Προς το περιεχόμενο

Experimental

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    30
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Experimental

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω fleamail :) Με τους τρόπους που ανέφερες και είχα δει και εγω μου έρχεται αρκετά κοντά στην educational χωρίς όμως να είναι edu ;D Κερδίζω με αυτό τον τρόπο γύρω στα 100 ευρώ! Αν το κάνω όμως εγώ registration η steinberg δν θα δει με κάποιο τρόπο οτι η άδεια που δηλώνω ήταν δηλωμένη πριν σε διαφορετικά στοιχεία?
  2. Καλησπέρα! Είμαι στο ψάξιμο λίγο καιρό τώρα για το πως θα καταφέρω να αγοράσω το cubase 8 pro όσο το δυνατόν φθηνότερα γίνεται. Ο λόγος που θέλω να το αγοράσω είναι καθαρα η 64bit έκδοση για τον λόγο ότι χρειάζομαι την extra επεξεργαστική δύναμη. Mε 4gb στα 32bit δεν γίνεται άλλο πια. Σαν πρώτη λύση φυσικά υπάρχει η educational έκδοση. Έμαθα τι ακριβώς χρειάζεται, έψαξα να βρω κάποιον να το πάρει για μένα αλλά τζίφος. :'( Κάπου εδω φτάνω στο εξής σημείο. Η να το αγοράσω στα 500 ευρώ πράγμα που είναι το πιο εύκολο φυσικά και μια καλή εναλλακτική να βρω σε αγγελία κάποιο παλαιότερο και να το αναβαθμίσω. Εδώ έρχονται οι εξής ερωτήσεις που χρειάζομαι την γνώμη και την βοήθεια σας! Αγοράζωντας το cubase 7.5 η παλαιότερο απο κάποιον που το πουλάει σε αγγελία ειναι ρiψοκίνδυνο η απο την στιγμή που το πάρω μαζί με το usb stick απλά προχωράω σε αναβάθμιση μέσα απο το site της steinberg? Λογικά απο τον προηγούμενο κάτοχο υπάρχουν προσωπικά του στοιχεία στο stick και πόσο μάλλον αν το έχει αναβαθμίσει και ο ίδιος απο μια προγενέστερη έκδοση. Επίσης οι αναβαθμίσεις μιας έκδοσης μπορούν να γίνει όσες φορές αυτο κριθεί αναγκαίο? Δηλαδή αν κάποιος εχει κάνει ήδη 2-3 αναβαθμίσεις θα μπορέσει να κάνει άλλες τόσες μελλοντικά? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρες! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα.. Δεν είμαι ιδιαίτερα fan της m-audio αλλά μου έχει κάνει καλή εντύπωση η συγκεκριμένη κάρτα.. Γνωρίζετε αν είναι απόλυτα συμβατή με win7/64bit?? Το controlling για cubase είναι απο 8-32 κανάλια? Έχει πρόβλημα στη σύνδεση firewire? Χρειάζεται chipset texas instruments? Γενικά ποιά η άποψη σας? Αξίζει τα 700 ευρώ που κοστίζει?
  4. Το θέμα είναι ότι δεν αξιοποιώ στο σημείο που θα έπρεπε την κονσόλα.. Με άλλο σκοπό αγοράστηκε και με άλλο χρισημοποιείται.. Το να την χρισημοποιώ για daw controller και audio interface και όχι για ηχογραφήσεις φωνής,οργάνων και λιπά που στη τελική για αυτά είναι κυρίως φτιαγμένη και εκεί θα δω τους converters και τα preamps είναι σαν να έχω μια πολύ καλή κιθάρα και να την έχω μονάχα για να παίζω το ντο-ρε-μι και μετά να χαίρομαι που την κρατάω στα χέρια μου.. Έχω ακούσει καλά πράγματα για τις κάρτες της Dante πράγματα όμως που πιστεύω οτι θα ακούσω και για αλλες κάρτες ήχου στα χρήματα που κάνει(600ευρώ). Καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Τώρα για τα bcf δεν πάω ιδιαίτερα την behringer, συμφωνώ ότι σαν daw controller η yamaha υπερτερεί αλλά τα θεωρώ μια τίμια και σωστή λύση για αυτό που κάνουνε.. Η EMU πραγματικά είναι αξιόπιστη και μια κάρτα η οποία μπορεί να σου δώσει πολύ καλά αποτελέσματα για τα χρήματα που κοστίζει αλλά με τους τομείς που ασχολούμαι( Μίξη-PreMastering-Παραγωγή) πιστεύω ότι χρειάζομαι κάτι καλύτερο γιατι ο τομέας της επεξεργασίας του ήχου είναι αυτός με τον οποίο ασχολούμαι περισσότερο και θέλω να εξελίξω...
  5. Καλησπέρες παίδες! Έχει χρισημοποιήσει κάποιος η γνωρίζει για τα audio interface της Dante η κάτι παρόμοιο με ethernet? Ενδιαφέρομαι να κάνω μια Yamaha 01v96v2 και κάρτα ήχου με την παρακάτω κάρτα: http://www.thomann.de/gr/yamaha_my16aud_dante.htm Πιστεύετε ότι αξίζει το βήμα αυτό η είναι καλύτερο να πουλήσω την κονσόλα και να πάω για μιά άλλη κάρτα ήχου με PCI EXPRESS η Firewire και κάποιο daw controller με motorized faders όπως τα bcf 2000 της Behringer?? Αυτή την στιγμή δουλεύω με μια E-MU 1616Mv2 και είναι καιρός να την αλλάξω πιστεύω..
  6. Στη προκειμένη περίπτωση όμως όπως βλέπεις και σε παραπάνω απάντηση η αγορά ενός iMac λέω να γίνει με την προυπόθεση να πουληθεί ο ήδη υπάρχον εξοπλισμός.. Μόνο η κάρτα ήχου που έχω σκοπό να πάρω κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ, ποσό που με δυσκολία θα δοθεί...
  7. Το κακό όμως στην υπόθεση φίλε sfaku είναι ότι για να βάλω έναν i7 πρέπει να αλλάξω μητρική πράγμα το οποίο το έχω σκεφτεί αλλά τα χρήματα που θα ξοδευτούν θα είναι πολλά.. Μητρική,επεξεργαστής, μνήμες..
  8. Θα το σκεφτώ..! Πιστεύω αν καταλήξω στην αλλαγή εξοπλισμού να μην το μετανιώσω! Δεν το πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
  9. Καλησπέρα παίδες! Έχει κάποιος εμπειρία από τις συγκεκριμένες κάρτες? Θέλω να αγοράσω μια YAMAHA MY16AUD DANTE για τη κονσόλα μου αλλά δεν έχω ακούσει ξανά για Digital Networking σε κάρτα ήχου.. Κάποια γνώμη?
  10. Τέλος να πω ότι το θέμα το έκανα γιατί προέκυψε μια περίπτωση να πουλήσω PC / Οθόνη και κάρτα ήχου και τα χρήματα που θα έπαιρνα να τα έριχνα για το Mac που σας περιέγραψα αλλά και μια Pci κάρτα ήχου για τη ψηφιακή μου κονσόλα! Δηλαδή μιλάμε για ριζική αλλαγή!!!
  11. Σε πολλές απαντήσεις σας είδα να γράφετε για τα Hackintosh αλλά και για τη προσαρμογή μου στο περιβάλλον του Macosx αλλά και του sequencer που θα χρισημοποιώ! Aπ'όσα γνωρίζω για το πρώτο είναι ένα θέμα το οποίο θέλει τρελό ψάξιμο αλλά και πολύ υπομονή και συχνά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε.. Όπως και να έχει σαν Mackintosh δεν πρόκειται να γίνει! Τώρα για το δεύτερο που είναι η προσαρμογή στο sequencer αλλά και στο περιβάλλον του Macosx μπορώ να πω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα Macosx μια περίοδο που τα χρισημοποιούσα και με το sequencer επίσης κανένα! Εννοείται ότι η προσαρμογή μου σε ένα sequencer που δεν έχω δουλέψει ξανά θα είναι το ίδιο δύσκολη που θα ήταν και στα WIN7.. Επίσης είδα για τις αναβαθμίσεις που λέτε αλλά όπως ξανά είπα και θέλω να τονίσω γιατί είναι ένας παράγοντας ο οποίος με ξενερώνει αρκετά είναι ότι θα πρέπει να αλλάξω μητρική για να κάνω κάποια αναβάθμιση.. Δηλαδή 200-300 ευρώ τουλάχιστον και άλλα 100 ευρώ τουλάχιστον για μνήμες!
  12. Η απάντηση δόθηκε από τον beeros05! Τα PC φίλε μου με έχουν κουράσει στο θέμα της σταθερότητας και ότι για να τρέξουν όπως πρέπει χρειάζεται να περάσεις πόσα προγράμματα κινήσεις που σε ένα Mac δεν θα κάνεις.. Όπως είπε και ο beeros05 πάνω στη μητρική μου δεν μπορεί να μπει κάτι παραπάνω! Ο i7 αλλά και μνήμες DDR3 δεν είναι συμβατές με τη μητρική μου.. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή που θα μπορούσα να κάνω είναι να βάλω ένα Solid State σκληρό! Συμφωνώ απόλυτα Superfunk με αυτά που λες απλά θα ήθελα να δω τι μπορεί να μου δώσει το Logic πάνω στο θέμα της παραγωγής και τα ProTools που έχω δουλέψει είναι ένα DAW το οποίο πάνω στο θέμα της επεξεργασίας ήχου πιστεύω είναι καλύτερο από το Cubase και ας είναι το βασικό DAW που χρισημοποιώ εδώ και χρόνια!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου