Προς το περιεχόμενο

Michael-Amott

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    235
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Michael-Amott

  1. Michael-Amott

    Paint it black metal...!?!

    Ωραιος...οχι black ομως..power θα ελεγα εγω! :wink:
  2. Οχι δεν εισαι ο μονος...κι εγω πιστευω πως ο Dio ταιριαζει καλυτερα και στην στιχουργικη θεματολογια των Sabbath αλλα και στην doomιζουσα μουσικη τους! Ο Ozzy απο την πρωτη στιγμη που τον ακουσα με χαλασε τρομερα η φωνη του, γιατι νομιζα οτι τραγουδουσε μεσα απο τηλεβοα! :lol: Και στην τελικη σιγα τον τραγουδιστη..μια ζωη νιαουρισμα..το βαρεθηκαμε! Ο Dio ειναι απλα φαινομενο!Το πως καταφερνει και τραγουδαει ακριβως οπως τραγουδουσε και πριν 30 χρονια!!!! 8O 8O 8O Λετε να εχει κανει καμια συμφωνια με το διαολο? :lol: :lol: :lol:
  3. Menu...Preferences...Enable Crossfade...και ρυθμιζεις και τα δευτερολεπτα ακριβως! :wink:
  4. Solarisis-Nothing Else Matters το ειπαμε? :P Πολυ ωραια διασκευη και καμια σχεση με το πρωτοτυπο! :wink:
  5. Κατι σε πιο συγχρονο δε σου αρεσει ρε παιδακι μου? :lol: :lol: :lol:
  6. Κριμα ρε Παναγιωτη... :cry: :cry: :cry: Μα που την εβαλες την κιθαρα ρε παιδακι μου? :lol: :lol: :lol:
  7. Εγω παντως αυτη... http://www.pulseonline.com/Schecter/bigC7HellraiserBCH.jpg την επαιρνα...χθες! :o :lol:
  8. Μετα το CD της Shakira εννοειται! :lol:
  9. Εχεις την 7χορδη ρε ατιμε? 8O 8O 8O
  10. Τι επαθες ρε boukaw? 8O 8O 8O Τι ρωτησε λαθος?
  11. Μην κοιτατε εμενα...εγω παντως δεν εκανα τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol:
  12. Πωπωωωω Βlack Sabbath με Dio στη φωνη!!!Τα σπαει!! :twisted: :twisted: :twisted: Και οι υπολοιποι καλοι ειναι...παω για εισιτηρια!! :lol: :lol: :lol:
  13. Βρε σατανα anastasie τι θεμα ανοιξες παλι? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iron Maiden-a real live one :twisted:
  14. Deicide...μετα το ομωνυμο επεσαν συνθετικα πιστευω..και τωρα ακουγονται λες κι εχουν πεσει απο χαραδρα :cry: :cry: :cry: Trivium...θεωρω το πρωτο τους κλασεις ανωτερο συνθετικα απο το τελευταιο(janick μη βαρας αλλο.. :lol: ) Hammerfall...μετα το πρωτο, το παραχεσαν το θεμα και παιζουν ολο τα ιδια! :x Rainbow...το πρωτο ηταν ολα τα λεφτα, εχει αλλωστε και φοβερες επιτυχιες μεσα! :P Τα επομενα(Rising εξαιρουμενου), δεν το εφτασαν ποτε...οσο για σημερα, ο Ritchie εχει γεροντοκαψουρες!! :evil:
  15. Ελα ρε...πολυ γνωστη διασκευη, κορυφαια! :P Ειδικα ο ντραμερ τα σπαει!!! :twisted:
  16. Η χρηστικοτητα πανω απο ολα! :mrgreen:
  17. Σιγα..τι να ευχαριστησεις! :oops: Δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα παντως μην ανησυχεις...την μπαταρια εγω δεν την εχω αλλαξει ακομα και παιζω καθημερινα καμια ωριτσα εδω και 1 μηνα περιπου..τωρα βεβαια αν ειναι για live πχ ισως χρειαζεται γρηγοροτερα αλλαγη! Πεταλακια δεν εχω, τα εδωσα :lol: και πηρα πεταλιερα! 8)
  18. Τι κιτσαριό ειναι αυτο ρε?? :lol: :lol: γιατί σε χαλάει ρε; Τι λουλουδακια εινια αυτα ρε Παναγιωτη?Χιππιδες ειμαστε? :lol: :lol: Καλυτερη του Michael Amott!! :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου