Προς το περιεχόμενο

BillTrantos

Moderator
  • Αναρτήσεις

    4.443
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    21

Track Reviews από BillTrantos

  1. Δεν καταλαβαίνω τίποτα σε επίπεδο αρμονίας, ξέρω όμως ότι μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα.

     

    Στα της παραγωγής που έχω μία ιδέα παραπάνω μπορώ να πω ότι έκανες εξαιρετική δουλειά. Έχουν κάτσει όλα όπως πρέπει, το μπάσο ειδικά ακούγεται φανταστικά σε συχνοτικό επίπεδο από τα monitors μου.

     

    Ξέρω ότι ήταν για το διαγωνισμό κάποιες λούπες, αλλά οι μαράκες θα μπορούσαν και να μην υπάρχουν καθόλου. Synth sounds φανταστικοί επίσης.

     

    Επίσης το EZ Drummer μια χαρά το έφερες στα μέτρα σου, δεν ένιωσα τα τύμπανα να είναι κάπως. Εννοείται πως κάποιος γνώστης θα μπορούσε ίσως να τα προγραμματίσει να είναι πιο virtuosικα, αλλά ίσως δεν το ήθελες αυτό ανεξαρτήτου programming. 

    • Like 1
  2. Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα 2. Μου άρεσε πολύ και ο ήχος σου, ίσως θα ήθελα λίγο λιγότερα μεσαιοπρίμα, αλλά ξέρω ότι για αυτό τον ήχο πήγαινες, οπότε πάσο.

     

    Αν δεν ήταν αυτό θα έβαζα 6 αστέρια :classic_laugh:, με εντυπωσίασε πάρα πολύ η ενορχήστρωση αλλά και η πιστότητα των οργάνων.

     

    Τα κείμενα εξαιρετικά επίσης. Βασικά δεν ξέρω γιατί έβαλα 4 αστέρια, μάλλον γιατί μου φάνηκε λίγο ξένη η όλη αισθητική στο Teddy Joe. Πάντως όντως δεν είσαι για εδώ, στο εξωτερικό με ένα proper release ίσως υπήρχε η εκτίμηση που θα έπρεπε, στο ανάλογο κοινό πάντα.

    • Ευχαριστώ 1
  3. Αν με ρωτούσε κανείς πώς θα ήθελα να παίζω blues, θα έλεγα έτσι. Μελετάω το πώς παίζεις τελευταία Σπύρο, όπως και κάποιες επιρροές που νομίζω να είχες ως νεότερος. Όλα σου τα tracks είναι εξαιρετικά, όπως και αυτό εννοείται.

    • Ευχαριστώ 1
  4. Ο μόνος λόγος που έβαλα 4 αστέρια, αν και δε μου αρέσει καθόλου αυτό το σύστημα αξιολόγησης, είναι γιατί μου άρεσε πολύ το πώς έπαιξες τη lead κιθάρα, πιστεύω ήθελε λίγο πιο πολύ vibrato, λίγο πιο πολύ χαρακτήρα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω ακριβώς... Πολύ ωραίο κομμάτι όμως, με πολύ ωραία χρήση εφέ ως συνήθως από σένα.

  5. Πολύ ωραίο!! Όντως είναι πολύ ευχάριστα "γεμάτο" έχοντας μόνο 2 κιθάρες. Φαίνονται καθαρά και οι επιρροές σου, καλό αυτό! 

     

    Καλή χρονιά με υγεία και πολλά παιξίματα!

    • Ευχαριστώ 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου