Προς το περιεχόμενο

badtothebone

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από badtothebone

  1. καποιοσ ειχε πει "ποσο καλοσ κλεφτης εισαι".δηλαδη o bach και ο mozart τι πρεπει να πουν. αν το παμε ετσι οι πεντατονικες που εκατονταδες κομματια εχουν φτιαχτει?οι αρχαιοι Ελληνεσ θα κανουν μυνησεις.
  2. το ροκ ηταν σταση ζωης για τουλαχιστον 3,5 δεκαετιες.υπηρχαν ανθρωποι που πεθαναν για το SEX DRUGS ROCK'N'ROLL.καταλαβετε οτι στο DNA ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟς.και δεν εχει σχεση ουτε με λεφτα{αναφερθηκαν πιο πριν} ουτε με πολιτικες παραταξεις.ειναι ελευθερια σαν ιδεα και εκτος συστηματος.στην Ελλαδα ομως τη χωρα του χαβαλε δεν υπηρξε ποτε αυτο. φυσικα και υπαρχουν "πουλημενοι".δηλαδη δεν υπαρχουν σοσιαλιστεσ με ακριβο αυτοκινητο η χριστιανοι που αλλα λενε αλλα κανουν. ΡΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
  3. ευχαριστώ και συγνώμη που έκανα να απαντήσω μια μέρα.ισχύει οτι του eddie ειναι το καλυτερο?
  4. επιτέλους ο καιρός να αγοράσω ένα flanger.το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τη να διαλέξω. με μια δικιά μου έρευνα βρήκα πολύ καλά το boss bf-3,mxr 117.αξιόλογο επίσης διάβασα οτι είναι και το ibanez fl9.έχει κανείς γνώμη για τα παραπάνω ή εχεί κανένα καλύτερο στο νού του?
  5. ακουσα τισ γνωμεσ σας για so cal san dimas.τι λετε για το παραπανω fenderaki? ???
  6. ναι οντωσ πιο ωραια αλλα....seuymour duncan.
  7. γεια χαρα σε ολους, επειδη βασανιζομαι τοσο καιρο να διαλεξω αναμεσα στις δυο θα ηθελα μερικες συμβουλες. ξερω οτι ειναι ολοιδιες περα απ'το pickguard και τους μαγνητες[duncan,dimarzio]. οποτε για πειτε τη γνωμη σας και τις διαφορες.φυσικα παντα στο μυαλο υπαρχει η λυση fender dave murray η jackson adrian smith.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου