Προς το περιεχόμενο

AnestisK.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή AnestisK.

0

Φήμη

  1. AnestisK.

    DIY 1 watt tube amp (?)

    Μόλις τελείωσα το πρώτο μου DIY project, ενα κλωνο του MXR Distortion+ απο το οποίο μπορω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εχετε να μου προτείνεται ενα σχετικά απλό αλλα ενδιαφέρον ηχητικά(όσο μπορει να ειναι) project για λαμπατο ενισχυτη ενός watt; Για οποιαδήποτε πρόταση θέλω το σχεδιαγραμμα του κυκλώματος και μια λίστα με ότι θα χρειαστω. Επίσης οποιαδήποτε άλλη συμβουλή, ευπρόσδεκτη! :) Ευχαριστω!
  2. AnestisK.

    Mod σε Mt-2.

    Πρόσφατα αγόρασα από μέλος του φόρουμ το γνωστό πεταλάκι της Boss, επειδη χρειαζόμουν άμεσα ένα φθηνό distortion. Εχω δει πως για το συγκεκριμένο πετάλι υπάρχουν πολλές "μόντες". Συγκεκριμένα εχω ακούσει ενα Mt-2 Keeley modded και μπορώ να πω οτι μου άρεσε αρκετά. Γίνεται να κάνω μόνος μου αυτό το mod στο πετάλι, γιατί θεωρώ εξωφρενικά τα 75 $ που ζητάνε για να το κάνουν. Ακόμα έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη μοντα που αξίζει να κάνω;; Ευχαριστώ! :)
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα συνεχίσω την έρευνα και σύντομα θα αρχίσω την κατασκευή.. :)
  4. Καλησπέρα, Λοιπόν ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια τύπου Schecter v κιθάρα... Βασικά με ενδιαφέρει να φτιάξω απο την αρχή το σώμα και μετα να πάρω ένα έτοιμο μπρατσο απο το warmoth.. Έχω κάνει μια έρευνα αλλα θα ήθελα και κάποια σχόλια και προτάσεις απο κάποιον που έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο, ως προς τα βήματα που θα πρεπει να κάνω και τα εργαλεία που θα μου χρειαστούν.. Ευχαριστώ! :)
  5. Κοιτα ξερω πως ο ενισχυτης μου δεν ειναι ο καλυτερος και σιγουρα ειναι στα μελλοντικα μου πλανα η αλλαγη του, αλλα αυτη τη στιγμη θελω μια πιο φθηνη λυση που να εχει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα.. Και εγω την ιδια γνωμη εχω για το metal muff απο αυτα που εχω ακουσει.. Πιστευω πως το metal master ειναι πιο κοντα στα ακουσματα μου και θα μου δωσει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ακομα και με τον ενισχυτη μου. ;)
  6. Παιδια ειπαμε δεν σκεφτομαι την αμεση αλλαγη ενισχυτη... Οσο για το fullbore metal, δεν παραειναι τζιτζικι ???
  7. Οποτε μεχρι στιγμης εχουμε το metal muff και το metal master τα οποια και θα παω να ακουσω... καμια αλλη προταση; καμια γνωμη για το hardwire που αναφερω στην αρχη;;
  8. Την κιθαρα την εχω κουρδισει πιο χαμηλα αλλα εχω 10αρες χορδες... Δεν θα ειναι πολυ χοντρες οι 11αρες ??? Οσο για το πεταλι πολυ ωραιο αλλα ακριβο ρε φιλε.. Καμια πιο φθηνη λυση;
  9. Για τον ενισχυτη μου γενικα ακουω κακες αποψεις αλλα εμενα, τουλαχιστον το καθαρο του, μου φαινεται αξιοπρεπεστατο, και ναι εχω δοκιμασει και αρκετους λαμπατους... Φανταζομαι θα παιζει ρολο και πως η εκδοση των 50 watt που εχω εχει 12αρι ηχειο σε αντιθεση με αυτη των 30 watt που εχει 10αρι...
  10. Καλησπερα, Ψαχνω ενα metal distortion για slipknot, avenged sevenfold, machine head, godsmack metallica κλπ. Με ενδιαφερει να ειναι αρκετα "βαρυ" για να βγαζει καλες αρμονικες (στυλ slipknot) αλλα να μπορω να παιζω και κατι λιγοτερο "τζιτζικι" σε στυλ metallica.. Ειδα το hardwire tl-2 και μου φανηκε αρκετα καλο επισης ειδα και το digitech metal master και νομιζω οτι κανει για αυτα που θελω.. Πειτε μου γνωμες γιˊ αυτα τα και κανˊτε μου καμια αντιπροταση. Επιπλεον εξοπλισμος: ESP LTD EC-401 και Marshall MG50FX Ευχαριστω!
  11. Έχω μια RP255 αλλά όσων αφορά το Distortion, θέλω κάτι παραπάνω...
  12. Μόλις είδα και το MXR Fullbore Metal. Καμιά γνώμη και γι' αυτο; ???
  13. Πάντως προσπαθήστε να μείνετε μεσα στο θέμα που είναι το πετάλι και όχι ο ενισχυτης! ;)
  14. Παιδιά ο ενισχυτής με έχει βολέψει μια χαρά και δεν ενδιαφέρομαι να τον αλλάξω... Ενα πετάλι θέλω μόνο για να βγάλω ακριβως τον ήχο που θέλω... ;)
  15. Παίζω σε έναν Marshall MG50FX, που παρα τα κακα σχόλια που ακούω, γι' αυτό που τον θέλω είναι τέλειος! Απο τους υπόλοιπους δεν άκουσα κάποια γνώμη πάνω στο πετάλι που αναφέρω... ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου