti

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Gullinbursti

0

Φήμη

  1. bloody και hadgi ευχαριστώ πολύ! Κάποιες φορές κάπως έτσι αισθάνομαι όταν παίζω... και δεν το κάνω και επίτηδες όπως στο παράδειγμα του Thanoscaster (με το οποίο έκλαιγα από τα γέλια btw ;D ;D ;D). Τώρα το τι ακριβώς μπορεί να φταίει (πέρα από το Leemό τον ενισχυτή μου και το γεγονός ότι σίγουρα οι μαγνήτες παίζει να έχουν κλατάρει) θέλει ψάξιμο... Τίποτα hints έχει να μου δώσει κανείς για να αρχίσω λίγο την εξιχνίαση; :P
  2. Τις περισσότερες φορές το έχω ακούσει μόνο σε αναφορά για τον ήχο που βγάζει η κιθάρα... και από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα στο forum κάποιοι πάνε να δείξουν με το δάχτυλο τους μαγνήτες. Ρωτάω γιατί έπιασα την Ibanez μου μετά από πολλά χρόνια και αυτή τη φορά την έπιασα πιο σοβαρά και θέλω να ασχοληθώ πολύ περισσότερο ::)
  3. που είναι το smilley που κάνει headbanding... δεν έχουμε smilley που κάνει headbanging;;;
  4. Καλημέρα σε όλους! Έχω μία ερώτηση για το "λάσπωμα". Ψάχνοντας το forum κατάλαβα ότι όλοι αναφέρονται σε αυτό με άνεση αλλά κανένας (μετά το search που έκανα) δεν εξηγεί τι ακριβώς είναι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα; Ευχαριστώ!
  5. Με κάλυψες απόλυτα γιατί τη διαφορά έτσι την έχω ακούσει! Ευχαριστώ!!
  6. Καλησπέρα! Αγράμματος και απαίδευτος πάνω στο θέμα, απλά θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα για τους μαγνήτες όσον αφορά στη θέση τους στο σώμα (και επειδή δεν έχει γίνει λόγος για αυτό ακόμα). Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχουμε 2 ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιους μαγνήτες ποια η διαφορά αν τους έχουμε στο neck ή στο bridge;; Έχω δει ηλ. κιθάρες οι οποίες φοράν 2 Burstbuckers Pro ή 2 P90. Πως επηρεάζει η θέση τους τον ήχο; Είμαι σχεδόν σίγουρος, από προηγούμενο reading που έχω κάνει στο θέμα, ότι η διαφορά στο τρόπο με τον οποίο πάλλεται η χορδή στις δύο θέσεις, πιθανότατα αλλάζει και τις διαφορές στο μαγνητικό πεδίο που "αφουγκράζεται" ο μαγνήτης. Το πάω καλά; ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου