Προς το περιεχόμενο

thanasis2561

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα

Συμμετοχή thanasis2561

0

Φήμη

  1. Αν σπλιτάρονται όντως η κιθάρα είναι οτι ακριβώς χρειάζομαι στα λεφτά που μπορώ να δώσω και με την μέγιστη δυνατή ποιότητα :)
  2. :) Τέλειαααα!!!! Μένει να δοκιμάσω την κιθάρα, να την αγοράσω και κάποια στιγμη θα αλλάξω ποτς !! Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστώ όλους !!!!!!!!
  3. Ε ναι βρε παιδιά αυτες οι Charvel (oi dimas) είναι πολύ ποιότητα.Ένα split coil tap δεν μπορούσανε να βάλουνε?? Θα μπορούσαν να διογκώσουν κατά πολύ το ακουστικό τους εύρος. Τώρα που θα τις δοκιμάσω??? Βρήκα έναν αντιπρόσωπο αλλα έχει μια μόνο κιθάρα !!??!!
  4. Να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις σας και τη γνώμη σας . Είδα πολλές κιθάρες που αγνοούσα την ύπαρξή τους... Ειδικά αυτές οι Charvel ειναι "best value for money". Επίσης έπεσε στην αντίληψή μου αυτή εδώ http://www.thomann.de/gr/godin_exit_22_rw.htm Έχει κάποιος απο εδω την κιθάρα αυτη να μας πει την άποψή του? Ευχαριστώ!!
  5. Η πρώτη είναι ενδιαφέρουσα και με το κοιλ ταπ έχειςπολλές επιλογές. Το βασικό είναι οτι έχει ποιοτικά υλικά (κλειδιά-γέφυρα) χώρια που είναι όμορφη. Θέλω οπωσδήποτε να την δοκιμάσω... :)
  6. Αγαπητέ schreivox εφόσον θέλω κιθάρα με μπράτσο σαν της ibanez απέκλεισα τις strat . Αν έπαιρνα όμως στρατ αυτή θα ταν η πρώτη μου επιλογή. Αν τύχει να πάω Αθήνα σίγουρα θα την δοκιμάσω :)
  7. Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις-προτάσεις. Προς ενημέρωση τα ακούσματα μου ειναι γενικά ροκ, μπλουζ(τεξας στυλ-SRV) και σαφώς μέταλ. Γνωρίζω οτι δεν μπορώ να τα έχω όλα αλλα μπορώ κατά προσέγγιση (φαντάζομαι) Όσα αναφορά τον ενισχυτή... ο παλιός 15άρης samick είναι χάλια οπότε θα πάρω τον fender mustang I ο οποίος για δωμάτιο είναι καλός και πολύ ευέλικτος στους ήχους του( τον δοκιμασα). Τώρα οσα αναφορά τις κιθάρες προτάσεις : *Την schecter (η οποία παρεπιπτόντως ειναι πανέμορφη) δεν μπορώ να την αγοράσω λόγω χρηματικού ορίου (απο το αρχικο οριο των 500 ευρώ ανέβηκα στα 650 και πραγματικά δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω.) *Για την Charvel το συζητάω. Γενικά φαίνεται πολύ καλή κιθάρα αλλά ο λαιμός της είναι σαν της jackson και της ibanez??Επίσης με τους hum μαγνητες δεν θα μπορώ να έχω ανάλογο ήχο single. Γενικά το πρωί ενώ είχα πειστεί για την ibanez τώρα αναθεώρησα διότι όντως το τρέμολο της jackson κλειδώνει (στην περίπτωσή μου) και το σετ απ του δεν είναι μεγάλη υπόθεση, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον (είδα βιντεο στο youtube) Το κακό είναι οτι εχω δοκιμάσει μόνο την ibanez (μένω Ηράκλειο Κρήτης και δεν υπάρχει ποικιλία :( )
  8. Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. +1 για την ibanez λοιπόν :)
  9. Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο μου μήνυμα αν και ειμαι καποιο διαστημα στο φορουμ και το έχω "ξεκοκκαλίσει". Ξεπέρασα και μια "τελεκαστερίωση" που προέκυψε και να μαι στο τελικό στάδιο αναζήτησης κιθάρας. Καταρχάς να πώ ότι στα 17 μου πήρα μια fender squier stratocaster με την οποία έμαθα rythm και κάποια πραγματάκια απο soloing (πεντατονική) σε έναν χρόνο. Για 12 χρόνια την έκλεισα στην ντουλάπα και τώρα με ξανάπιασε (στα 30 μου) να ξαναρχίσω. Εκανα και μερικά μαθηματα με έναν έξοχο δάσκαλο για να πάρω μια καλή καθοδήγηση :) Για να μην μακρυγορώ και γίνομαι δυσάρεστος θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής. ibanez rg 1451 ή jackson dk-2 ---> κατέληξα σε αυτες τις 2 επιλογές μετα απο 2μηνη έρευνα αγοράς διότι *θέλω η κιθάρα να χει και μονούς και διπλό μαγνήτη (να είναι all around ακουστικά) *καλή ποιότητα κατασκευής (hardware) και *να έχει προέλευση japan (ή usa). *Μου αρέσουν οι γρήγοροι λαιμοί και τα μεγάλα τάστα . *Επίσης το χρηματικό όριο είναι οσο η αξία των παραπάνω κιθάρων. Το floyd royse trem δεν με απασχολεί οπότε μην το θέσετε σαν ατού στην jackson . Ευχαριστώ, φιλικά Θανάσης Τα λινκ των άνωθι κιθάρων στον thomann ειναι τα εξής http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg1451whp.htm http://www.thomann.de/gr/jackson_dk2_blk_update_wcase.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου