Προς το περιεχόμενο

ManosGr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ManosGr

0

Φήμη

  1. ManosGr

    Αναπνιά - Νέο κομμάτι!

    Μπραβο πολύ ωραίο τραγούδι. Ο ήχος επίσης πολύ καλός και ο τραγουδιστής "δυνατός" αν και μικρός!
  2. Συγχαρητήρια ρε φίλε και για την καλή δουλειά και το οτι το μοιράζεσαι. Χρόνια πολλα!
  3. Πολύ καλό συγχαρητήρια. Προσωπικά μου άρεσε. Ίσως ο addictive ήθελε λίγη επεξεργασία παραπάνω στις δυναμικές του, αλλά κι έτσι punchy ωραίο είναι. Δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να είναι ροκ και τι κακό έχει η βαρδίλα.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση σας! Στο συγκεκριμένο τραγούδι, ήθελα να υπάρχει πιανιστικό μέρος (και οχι πληκτράδικο). Ο πιανίστας είναι κανονικός και πολύ δυνατός. Τα πλήκτρα δεν ήταν βαρυκεντρισμένα και πράγματι ο ήχος του vst δεν μου άρεσε κι εμένα αλλά δεν είχα καλύτερο. Επίσης όντως το παράκανα στο quantize του πιάνου! Ίσως να είναι και δυνατά στην ένταση σε μερικά σημεία. Θα ήθελα όμως αν υπάρχει κάποια ιδέα σχετικά με το τι θα σας άρεσε να παίζει ένα πιανο να την ακούσω και να την χρησιμοποιήσω κιόλας. Digisilence συμφωνώ απολύτως. Τα είπα επί τόπου στον τραγουδιστή. Δεν το προσπαθήσαμε πολύ διότι στόχος είναι να μάθουμε τα κόλπα της ηχογράφησης και να αρχίσουμε να γράφουμε τα δικά μας τραγούδια.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ freerock. Το ότι είναι σφηκοφωλιά ροκάδων το έχω αντιληφθεί αλλά δεν πτοούμαι. Είμαι του λαϊκού τραγουδιού, παίζω μπουζούκι και το "ημισκυλάδικο" όπως το χαρακτήρισες δεν το απορρίπτω, όπως και κανένα άλλο είδος. Ακούω και rock και με χαρά μου ακούω clips ροκάδων και μεταλάδων. Με προβλημάτισαν αυτά που εγραψες, δεδομένου ότι από τους οργανοπαίχτες, 2 δεν ακούν λαϊκή μουσική. Ο πιανίστας και ο ηλεκτρικός κιθαρίστας. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις περαιτέρω το γιατί το παίξιμο του πιανίστα συμβάλει τόσο πολυ στο "ημισκυλάδικο". Θεωρώ ότι είναι ο μόνος που δεν συμβάλει αλλά με ενδιαφέρει η άποψη σου.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οποιαδήποτε κριτική με ενδιαφέρει ακόμα κι αν διαφωνώ με κάποια από αυτά που λες. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια διασκευή που "πατάει" πολύ πάνω στο πρωτότυπο κατά την γνώμη μου. Οι συγχορδίες και τα tutti π.χ. ειναι προσθήκες που μπήκαν επίτηδες. Συμφωνώ με τα περισσότερα που είπες π.χ. για βιολιά, ντραμς, αρπέζ. Όσο για τον πιανίστα που ρεπάρει προφανώς μπορούσε να παίξει πιο απλά. Οπότε φαντάζομαι ότι διαφωνείς με την ενορχήστρωση και όχι με την ικανότητά του να παίξει. Όντως το setup του ενισχυτή της ηλεκτρικής έπρεπε να είναι πιο "μαλακό". Στο συγκεκριμένο έχω παίξει ηλεκτρακουστικές, backing vocals και προσπάθησα να κάνω τον ηχολήπτη. Επίσης είχα και τον κύριο λόγο στην ενορχήστρωση. Και πάλι σε ευχαριστώ.
  7. Με πολύ ενδιαφέρον θα ακούσω οποιαδήποτε κριτική!
  8. Πρώτη προσπάθεια ηχογράφησης στο budget home studio που στήθηκε στο σπίτι μου προ διμήνου. Θα ήθελα την κριτική σας όποια κι αν ειναι αυτή. Θα προτιμούσα να ακούσω και κριτική περί μίξης αλλά προφανώς οποιοδήποτε κράξιμο είναι ευπρόσδεκτο. den_se_xreiazomai_cover.wma
  9. Έχω αρχίσει να καταλήγω σε κάποια πράγματα και θα ήθελα τα φώτα σας: Κάρτα να πάρω Focusrite saffire 6usb ή ΝΙ Audio Kontrol 1? Monitor Adam A5, Fostex PM 05N ή Mackie Mr5 MkII? Ακουστικά λέω τα AKG K-171. Πυκνωτικό ακόμα ψάχνω.
  10. Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Εχω διαβάσει πράγματι πολλά αλλά το σημαντικό που με απασχολεί είναι η διαχείρηση του budget. Μην φάω πολλά λεφτα π.χ. για κάρτα ήχου κλπ μειώνοντας την τιμή των μονιτορ υπερβολικά.
  11. Γεια σε όλους και συγχαρητήρια στους δημιουργούς και χρήστες του site. Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με στήσιμο home studio και να ακούσω απόψεις για αυτό που θέλω να φτιάξω. Έχω υπολογιστές με windows 7, ram 4GB, Nuendo 4 και έναν ενισχυτή 50W τον οποίο χρησιμοποιώ σε μικρά live για την ηλεκτρική είτε σαν monitor για μπουζούκι και ακουστική. Θέλω κάρτα ήχου USB 2.0 24/96 με Phantom Power με την οποία θα ηχογραφώ το πολύ 2 κανάλια ταυτόχρονα. Ένα ζευγάρι monitor. Μικρόφωνο πυκνωτικό (μάλλον και δυναμικό). Ακουστικά και μικρό midi keybord (2 οκτάβες). Ως επί το πλείστον η μουσική είναι λαϊκή. Θα γράφω κυρίως μπουζουκι, κιθάρες (ηλεκτρική και ακουστική), φωνές και σπανιότερα μπαγλαμά, τζουρά, σάζι, ούτι τουμπερλέκι. Τα υπόλοιπα (drums, μπάσο, πλήκτρα κλπ) με midi. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οποιαδήποτε μόνωση στο δωμάτιο προς το παρών. "Λεφτά υπάρχουν" max 1500euro. Θα ήθελα προτάσεις για συγκεκριμένα μοντέλα λαμβάνοντας υπ'όψιν την ορθολογική διαχείρηση χρημάτων (π.χ. όχι κάρτα 500 ευρώ και monitor με 300). Ευχαριστώ για την υπομονή
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου