Προς το περιεχόμενο

mightyl

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mightyl

0

Φήμη

  1. ΒΡΗΚΑ 14-ΚΑΝΑΛΟ POWERMIXER ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 188,- ΕΥΡΩ!!! http://www.musicstorekoeln.de/de/PA_Beschallung/6_33_PPOWERMIX_285_PAH0004010-000/0/0/0/detail/musicstore.html ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ SAMPLE ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ???? ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POWERMIXER ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΗΟΜΑΝΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΝΣΟΛΑΣ 335,-!!!ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!
  2. Θα ηχογραφησουμε ξεχωριστα ντραμς-μπασο-κιθαρα1-κιθαρα2 και τη φωνη φυσικα!!!Θα την χρειστουμε ομως και για sample οποτε θα κανουμε και ηχογραφησεις με ολα τα οργανα μαζι αλλα χωρις σπουδαιες απαιτησεις για ποιοτητα ηχου κλπ.Η μουσικη που παιζουμε ειναι κατι αναμεσα σε Maiden-Megadeth-Guns'n'Roses.Ο χωρος ειναι ενα στουντιακι δικο μας σε ενα υπογειο με μονωσεις,κλπ. περιπου 5m x 3m.
  3. Ειμαι σχετικα νεος με το Θεμα της ηχογραφησης και θελω λιγη βοηθεια!! Ποιες ειναι οι διαφορες των: -Powermixer -Rackmixer -Mixing consoles και τι προτεινετε εσεις για Home Studio με 200-400 ΕΥΡΩ?Το μηχανημα χρειαζεται μονο για ηχογραφηση.Εχουμε ηδη μικροφωνα ντραμς,ενα πυκνωτικο μεγαλου διαφραγματος και ενα δυναμικο μικροφωνο που το βαζουμε σε ενισχυτη κιθαρας στις προβες.Εχουμε και ενα monitor για το μικροφωνο αλλα δεν εχουμε ενισχυτη.Για να μπορεσουμε να χρησημοποιησουμε το monitor τι mixer να παρουμε? Thanks!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
  4. Βρηκα την Behringer Eurorack MX2004A 180 Eυρω.Δεν εχω ακουσει τιποτα για την κονσολα και θελω να μαθω αν ειναι καλη για τα λεφτα της για ηχογραφηση σε home studio. Help!!! Ειναι απο e-bay και σε 22 ωρες ληγει η δημοπρασια!!! Hurry up!!! Ευχαριστω!!
  5. Πως και μου ξεφυγε αυτο το ενδιαφερον Θεμα??? Εγω εχω λιγα, αλλα βελτιωνομαι! Κιθαρες: GrassRoοts GH49s (μοντελο της ESP μονο στην Ιαπωνια!!!) .....for sale Yamaha CG90SA (Κλασσικη) EKO Ranger VI (Ακουστικη) Ενισχυτες: Marshall avt50 Drive CD100 Χορδες: GHS GBTGBL Reinforced boomers 10αρες
  6. Επειδη πολλοι λενε πολλα και διαφορα για κονσολες κλπ. αποφασισα να κανω μια δημοσκοπηση για τις κονσολες με 6-8 καναλια ωστε να μπορουμε και εμεις οι αρχαριοι να διαλλεξουμε πιο ευκολα.Οι κονσολες που εβαλα ειναι εκεινες που εχει ο Thomann και εχουν γυρω στα 300ΕΥΡΩ.
  7. Εχει κανεις υπ'οψιν του καμια καλη σελιδα για mp3 downloading? Βασικα αν ξερει κανεις καμια σελιδα που κατεβαζεις κατευθειαν χωρις προγραμματα και ιστοριες!Τωρα ξαναμπαινω στο internet μετα απο πολλα χρονια και τα site που ηξερα εχουν πλεον κλεισει!!!
  8. Εχει κανα 2 βδομαδες που "κατοχυρωσαμε" 3 κομματια σε συμβολαιογραφο.Μετα απο ψαξιμο και επαφες με ατομα που εχοθν δισκογραφικες δουλειες φτασαμε σάυτο το συμπερασμα! Η εθνικη βιβλιοθηκη και καθε υποκαταστημα της ειναι πλεον αναρμοδια για πνευματικα δικαιωματα.Στο Κ.Ε.Π. μου ειπαν οτι υπαρχει ανεξαρτητη αρχη κατοχυρωσης αλλα δεν βγηκε ακρη!(Εδω τον Καραμανλη παρακολουθουσαν και η ανεξαρτητη αρχη κοιμοτανε!!!)Τελως παντων φτασαμε στον συμβολαιογραφο.Μετα απο πολλες ερωτησεις βρηκαμε συμβολαιογραφο που με 25 ευρω κατοχυρωνει οτι την συγκεκριμενη ημερομηνια κατεθεσες συγκεκριμενους στιχους και παρτιτουρες οποτε σε περιπτωση "κλοπης" να αποδυκνειεις οτι το κομματι αυτο το εγραψες ΕΣΥ πριν την συγκεκριμενη ημερομηνια.25 ΕΥΡΩ ανεξαρτητα απο την ποσοτητα των κομματιων η των εγγραφων.Και 50 κομματια να πας παλι 25 ΕΥΡΩ θα δωσεις που δεν ειναι σπουδαιο ποσο για την εγγυηση που σου προσφερει.
  9. Hello everybody!!! Ειμαι σε μια Metal μπαντα και τωρα λεμε να μετατρεψουμε ενα υπογειο σε στουντιο αλλα δεν ξερουμε τιποτα απο κονσολες-μικροφωνα κλπ.!!! Τα μονα που εχουμε ειναι 2 ενισχυτες κιθαρας (1 marshall & 1 fender) 1 ενισχυτη μπασου marshall, ντραμς και ενα μικροφωνο των 15 EURO!!!! Τι μηχανηματα προτεινετε να παρουμε για να μπορουμε να κανουμε ηχογραφησεις;;; Δηλαδη: Ενισχυτης μικροφωνου;; Κονσολα;;; Μικροφωνα για κιθαρες-μπασο-ντραμς;;; Καρτα ηχου για το pc;;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου