Προς το περιεχόμενο

BillTrantos

Moderator
  • Αναρτήσεις

    4.443
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    21

Άρθρο Σχόλια από BillTrantos

  1. Το έχω δει το άρθρο σου Βρασίδα μου από όταν το έγραψες, αλλά δεν είχα προλάβει να απαντήσω.

     

    Μου άνοιξες κι εμένα τα μάτια, καμία σχέση ήχος και feel, το δοκίμασα σε Neural DSP, Helix Native και Genome (Two Notes σε συνεργασία με NAM). Και όλα αυτά στο χρέπι τη Focusrite με το καραhot intrument input, ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι σε σοβαρή κάρτα ήχου.

  2. 1 ώρα πριν, odis13 είπε

    α) δε ξερω κατα ποσο αξιζει τον κοπο το βαλε βγαλε και 

    β) πιο σημαντικο, ισως να μην ειναι η καλυτερη ιδεα το βαλε βγαλε σε κιθαρες με πιεζοκρυσταλο κατω απο το saddle, νομιζω και η Taylor του Bill τετοια ειναι.

     

    Σε καθε περιπτωση, ειδικα αν εισαι κεντρικη Ευρωπη δε θα δυσκολευτεις να βρεις καμια παλια παρλορ για ψιχουλα αν θελησεις ποτε να πειραματιστεις. Και οι Recording Kind Dirty '30s ειναι ετοιμες στον Thomann για 150 ευρα, can't go wrong.

    Με το Α συμφωνώ 100%.

     

    Για το Β, εγώ έχω την απλή έκδοση, που δεν έχει σύστημα ηλεκτροακουστικής. Αλλά και πάλι.

     

    Η ακουστική για τέτοια πράγματα είναι άλλο σπορ, αν κάποια στιγμή ασχοληθώ σοβάρα, ίσως τσιμπήσω μία Recording King να βγάλω γούστα. Μου αρέσουν πολύ τα χαμηλοκουρδίσματα για αυτά τα παιξίματα.

    • Συμφωνώ 1
  3. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα φάση, είχα ακούσει τέτοιο όργανο μόνο μέσω του Ariel, έχει γράψει στα Mile End I και ΙΙ με τέτοια ακουστική.

     

    Κι εγώ θα ψηνόμουν να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά έχω μόνο μια και ένα και Taylor (αν και mini) πανάθεμα τη. Άλλο ένα item στο wish list.

     

     

  4. 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε

    Αναγκαστικα να το βαλω γιατι εψαχνα λυσεις για hard rock crunch κ hi gain ηχους.

    Εκει δε με καλυπταν αυτα που εχω. Η συγκριση στο χερι οταν το προφιλ ειναι καλο με αλλα plugin που χρησιμοποιουσα ως τωρα ειναι υπερ του ΝΑΜ (κατα πολυ κιολας). 

     

    Η ελλειψη παραμετροποιησης δε με ενεχλει οπως νομιζα, μιας κ υπαρχουν απειρα προφιλ για download (κ υπαρχουν downloads που σε καθε φακελο εχουν μεχρι κ 50 διαφορετικες φωτογραφιες του ενισχυτη με λογικο τροπο οργανωμενες)

    Επισης @BillTrantos δε ξερω αν το ανεβασα στη σωστη κατηγορια. Απ'οτι βλεπω δε μου το βγαζει στην κεντρικη σελιδα. Μηπως επρεπε δηλαδη να μπει στο συζητηση/ηχογραφηση ή κατι τετοιο. Αν ειναι κ μπορεις, μετεφερε το εκει καλυτερα

     

    Αν ήταν όλα φορτωμένα και έκανα audition με 1 κλικ, ίσως περνούσα λίγο παραπάνω χρόνο. Το παρόν workflow μου φάνηκε λίγο αγγαρεία.

     

    Σου έφτιαξα και το λαθάκι που ανέφερες με τα ρυθμιστικά του Kemper.

    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου