Προς το περιεχόμενο

Dreamdancer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.080
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Dreamdancer

Rock Star

Rock Star (3/4)

-1

Φήμη

  1. Κατεβα ρε κεφτε που θα σε φοβηθουμε κιολας παρε και την πιπιζα μαζι να στην βυσματωσω , θες και να κανεις κριτικη εξυπνακια, ακουσα τις παπαριτσες που παιζεις που θα βγεις και κιθαρισταρα απο πανω χαλβαδοκεφτεδονικολακη.Αμα σε τρωει τοσο ο κωλος σου βγαλε ενα κομματακι που θες να το παιξω εγω και εσυ να κανω το ιδιο και εγω και μετα να δουμε ποιος ειναι ποιο κοντα...οποτε γουσταρεις μαγκακι του κομμωτηριου.
  2. Στα τετοια μας...αδερφε τι θεωρεις εσυ ωριμο και ανωριμο αλλωστε μια ματια στο καναλι ειναι αρκετη για να καταλαβει καποιος οτι δεν υπαρχει καποιο κομματι να σχολιασεις παρα μονο συγκεκριμενες ασκησεις για συγκεκριμενα θεματα παρουσιασμενες με συγκεκριμενο τροπο… διαβαζε και κανα τιτλο ,ειδες πουθενα να λεει εδω η συνθεση μου? και αν δεν ξερεις τι θα πει picking, sequences και τα σχετικα ρωτα καθως γιαυτα φτιαχτηκε το βιντεο αλλιως…τουμπεκιασου με τα ροκεντρολακια σου τις πιπιζες και δεν ξερω και εγω τι αλλο παιζετε στο χωριο σου , πινε τις μπυριτσες σου,βαρα κανα δυο ακκορντα με την μπαντα σου και λεγε στο εαυτο σου οτι εισαι κιθαριστας ::).
  3. Eσυ τα εβγαλες τα συμπερασματα σου φιλαρακι ::)?Πως το κοβεις εσυ που εισαι και επαγγελματιας… κανουμε καλο γρηγορο picking η οχι 8)? Αν περιμενες τραγουδι η οτιδηποτε κοντα σε αυτο, σορρυ που θα σε απογοητευσω αλλα το καναλι ειναι φτιαγμενο για μαθηματα μονο και demonstrations για συγκεκριμενες τεχνικες …..γιαυτο αλλωστε το μονο που υπηρχε εδω ηταν γρηγορο picking και sequences και τιποτα αλλο, ουτε καν hammer ons και pull offs.Aν τωρα καιγεσαι να ακουσεις συνθεση και παιξιμο μου σε λιγο καιρο μαλλον θα ανεβασω πραγματακια εδω η καπου αλλου, οποτε θα εισαι ο πρωτος που θα στειλω…προς το παρον αμα θες κανα μαθημα sweep picking hybrid picking θεωριας κτλ κτλ κτλ…προτιμησε μας. A και αν θελεις πες και σε μας τι σχεση ειχε ολο αυτο με……οτιδηποτε ::).
  4. Ενταξει το πηραμε το μυνημα, εισαι ο υπερχεστης των πεντε ηπειρων...φασολαδιτσες, ειρωνιες, κλιμακες πανω κατω, τον εξαντλησε τον Vinny ο πουθενας ελληνας φορουματος... στα λογια δηλαδη γιατι στις πραξεις πονος, τενοντιτηδες και υπαρξιακες και μουσικες ανησυχιες τον εμποδιζουν να παιξει... ::) Πουλα εσυ εστω και ενα cd με τη μουσικη σου,επηρρεασε εστω και ενα ατομο με το παιξιμο σου και μετα τα ξαναλεμε....ασε τον Μoore τον Malmsteen και τον Μcalpine για τους υπολοιπους ;).
  5. Προσεχε μη κατεβασεις το επιπεδο και μολυνθουν τα δαχτυλακια σου ;)...θα περιμενα ενας μουσικος του δικου σου διαμετρηματος να τον εχει τον Moore για πλακα αλλα τελικα...αναδιπλωση.. 8)
  6. Eγω δεν το παιξα η blaze παικτουρα που απαξιωνει τα παντα με τον δηθενισμο της.....θελω να δω αυτον που δηλωσε μουσικαρα που μιλα για φουγκες και αντιστιξεις για να ψαρωσει κοσμο, τι σκατα μπορει να κανει με τον καραγκιοζη τον Moore που παιζει μαλα..ιες ;).
  7. Αφου ειναι μα..κιες βγαινουν ευκολα..κατι σαν το heart of gold ενα πραγμα...ειπαμε εισαι μουσικαρα εσυ αυτα ειναι σκουπιδια.... ;)
  8. Eγω απλα βλεπω το πως συγκρινεις εσυ φιλαρακι...εγω ειπα απλα σχολιαζω την τρελα.Δεν συγκρινω υποκειμενικα πραγματα..ουτε χρησιμοποιω δυο μετρα και εκατο σταθμα για να το πετυχω.Αν εσυ νομιζεις οτι τα blues πχ εχουν αρμονια της σφουγγαριστρας αυτο τι εχει να κανει με το οτιδηποτε απο την στιγμη που θρυλικα τραγουδια εχουν παρομοια chord progressions? και ακομα και ετσι να ειναι ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι αρμονικα ομορφο και τι οχι? καθε λεξη που βγαινει απο το στομα σου ειναι τιγκα στην υποκειμενικοτητα και δεν μπορεις να στηριξεις τιποτα.......τωρα οσο για το τι φτανει η αλεπου μπορεις να μας το δειξεις εσυ που δηλωσες και μουσικαρα( ο fulara πχ δεν ειναι καν μουσικος για σενα αν θυμαμαι τι εγραψες)....παλουκωσου λοιπον και παιξε το shadows που ειναι για τα πανηγυρια για μια μουσικαρα σαν και σενα ποσταρε το και ασε τις ειρωνιες..... ;)
  9. Εγω δεν εκανα κριτικη για αρμονια της σφουγγαριστρας και το παρουσιασα σαν κατι αντικειμενικο...απο την στιγμη λοιπον που το εκανε αυτος, το χρησιμοποιησα για να του δειξω οτι πολυ απλα δεν ισχυει..διαλεξα το ποιο απλο chord progression και του εδειξα οτι συμφωνα με τα κριτηρια του χιλιαδες τραγουδια δεν θα επρεπε ποτε να αρεσουν σε κανεναν....αλλα δεν ισχυει...οπως για καθε βλακωδες κριτηριο καποιος θα βαλει ως προυποθεση, θα υπαρξουν χιλιαδες τραγουδια που θα το αναιρουν. Επομενως γυριζουμε στην αρχη -ακου αυτο που θες αλλα μη συγκρινεις τις προτιμησεις σου με αυτες αλλων- δεν υπαρχει σωστη απαντηση.Αυτο που θεωρεις εσυ ψυχη για αλλον ειναι βαρετο και για αλλον παγερα αδιαφορο και κανεναν δεν μπορει να πεισει τον αλλον για το αντιθετο ;).
  10. Με λιγα λογια παραδεχεσαι οτι το sweet home alabama εχει αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας σωστα ;)? Τα blues το ιδιο σωστα?
  11. Εγω τα δικα σου κριτηρια χρησιμοποιω αν ακομα δεν καταλαβες εγω δε συγκρινα τιποτα εγω σχολιαζω αυτους που συγκρινουν.....εσυ πχ μιλησες για αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας γιαυτο αλλωστε εφερα το παραδειγμα του Ι ΙV V που ειναι οτι ποιο απλοικο μπορει να συναντησει κανεις, παρολα αυτα χιλιαδες θρυλικα τραγουδια εχουν γραφτει με αυτη την αρμονια επιπεδου σφουγγαριστρας.....το ιδιο ισχυει και για τα blues..ποτε δεν ειπα οτι με χαλανε τα 12 η 8 bar blues πχ...αυτο που με χαλαει ειναι οταν οπαδοι τους αρχιζουν τις συγκρισεις και κοροιδευουν αλλους ως επαναλαμβανομενους....η υπεροψια ανηκει σε αυτον που συγκρινει και που χρησιμοποιει ειρωνικα επιθετα τυπου shredder...καταλαβες Yoda ;)?
  12. Εσυ μπορεις να γελας με οτι θες με ποια ομως υπεροψια θεωρεις οτι η γνωμη σου μετρα περισσοτερο απο καπου αλλου σε θεματα καθαρα υποκειμενικα?Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τι ειναι ουσιαστικο και τι ομορφο? νοιαζει νομιζεις κανεναν αν με τα κριτηρια σου το sweet home alabama πχ βγαινει απο τα ποιο βαρετα I VI V στην ιστορια της μουσικης με αρμονικη δυσκολια νηπιαγωγειου οπως και τα blues στο συνολο τους? στρουμφοχεστηκε το συμπαν ξερεις...το αν αρεσε η οχι το...οτιδηποτε το εγραψε η ιστορια οπως αλλωστε το αν αρεσαν και εκαναν καριερα ο Vinnie Moore η ο Malmsteen η αν επιρρεασαν κοσμο και κοσμακη φαινεται απο το αποτελεσμα..μικρη και ανοητη μπουρζουαζια χωρις αιτια ;) .
  13. Δεν εισαι ο Υοda μεγαλε να πετας ασχετα κριτηρια απο το πουθενα και μετα οποτε δεν σε συμφερει να τα αλλαζεις.....ευτυχως παντως που καταλαβες οτι τα παντα ειναι θεμα του ακροατη επομενως ολες οι μπαρουφες που προσπαθεις να περασεις σαν αντικειμενικα κριτηρια βρισκονται μονο στο δικο σου το μυαλο και οχι το μυαλο του διπλανου.........αυτοαναιρεισαι και δεν το καταλαβαινεις.
  14. Βλεπω ολο μουσικες εννοιες εισαι...ζουζουνισματα μπουρου μπουρου...αρμονια επιπεδου σφουγαριστρας......αρα πχ ολα τα θρυλικα Ι-IV-V ασματα ειναι επιπεδου σφουγγαριστρας σε αρμονικο επιπεδο και βαρετα..good to know ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D
  15. Παιξτο και εσυ ετσι χαλια μεγαλε, κανε την κιθαρα πιανο και θα σε παραδεχτω....δεν μου απαντησες ομως....συμφωνα με τα κριτηρια σου τι ειναι το Ι IV V....αντρικο η γυναικειο.....για βλακες η εγκεφαλικους.....αναμενω με ανυπομονησια...... Υ.Γ βγαλε και app για iphone μεγαλε να βαζει ο αλλος το τραγουδι και να του βγαζει αν ειναι manosx approved ....τοσα και τοσα νουμερα εχουν βγαλει λεφτα ετσι ;D....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου