Προς το περιεχόμενο

ARK85

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ARK85

0

Φήμη

  1. Avid, με συγχωρείτε. Απ'όσο ξέρω αυτή έχει αναλάβει πλέον τα συγκεκριμένα προϊόντα της M-Audio. Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα ψάξω εκεί. Καλή συνέχεια!
  2. Καλημέρα στην παρέα! Μια και άλλαξε ο καιρός και ξεκίνησαν οι βροχές, χθες το βράδυ έγιναν δυο βαρβάτες διακοπές ρεύματος όσο είχα ανοιχτό το pc με την κάρτα ήχου (M-Audio Fast Track Pro) συνδεδεμένη. Σήμερα λοιπόν πήγα να την ανοίξω, το μπλε λαμπάκι του power δεν ανάβει, και τα λαμπάκια Signal και Clip στα 2 κανάλια input είναι σταθερά αναμμένα. (Προφανώς η κάρτα δεν αναγνωρίζεται από τα Windows σ'αυτήν την κατάσταση.) Έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο? Τι κάνουμε σ'αυτήν την περίπτωση? Τα χαρτιά της κάρτας δεν τα έχω πια, και με λίγο ψάξιμο δε βρήκα επίσημη αντιπροσωπεία της Arid στην Ελλάδα για να πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου