Προς το περιεχόμενο

jimker

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimker

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια.Αν εχει ανοιχτει παρομοιο θεμα ζητω συγνωμη αλλα δεν βρηκα κατι να με εξυπηρετησει.Τωρα στο θεμα.Θα ηθελα να μου αναφερετε καποιους καλους ξυλουργους κατα προτιμηση αθηνα που να κατασκευαζουν ποιοτικα και ακριβης κατα παραγγελεια parts.επισης θα ηθελα να μου προτεινετε και εμπορους ξυλειας ή γενικα που μπορω να προμηθευτω αριστα και ποιοτικα ξυλα για κατασκευη κιθαρων.Ευχαριστω
  2. Εγω στη θεση σου και με τα χαρακτηριστικα που παραθετεις θα αγοραζα αυτη http://www.fender.com/en-GR/series/classic/classic-series-69-telecaster-thinline-maple-fingerboard-3-color-sunburst/.Μπεορει να καλυψει ολα τα ειδη που αναφερεις,θα ειναι ξερη λογω της maple ταστιερας και ειναι semi hollow σκαφακι οτι πρεπει για stoner ιες.καινουρια κανει κανα 800αρι μεταχειρισμενη τη βρισκεις στα λεφτα σου.ελπιζω να βοηθησα.
  3. Ρωτησα στην αντιπροσωπια αλλα δν μ χουν απαντησει ακομα.φανταζομαι πανω κατω στα 250 ευρω θα το πουλανε εδω καινουριο.
  4. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Φιλε AuditoryDriving εχω βρει μια αντιπροσωπια της tech 21 στην Ελλαδα για να το παρω καινουριο.το θεμα ειναι αν αξιζει να ψαξω για το παλιο.για αυτο ανοιξα και το thread.
  5. Χαιρετώ όλους τους συνάδελφους μουσικους.Λοιπόν,μετά απο αρκετο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω το sansamp classic.Απο καποια info που βρήκα στο νετ έμαθα οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις.Η original που πρωτοβγήκε το 89 και η reissue που πωλειται τώρα.(προσοχη δν αναφερομαι στην επετιακη εκδοση classic 20 που βγηκε το 2009 και ειναι relic.Δεν με ενδιαφερει αυτη).Τώρα το ερωτημά μου ειναι τι διαφορες(πχ.κυκλωμα,υλικα) υπαρχουν ανάμεσα σε αυτές τις 2 εκδόσεις?Αν καποιος εχει εμπειρια απο τα 2 πετάλια και απαντήσει το ερώτημα μου θα με βοηθούσε πολυ.Ευχαριστω
  6. ακριβως κατι τετοιο σκοπευω να κανω.τωρα vht στην αθηνα ποιος εχει?
  7. Παντως αμερικανικο μεταλ ηχο με πεταλακια κομματακι δυσκολο εκτος και αν παρεις deluxe+tube preamp φαση v-twin./h&K tube man κτλ Σε αυτή την περιπτωση με το vht που ειναι μιση τιμη και βαλε απο τον deluxe μπορεις να τα βολέψεις Ενοεις τον hot rod deluxe?Για τον vht special 12/20(χωρις εφε) εχω ακουσει πολυ καλα λογια και καλες κριτικες και φενεται καλο value for money .αλλα δν εχω βρει πολλα κλιπ στο νετ.καποιος που εχει τον σιγκεκριμενο η εχει δοκιμασει ?
  8. καλησπερα φιλε αλεξη.ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες.για να σου δοσω να καταλαβεις περιπου τι εχω στο μυαλο μου θελω εναν ενισχιτη να τονιζει τα πολυ καμπανατα καθαρα της strat μου (strat plus 89 me 3 gold lace) τα οποια καποιες φορες θα συνδιαζονται με το ibanez tube screamer.τωρα στο θεμα βρωμικο καναλι(η καθαρο + metal muff) που παιρνει μερος η gibson flying v με seymour d. sh2,sh4 θελω να ειναι ογκοδες και με αμερικανικη metal χροια.οχι κατι συγκεκριμενο γιατι ετσι και αλλιως το ηχοχρωμα θα το παιρνω απο πεταλια.ελπιζω να σε κατατοπισα περιπου για το τι ακριβως ψαχνω.
  9. Ευχαριστω για τις προτασεις μεχρι τωρα.θα ηθελα να βαλω αλλη μια παραμετρο οχι απολυτα υποχρεοτικη.να εχει 2χ12 μεγαφωνα για περισοτερο headroom
  10. Καλησπερα σε ολους.Ψαχνω για λαμπατο combo 15-50 watt με τα εξης χαρακτηριστικα.1 η 2 καναλια το πολυ,χωρις εφε και να εχει πολυ καλο καθαρο καναλι το οπoio θα χρησιμοποιειται ως βαση για πεταλια γιατι θελω να διαμορφοσω τον ηχο μου απο αυτα.Μερικα παραδειγματα που μου τραβηξαν την προσοχη(απο youtube) .laney cub12,jet city 2112 rc mk2,vht special 12/20,bad cat cougar 15,blackstar ht 20 ή 40 kai bogner alchemist 2x12.απο ολους αυτους μου εκαναν εντυπωση ο vht 12/20 kai o bogner alchemist(ειδικα αυτος).Θα ηθελα καποιες αποψεις σχετικα με τους παραπανω ενισχιτες η με αλλους παρεμφερης π εχετε δοκιμασει κ σας αρεσαν.οσο για το budget ειναι περιπου 600-700 αλλα αν υπαρχει και κατι που αξιζει λιγο παραπανω το βλεπουμε.
  11. Συγνώμη για το off topic αλλα μιας που ειδα οτι αναφερατε για plus θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω βρει μια σε τελεια κατασταση και με σπανιο χρωμα στα 1200 ευρω.Σε τι τιμη θα κοστολογουσατε ενα τετιο οργανο περιπου?
  12. Καλησπερα συμφορουμητες και καλες γιορτες.Μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου διαβασα το stratocaster buyng guide του κυριου SuperFunk αποφασισα να μαζεψω λεφτα για μια american deluxe και συγκεκριμενα http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_strat_rw_3csb.htm .Γενικοτερα αυτο που θελω ειναι μια μοντερνα fender με πολυ καλη κατασκευη και τον κλασικο(οχι vintage)fender ηχο. Προσφατα ομως εμαθα για την παλια σειρα της deluxe την plus την οποια και βρηκα σε αγγελιες του φορουμ σε πολυ καλες τιμες(800-900). Για αυτο ζητω την γνωμη των παλιων που εχουν παιξει με αυτα τα οργανα να μου πουν τι ποιοτητα σε ηχο και κατασκευη εχουν σε σχεση με την νεα deluxe (με τους n3) και αν αξιζει να παρω την plus αντι αυτη που ειναι και ενα 500αρι ακριβοτερη.Ευχαριστω για το χρονο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου