Προς το περιεχόμενο

marios_fish

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    57
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή marios_fish

0

Φήμη

  1. Τσεκαρε αν από κάτω δεν έχει άλλες εξόδους! γιατί ένα κλάβινοβα που έχουμε έχει πίσω αριστερά κάποιες εξόδους!
  2. Το σωστό είναι στο τέλος της αλυσίδας σου να έχεις έναν ενισχυτι ηλεκτρικής κ μπροστά του ένα καλό μικρόφωνο για να μπει ο ήχος σου σε κονσόλα! μπορείς να κανείς την δουλειά σου με με ένα di αλλά δεν θα έχεις τόσο καλό αποτέλεσμα! διαλέγεις κ παίρνεις.. κανε μια δομική κ δες τι βολεύει!!
  3. Τα ρωταω ολα αυτα, γιατι προχθες σε ενα live σε μια παραλια ειχα ενα ατυχες συμβαν!! Πριν παω για soundcheck ειμασταν στο σπιτι του κιθαριστα οπου ειχαμε τα οργανα. Το ανοιγω τον αφηνω να ζεσταθει παιζω κανονικα, αυτο απο τις 6 κ μιση μεχρι τις 8 mode . τον βαζω σε stand by mode 10 λεπτα να κρυωσει με κλειστες εντασεις κ μετα τον σβηνω, τον αφηνω κ αλλα 5 λεπτα να κρυωσει κ μετα τον φορτωνω στο αμαξι κ τον παω στην παραλια!! τωρα εκει τι συνεβη: καποια στιγμη σηκωσε μια ανεμοθυελα κ μια μπασοκεφαλι marshall, η οποια ηταν σε stanby mode επεσε κατω κ ακουμπησε τον δικο μου που ηταν διπλα ο οποιος ηταν κ αυτος αναμενος!! Ο Bogner o δικος μου δεν επεσε αλλα τρανταχτηκε. οποτε τον εσβησα κ μετα απο 20 λεπτα που τον ανοιξα για να παιξω: 1 δεν ειχα ενταση πολυ 2 δεν μπορουσα να αλλαξω καναλια αφου εκανα καποιες προσπαθειες, να παρω απο αλλου ρευμα, να τον κλεισω να δω μηπως φτιαξε αλλα ματαια.. τελικα τον μαζεψα κ επαιξα με εναν αλλον. 3 ωρες μετα αφου τον εστησα σπιτι μου επαιζε μια χαρα!! τι συνεβη τελικα: 1 δεν ειχε κρυωσει καλα 2 φταιει που τρανταχτηκε 3 φταει το ρευμα σε λιγες μερες εχω παλι live σε καποιο νησι κ δεν θελω να παθω το ιδιο!! σορρυ αν σας κουρασα!!
  4. Είμαι κάτοχός ενός bogner alchemist. Θέλω την σειρά των βημάτων που ακολουθούμε για να χρησιμοποιήσουμε έναν λάμπατο ενισχυτη κ κατά την διάρκεια της πρόβας κ κατά την διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης! ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Καλησπερα!! δεν ξερω αν εχω μπει στην καταλληλη κατηγορια!! Φιλος μου φτιαχνει εστιατοριο περιπου 80 τ.μ. ειναι πετρινο μεσα κ εγω εχω αναλαβει οτι εχει σχεση με τον ηχο μεσα στο μαγαζι!! εχω τις εξης ερωτησεις: 1) τι ηχεια θα χρειαστω ( 4 ενα σε καθε γωνια οπου υπαρχουν κ οι προηγουμενες υποδοχες ) 2) να ψαχτω στο εξωτερικο για τιμες η στην ελλαδα 3) θελω οσο πιο οικονομικα γινεται ( πολλα γκαφρα δεν υπαρχουν) ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
  6. Noμίζω πως εχω καταλαβει τι γινεται με αυτη την ιστορια με τα μεγαφωνα! Καταρχας να σαν πω τι εκανα σημερα: 1) απο τα 2 ηχεια του Behringer τα οποια ειναι τα Bugera Vintage 12G70J8 (8 Ohm 70 watt) το καθενα κολλησαμε 2 καλωδια τα οποια κατέληξαν σε 2 Jack μαρκας HOTLINE κ Leem Crazy... 2) το καθε Jack το συνδεσα στην Β εισοδο του Bogner ( 4 Ohm out ) αλλα κ στις δυο υποδοχες!!! Αυτο τωρα μου φαινεται λαθος κ υπερβολικο κ θελω να διαψευσετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ O ηχος δεν ηταν καθολου καλος σε σχεση με τον ηχο που ξερω οτι βγαζει ο Βogner( ενας φιλος μου εχει τον Combo με το celestion το ηχειο βεβαια) ΣΥΝΕΧΕΙΑ Το σωστο θα ηταν οπως μου εχει αναφερει καποιος απο σας: 1 απο τα 2 ηχεια του Βehringer, τα οποια θα συνδεθουν παραλληλα, να καταληξουν σε 1 καρφι το οποιο θα επρεπε να το συνδεσω στην Β εισοδο του Bogner ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΟΧΙ Κ ΣΤΙΣ 2 ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο Μ... μην πω τωρα! 2 ετσι θα ειχα 4 Οhm συνολικη αντισταση κ ισως καλυτερο ηχητικο αποτέλεσμα!!! αυτο θα κανω αυριο μιας κ θα εχω χρονο γιατι με ενα 3 ωρο σημερα που ειχα ελευθερο χρονο δεν προλαβα... ΣΚΕΨΕΙΣ 1 επειδη το καθε ηχειο ειναι 70 watt πειραζει, δηλ ο ενισχυτης θα σηκωσει κ τα 2 μαζι δηλ. 140 watt στα 4 Οhm??? 2 Αν συνδεσω τα ηχεια στην σειρα θα εχω καλυτερο αποτελεσμα η να το ξεχασω κ να μεινω στην παραλληλη συνδεση??? Κ να με βρισετε δεν θα παρεξηγηθω γιατι απο ολα αυτα καταλαβα καποια πραγματα!!! Κ ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο όλους σας!!! περιμενω σχολια!!!
  7. Αγαπητοι μου φιλοι μην τσακωνεστε!! το θεμα λυθηκε, εγινε η συνδεση χαρη σε εναν φιλο μου ηλεκτρολογο, το θεμα ειναι τωρα οτι τα ηχεια που εχει ο Behringer δεν βγαζουν τον ηχο που θα βγαζε η καμπινα του Bogner. βγαζει ικανοποιητικο ηχο αλλα οχι τον ηχο οπως θα πρεπε! οποτε με βλεπω να αγοραζω εναν Celestion G12M-25 Greenback 8 Ohm k εναν Celestion G12H-30-8 70th Anniversary μιας κ αυτα φοραει η καμπινα του συνολο περιπου 200 ευρω . με καποια αλλα πιο οικονομικα Celestion θα μπορουσα να ειχα καλα αποτελεσματα? Σορρυ για το πριξημο!
  8. φιλε voyager εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες κ πραγματικα σε ευχαριστω για την υποστηριξη!!! εγω χερι δεν βαζω εκει που δεν με παιρνει το εχω κανει στο παρελθον κ εχω βρει τον μπελα μου! απλως ρωταω για να παρω καμια ιδεα κ για να μαθω τι ειναι το σωστο μιας κ συ κ οι υπόλοιποι λογω εμπειριας γνωριζετε πραγματα τα οποια εγω δεν τα κατεχω... το σιγουρο ειναι οτι μια απο αυτες τις μερες θα αγγαρεψω εναν φιλο μου ηλεκτρολογο μηχανολογο για να με βοηθησει μιας κ εκεινος τα καταλαβαινει αυτα τα πραγματα! παντως κ οι συμβουλες σου πιασαν τοπο! Να σαι κ ναστε καλα! ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
  9. Οπότε πρέπει από την Α έξοδο του bοgner να τραβήξω καλώδιο το οποίο θα συνδεθεί με τα 2 ηχεία του behringερ. Η πρέπει να κάνω διαφορετική σύνδεση?
  10. Ευχαριστω για την πληροφορια!!! Οπότε πως πρεπει να συνδεσω τα ηχεια του Behringer( μονο τα ηχεια) ετσι ωστε στα ohm να βγαινει να το συνδεσω με το bogner!!! μεχρι να παρω καμπινα θα μου παρει καιρο....
  11. Καλημέρα καλοι μου φιλοι! Χθες μολις παρελαβα την κεφαλη Bogner Alchemist! εχω τις εξης ερωτησεις! 1 εχω εναν Behringer GMX212 με 2 12'' speakers στα 8ohm το καθένα! πισω ο Behringer εχει 2 εισοδους Slave in L κ R αντιστοιχα, μπορω εκει να συνδεσω τις εξοδους που εχει η κεφαλη bogner. 2 αν δεν λειτουργει αυτο τι συνδεση πρεπει να κανω? επισυναπτω κ 2 φωτογραφιες με τη πισω πλευρα των ενισχυτων! Αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει μην καψω τιποτα!!!!!!!!!
  12. Στο rοlαnd μου η πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις των midi λέγεται tx transfer Αυτό το εχω στο οn όπως κ το tx clοcκ.. την πρώτη επιλογή πρέπει να απενεργοποίησω για να είμαι σωστός..
  13. Να κλείσω το κανάλι στο μάστερ η στο slαve ? Επίσης παρατήρησα επίσης ότι μου μειώνεται ο ήχος στο μάστερ , να οφείλεται σε αυτό?
  14. Λοιπόν στο glοbαl mοde του kοrg πατάς ρage κ πας στις ρυθμίσεις των midi κ ορίζεις το clοck στο externαl, βαλε κάτι να παίζει στο rοlαnd να παίζει κ μηδενισε την ένταση. αν δεν ακούγεται τίποτα είσαι κομπλέ αν όμως από την άλλη ακούγεται κάτι σαν χαβρα πρέπει να πειράξεις το midi chαnel κ το drυm chαnel ώστε να δεις ποιο κανάλι θα υπάρχει ησυχία.. Το ίδιο θα πρέπει να τσεκαρεις κ στο seqυencer η στο cοmbi αναλόγως τι θα χρησιμοποιήσεις.. εγώ να καταλάβεις πχ εχω ηχογραφήσει στο seqυencer μια νότα κ εχω ορίσει στο timbre 1 internαl κ τα υπόλοιπα τα εχω κάνει οff.. Η συνδεσμολογία είναι κ κάποια αλλά βήματα είναι όπως αυτα που είπε ο Κ. Χναρακης
  15. Γειά σας κ πάλι! μπορώ να πω πως αυτό που είχα στο μυαλό το κατάφερα με λίγο πειραματισμό βέβαια..! Πρέπει να απενεργοποίησεις κ κανάλια στο slave για να μην παίρνεις κ έξτρα πληροφορίες παρά μόνο εκείνες που θες εγώ ήθελα μόνο να σύγχρονιζεται το τέμπο του slave με τον mαster..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου