Προς το περιεχόμενο

Seattle Supraphonics

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Seattle Supraphonics

0

Φήμη

  1. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θέλω την πλάτη για τη χρήση που λέει ο pericles! Δεν έχω σκοπό να βγάζω όλα τα live κ τη μελέτη αραχτός κ στηριζόμενος σ' αυτήν! Απλώς τη θέλω για κάποιου είδους "ξεκούραση" κατά τη διάρκεια του παιξίματος! Κ βέβαια με την προυπόθεση ότι η θέση του σώματος είναι σωστή!
  2. Δεν το έθεσα σωστά μάλλον! Έχω το κάθισμα κ θέλω να βάλω την πλάτη! Λάθος διατύπωση! Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο!
  3. Γεια σας παίδες! Έχει κανείς γνώμη γι' αυτό εδώ το κάθισμα; http://www.thomann.de/gr/tama_ht741.htm Κάνει δουλειά η πλάτη; Εννοώ αν στηρίζεται σωστά η μέση κ δε θα το χρησιμοποιώ να πίνω αραχτός τον καφέ μου! ;) Όποιος βρει λίγο χρόνο ας απαντήσει! ΤΗΑΝΧ!
  4. Φακ γιεα! Στοιχειώδες κ λογικό! Αλλά... που!!!
  5. Γεια σας παιδιά! Μπορεί να το βρείτε μ...κία αυτό που θα ρωτήσω αλλά ξέρει κανείς να μου πει με πόσες τρύπες βγαίνει αυτό το πιάτο? Γιατί έχω δει φωτος κ με 6 κ με 8 τρύπες!!!
  6. full strokes, flams και όλα τα rolls για κάνα 20λεπτο!
  7. Γεια σας παίδες! καταρχήν εξαρτάται απότο πόσα λεφτά έχεις να διαθέσεις για αυτήν την αγορά! Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα επειδήτην έχω κιόλας roland td-9 kx! http://www.roland.com/products/en/TD-9KX/ Γενικά είμαι της άποψης όταν πρόκειται για ηλεκτρονική ντραμς, μόνο Roland με διαφορά!
  8. Καλά ότι θα τσεκάρω κ τον ήχο είναι αυτονόητο! δε θα πάω να πάρω οτιδήποτε είναι απλά μικρό! Να βγάζει κ εναν ήχο της προκοπής, μην είναι τενεκέδια! Θενκς φορ δε τιπ!
  9. Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα! Ψάχνω να πάρω ένα σετ ντραμς σε σχετικά μικρές διαστάσεις για τζαζ λάιβ σε μικρά μαγαζάκια! Κ κοιτάω κυρίως για ένα τομ, ένα βαθύ κ μια μπότα! Τώρα κ 2ο τομ να άχει δε θα με χαλάσει κ καθόλου! Κοιτάω να είνα γύρω στο 1000ρικο! Αυτό που θέλω κυρίως είναι η μπότα να είναι κ μικρή αλλά κ να τη νιώθεις όμως σαν κοινό από κάτω! Αναμένω γνώμες! Θενκς!
  10. Ίσως ήμουν λίγο ανακριβής! Ενδιαφέρομαι να παραδώσω μαθήματα κ όχι να κάνω! Μια κάποια σχετική εμπειρία την έχω γιατί παίζω γύρω στα 11 χρόνια αλλά είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να διδάξω! Γνωστός γνωστού είναι το σκηνικό κ οπότε είπα γιατί να μη δοκιμάσω! Κ πριν προλάβει να πει κανείς ότι πάω να βγάλω λεφτά στην καμπούρα αλλουνού, αν δω ότι δεν το χω κ πολύ το δασκαλίκι, δε θα κάθομαι να κοροιδεύω το παιδί! Αν κ τώρα που το σκέφτομαι δεν ειναι κ κακή ιδέα! ;D ;D ;D
  11. Γεια σας παίδες! Είμαι νέος στο φόρουμ κ θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα, αν δεν υπάρχει ήδη βεβαίως ¨ βεβαίως! Ξέρει κανείς να μου πει τι χρήματα παίζουν γενικά για ιδιαίτερα μαθηματα ντραμς? πάει με την ώρα/μάθημα κλπ? Ετσι μία μέση τιμή πάνω κάτω! Θενκς!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου